rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja jestem Kajtuś - bohater bajki o Kajtusiu ze Strychu.... Pies Nikt.....czy może Ty jesteś Tym, który dopisze do niej szczęśliwe zakończenie????? może być? bo jeden taki smutny tekścior o nim już jest na banerku np u MagYiii Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ...az boje sie pomyslec co w takim tekscie od Rybon bedzie zawarte.. lepiej juz przyszykuje kilka paczek smarkalek :cool3: Kajtej zobaczysz! Domek sie znajdzie! Tylko trzeba w to mocno wierzyc i działać z rozwaga i checia! KOCHANY w GÓÓÓRĘĘ. Quote
Vectra Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 czekam na fotki, na jutro zrobie banerek oki?? w nocy mam jakoś lepszą wene na takie rzeczy :oops: :oops: Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a ja zbieram siły na dalszy ciąg opowieści o Panu Nikt, sama jestem ciekawa, co dalej będzie! Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no i co do diaska? dziś ciążenie znowu przewyższa tarcie? Na pierwszą stronę marsz mi tu zaraz!:motz: BŁAGAM O ZDJĘCIA NA KOLANACH!!!!!:modla: :modla: :modla: Ja mu chyba na własną rękę zmienię imię na Spam (trwale zbędny)!!! ale to w dalszym ciągu opowieści uczynię! Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 zdjęcia... Najbliższy termin zdjęc to sobota... :( Quote
jnk Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 W górę, Kajtusiński, bo ciotka Rybon znowu będzie krzyczeć, że spadasz. Quote
wanda szostek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Biedny Kajtuś tyle przeżył. Czas, żeby los się odmienił. Przecież zawsze po latach chudych następują tłuste. Ile przewidziane jest Kajtusiowi tych złych lat? Może już czas , aby nastąpiła zmiana? W górę Kajtusiu, szukaj nowego domku. Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Tak malutki, tobie do domku trzeba! HOP na góre...Rybonku nie krzycz.. Kajtek sie przestraszy a i zlosc pieknosci szkodzi ;) Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Nie bójsię, On codziennie wieczorem na Skypa do mnie dzwoni i opowiada mi swoja historię, to czemu miałby się mnie bać, myślę, że my się lubimy! Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Słoneczko, nie uciekamy daleko.. Wciaz 1 strona, co? Niegłopio byc tak na topie ;) Quote
irma Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ja też czekam na nowe zdjęcia - z ciekawści babskiej i do allegro Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Kajtek Quote
MagYa^^ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 TU i teraz podciagamy sie na pierwsza strone i tak juz chyba do rana powisimy, bo kiedys w koncy trzeba spac..KAJTKU KOCHANY NOSKU.. Quote
Kara. Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 I znowu zaczynamy dzień na pierwszej stronie:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Kamyczek wraca szybciutko na pierwszą stronę!! Quote
MagYa^^ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Takim milym psiakiem jestem, bylbym twoim wspanialym przyjacielem.. Dlugie wedrowki? - Czemu nie! :) .......... Tylko mnie stad zabierz :( Quote
MagYa^^ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 No dobra.. to ja znikam na chwile, zrobic komputer, a jak tu przyjde to przypilnuje .. No niech mnie ktos zmieni w podnoszeniu Kamyczka.. Kajtek prosi.. chce wrocic jeszcze do normalnego zycia.. czy nie nalezy mu sie na stare lata? Quote
Witokret Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 No pewnie, że mu się należy !!!! i to JAK NAJBARDZIEJ :lol: Quote
Recommended Posts