MagYa^^ Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 iiiiiiiiiiiii wiiitamy sie ladnie iiiiiiiiii odrazu wskakujemy na strone z numerkiem 1! Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 wreszcie jestem na stanowisku, a kajtuś czeka nieśmiało na drugiej stronie! Ciąg dalszy opowieśći będzie chwilke później, muszę poczekać na muzę, ona na obiad chyba poszła sobie:lol: Quote
kaszanna Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ja już rozpowzechniam opowiadanie gdzie się da (wklejam na różne lokalne strony internetowe i wysyłam do lokalnych gazet) jeśli będzie zainteresowanie, to doślemy zakończenie. Myślę, że nie ma na co czekć. Ta psina już i tak za długo czeka na miłość. Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ok masz wolna rękę w tej sprawie a ja swoja droga dopisze kawałek potem:p Quote
evita. Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 kaszanna napisał(a):http://www.aport-polska.com/ogloszenia/detail.php?siteid=4244 No to są nawet miejsca, gdzie Kajtuś trafił podwójnie:cool3: Super! Od przybytku głowa nie boli :evil_lol: Kajtuś dalej szuka swojego człowieka: Kajtuś- czworonogi.net Kajtuś- pies.join.pl Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 kochani, czy ktoś umie pozbierać bajke do tej pory napisaną i przesłać mi mailem? Quote
evita. Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 rybon36 napisał(a):kochani, czy ktoś umie pozbierać bajke do tej pory napisaną i przesłać mi mailem? Ja mogę spróbować :lol: P.S. Przesłac Ci w Wordzie ? Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dzięki Ilonko, dotarło, juz mam na papierze, dzis przedstawiam Kajtusia mojemu mężowi, który bardzo dobrze pisze, może nam tu coś doda Quote
STOkrotka&TAYGA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Proszę dogomaniaków o pomoc, nie mogę znalezc wątku o Misiu szukającego domku (ponoć tu gdzieś jest ale nie mogę znaleźć:placz: :oops: ). Pomóżcie!! Chodzi mi o takiego dużego czarnego psiaka podobnego do nowofundlanda. Jest na stronie Klubu Nowofundlandów www.nowofundland.pl :lol: Proszę to dla mnie b. ważne Quote
rybon36 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dziewczyny,czy wiemy coś o takim psiaku?Halo! Quote
MagYa^^ Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kajtuś to taki pies do kochania.. :roll: Kajtuś teskni.. napewno bardzo teskni :cool1: Po psowemu wola do Ciebie Hop Hop :eek3: Wpatruje sie w dal.. szuka szczescia :-o Kajtus.. czy kiedys bedzie szczesliwy? 8) Quote
anula1959 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kajtusiu kochany, szybciutko tuptaj na pierwszą stronkę , tam rozdają domki!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Cioteczki, ktos zauwazyl, ze zamieszczacie mnostwo ogloszen i dostalam reklamkę darmowego serwisu. Wrzucice tam, o ile juz Kajtek tam nie jest wrzucony, hm? "Dzień dobry, W związku z Państwa ogłoszeniem mam pytanie: czy bylibyście Państwo zainteresowani zamieszczeniem ogłoszenia w naszym nowym, bezpłatnym serwisie z ogłoszeniami - http://www.eoferty.com.pl ? Jeżeli są Państwo zainteresowani to proszę o zamieszczenie ogłoszenia." Hop Kajtunio!! Quote
MagYa^^ Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 gonia a to jasne :D bez 2 zdan, wsadzaj Kajtusińśkiego gdzie sie da ;) On musi byc widoczny i zachecajaco spogladac w sumienia ludzkie.. Quote
evita. Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kajtuś jest już na www.eoferty.com.pl :lol: . Zamieściłam go tam wczoraj: Kajtuś- eoferty.com.pl pozdrawiam Quote
evita. Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Cioteczki, a czy Kajtuś ma już swój plakacik ? Jeżeli nie to ja mogę coś takiego "sklecić". P.S. Jeżeli ktoś chciałby do promocji Kajtusia wykorzystać bajkę cioteczki Rybon to piszcie do mnie. Zebrałam wszystkie dotychczasowe odcinki "do kupy" i mogę Wam wysłać. Mój mail [email protected] Quote
evita. Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Plakat Kajtusia jest już gotowy :lol:. Chętnym przypominam mojego maila: [email protected] Quote
kaszanna Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mam ogromną prośbę do Irmy żeby wstawiła na allegro nowe zdjęcia Kajtusia. Są na prawde cudne, i widać na nich, że niunio jest malutki. Quote
Recommended Posts