Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rybon36 napisał(a):
rany koguta!!! co za wiadomość!!!!!! :):):):):P):

kurcze !

w tym wypadku jestem nad wyraz ostrożna ...........jeszcze się nie cieszymy czekamy .................!

bo Kamyczek jest na prawde wyjątkowy i musi trafić na wyjątkowych ludzi , którzy go docenią :p

Posted

Szanowni Państwo
Wygląda na to, ze jutro widzimy się w schronisku z rodziną, która chce Kajtka. Dzisiaj, przed chwilką zostało wszystko potwierdzone. W Rzeszowie będą ok. 16:30. Tylko nie wiadomo czy gonia będzie miała transport. :(

Posted

Czytałam zawsze wieści o Kajtku.....
i wsciekałam się z bezsilności ,że to tak długo trwa.....i nic !!!

A teraz , gdy pojawiłą się szansa.........to tak sie boję .......tak się boję ......żeby to w końcu byli CI ludzie !!!!!!

Trxyma kciuki zaciśnięte z całych sił.....
Kajtusiu.......za Twój domek.....

Posted

Wyglada na to, ze i tak nie bedzie mnie przy adopcji. Moj wlasny pies sie rozchorował i tak czy siak wole nie przedłużać tego wszystkiego (planowalam weta na piątek) i dzisiaj musimy jechac do weta. Sprawa nie wyglada dobrze... :(
Pozostaje mi zacisnąć kciuki i ok. 17:00 zatelefonować czy wszystko ok...
Mam nadzieję, że Kajtek mi to wybaczy :(

Posted

O kurczaczki, Kajtusiu czy ty wiesz że może już za pare minut odmieni się twoje życie ?
Siedzę jak na szpilkach i czekam na wieści co i jak :lol: Tak bardzo chciałabym żeby Kajtusiowi się tym razem udało, ale tak jak napisała Ewatr trza byc troszku ostrożnym i poczekać ze świętowaniem. A tymczasem nie pozostaje nic innego jak "kciukować" z całych sił
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
P.S. Goniu- mam nadzieję, że z Twoim psiakiem to nic poważnego i szybko wróci do formy.

Posted

Tak wyszlo, ze utnęłam ze swoją suką na prawie godzinę w leczicy, suka ma zapalenie skóry, zawsze się musi do niej jakieś cholerstwo przyczepić. Tak więc kiedy skończyłyśmy wizytę u weta, było już po 16:15. Zadzwoniłam do Ewy, ale tak wyszlo, ze Jej Tż'a nie było w domu. Zawdzwonilam wiec do Pani zainteresowanej i dowiedzialam się, że są już w schronisku, że mają już wypisane wszystkie papiery i już w zasadzie się zbierają do wyjazdu. To było ok. 16:30. Pani miala bardzo wesoły glos. Myślę, ze za chwilke można zatalefonować do nich i dowiedzieć się jak z Kajtkiem.

Posted

Dzwoniłam do tych ludzi. Z Kajtka są zadowoleni.
Dojechali szczęsliwie, bez żadnych kłopotów. Kajtuś jeszcze bez entuzjazmu siedział na siedzeniu, niczym się nie przejmował. Na smyczy, jak mowi Pani, chodzi pieknie. Wyszeł grzecznie z samochodu i pomaszerowal do domku. Jest bardzo grzeczny, chodzi po mieszkaniu, zaglada w kazdy kącik. Najbardziej spodobał mu się balkonik. Zdązyl już zjeść porcję jedzenia, choć Pani nieco przerażona, ze nasz Kajtek potrafi zjeść tyle jedzonka. Zjadł całą michę karmy i szukał jeszcze, ale sama Pani powiedziala, ze go nie będzie karmic za dużo tzn. zeby za bardzo nie przytył. Z synem poszedł na spacerek, nawet nie przypuszczali, ze mały Kajtuś będzie tak dziarsko dreptał sobie po łąkach. No i najlepsze - Kajtek mieszka pod jednym dachem z krolikiem, który duzą czesc domku spedza poza klatką. No i w ogole nim się nie interesuje, nic mu nie robi, po prostu obwąchał i poszedł dalej. Oby tylko jak się zadomowi nie zszedł na drogę konfilktu z krolikiem. :kciuki: Ogolnie mowiac są zadowoleni z Kajtusia. W schronisku nie mieli problemu z adopcją. Kazano im się wstrzymac z kąpielą na jakiś czas, ale oczywiscie to Pani nie przeszkadza, jak mowila" niech sobie drepta na razie, nic się nie dzieje". Kajtuś, bądź skarbie grzeczny w nowym domku.
Kochane Ciotki, szczeglnie Ciociu Rybon. Jako iż mamy juz zakończenie do opowiadania o Kajtusiu, moze byś dopisała koniec - wreszcie ten szczęsliwy? Mam jeszcze taką koncepcję. Ci ludzie chyba nie mają internetu. Dlatego pomyslalam sobie, ze jak juz Ciocia Rybon dopisze koniec opowiadania o Kamyku, moze moglabym wszystko wydrukować i przesłać zwyklym listem całe opowiadanie Kajtka?

Posted

O rany, ale wiadomości :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:laola: :laola:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Kara. napisał(a):
Szkoda,że jestem w pracy bo upiłabym sie z radości.

A ja na szczęście nie jestem, więc :drink1: ;)
P.S. Kajtusiu- tylko prosze nie gonić króliczka :lol:

Posted

Kajtuniu :loveu: życzę Ci już teraz samych dobrych dni z nową rodziną

ale się cieszę , że sie udało :cunao:

dołaczam do swietujących :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

Przyszłam z kościola, wlączyłam komorke i dostalam sms'a: "noc wypadła nieciekawie, dzien tez nienajlepiej. Proszę o kontakt." No to ja odrazu panika, już się denerwuje, co z Kajtkiem, przeciez on byl grzeczny i w ogole ok było wszystko. No, ale coz, wszystko sie w jego zyciu zmieniło. Zadzwoniłam. Kajtek nie sprawia problemu. Tylko w nocy bardzo skomlil. Ale najbardziej ich marwti to, ze na spacerach sie nie zalatwia, tylko w domu. Ale tak jak Ciocia Evita mi wlasnie na gg pisala, jego zycie się przewrociło do gory nogami. On sie wyrobi jeszcze, zbaczycie, ja Wam to mowie. ;-) W schronisku mial paletę z kocem, a tu ma kanapę, kochających ludzi i miłość. To całkowice nowa sytuacja. On się w tej sprawie unormuje, w schronisku elegancko załatawiał się na wybiegach. A i pochwaliła mi sie Pani, ze z Kajtusiem chodza dzieciaki na długie spacerki, bo sam Kajtuś uwielbia chodzić na łąkach. I jedzenia pożera duże ilości. Skarbeczek. :loveu:
Jutro będę dzwonić.

Posted

Dodam skromnie, ze kciuki są jak najbardziej jeszcze potrzebne. Potrzebne az dotąd, kiedy dostaniemy informacje, ze Kajtek już zaakliatyzowal sie w nowym domku. :kciuki:

Posted

Kciuki zaciśnięte!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Zasłużył sobie na własny kąt!!! Schroniskowe psiaki to jest niezła lekcja cierpliwości i wyrozumiałości. Mam nadzieje, że Ci ludzie ją zdadzą celująco...