Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtusiu nie uciekaj, Hopamy na poczatek.

Kto zechce Kajtka?
Kto zechce psa, ktory chcialby zaznac w swoim psim zyciu co to milosc czlowieka, co to cieple dlonie, pelna miska.. spacery..
Kto pokocha?

Posted

Ej Cioteczki, bo to nie tak wszystko jest. Przeczytałam sumiennie cały watek i prawie nic konkretnego się nie dowiedziałam o tym Kajtusiu!
-po pierwsze proponuje dokładnie opisać scenerię tego strychu, pajęczyny ciemność, ten potwór, co go tam więził, nadać temu jakąs osobowość,
- po drugie jakiś lepsze sdjęcia by się przydały
- a po trzecie, to oglądałyście reklamy piwa Okocim mocny? o tych orłach?i reklamy media markt? Tylko dla Orłów i nie dla idiotów. Reasumując Kajtuś to jest taki wyjątkowy pies, który szuka równie specjalnego kogoś i jest

TYLKO DLA ORŁÓW I NIE DLA IDIOTÓW
JESLI
TY CZŁOWIEKU JESTEŚ TAKIM KIMŚ WYJĄTKOWYM,
COŚ W ŻYCIU STRASZNEGO CIĘ SPOTKAŁO,NIE UFASZ JUŻ LUDZIOM ,

TO WIESZ,CO ON PRZEŻYWA.

TO JEST PRZYJACIEL WŁAŚNIE DLA CIEBIE,

ON CIĘ ZROZUMIE A TY JEGO

NIE PRZEOCZ TEJ NIEPOWTARZALNEJ SZANSY

DOWIEDZ SIĘ WSZYSTKIEGO O KAJTUSIU ZE STRYCHU I POKOCHAJ GO!!!!

ON CZEKA TYLKO NA CIEBIE

Posted

POSŁUCHAJ KAJTUSIU, Ciocia Rybon prosi po dobroci, bolą nas kręgosłupy, mnie dziś szczególnie, nie każ się dzwigać co chwila na górę, żeby potem spadać z niej jak głaz!!!!!

Posted

Ok, jeszce raz Kajtusiu, tyle bardzo niechodliwych piesków znalazło domki, musimy się wspólnie postarać, wracamy na pierwszą stronkę, będzie dobrze, zobaczysz JESTEŚ TYLKO DLA ORŁÓW, orły nadlecą!!!!!

Posted

Kajtusiu, :shake: dzisiaj już uciekam, spotkamy się jutro, nie załamój się, coś się wymyśli. Może domek tymczasowy? Może wtedy Orzeł się znajdzie, na razie większość odleciałła gdzieś indziej!

Posted

i ja rowniez podbijam, te nowe zdjecia nie bylyby glupie ;)
3mam kicuki malutki za ciebie. wlasciwie domek tymczasowy bylby najlepszy, jakas dobra duszyczka naumiala by naszego bohatera co to dobry czlowiek, co to reka ktora glaska, co robi sie na spacerkach..