MagYa^^ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kajtuś ... wysylam Ci ogrom Ciepla, Tobie, Marusi, Kapitanowi... Trzymajcie sie wszyscy! Quote
GuniaP Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kajtuś tupta sobie swobodnie i zagląda wszędzie, nawet kiedys wszedł do gabinetu szefowej :lol: Akutat drzwi byly otwarte (bo raczej są zamkniete, bo kotki tam urzęduja ze szczeniakami) - Kajtuś wszedł rozejrzał się, sprawdził co w kocich miskach i sobie potuptał dalej. Quote
matinestka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kajulo tupta na pierwszą stronę!!!!!!!! :) w międzyczasie krótka drzemka popołudniowa :):) :bluepaw: Quote
MagYa^^ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kajtus.. dobrze Ci tak jak jest. Czujesz sie wolny, na swoj sposob poznajesz swiat na nowo. Czy ktos odwazy sie wziasc Ciebie..? Quote
ewatr Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 to też jest Kajtusiowa wolność spie gdzie chce i gdzie jest dużo miejsca :p Quote
MagYa^^ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 czy temu Panu jest cos wiecej do szczescia potrzebne??? podejrzewam, ze jest Mu dobrze.. Ma opieke, raczki, ktore od czasu do czasu popieszcza i dadza jakis smakolyk.. Kajtusiu zycze Ci DUZO ZDROWKA kochany.. Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Kajtuś jest teraz najszęsliwszym psiakiem. :p Ale prawdziwy domek, to by była pełnia szczęścia... Quote
matinestka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kajtula tupta sobie po całym schronie i patrzy pięknymi oczami..... muszę tez obczaić czym bawią się Małe Pędzle :) dlaich Dobra :) apo skończonym "obchodzie" schroniska i sprawdzeniu czy wszystko gra czas na drzemke :) TAKI kAJTUś JESTEM :) :bluepaw: Quote
evita. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kajtusiu przesyłam ci wirtualnie moc świątecznych głasków i życzę żebyś znalazł w końcu swoją wymarzoną przystań :lol: Quote
Guest Reyes Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A ja życze kości cudownej - z mieskiem i szpikiem i szcześciem :) Quote
ewatr Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Reyes :loveu: dziekujemy za pamięć o Kajtusiu !!! bo przez te świeta zesmy sie zaniedbali w podnoszeniu ;) Quote
Guest Reyes Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ewatr napisał(a):Reyes :loveu: dziekujemy za pamięć o Kajtusiu !!! bo przez te świeta zesmy sie zaniedbali w podnoszeniu ;) Jejuś niema za co :oops: aż mi sie cieplutko w serduszku zrobilo :loveu: Quote
ewatr Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jeszcze ciepłe ;) zdjecia z dzisiejszego dnia specjalnie dla Cioci Reyes :loveu: tuptam tuptam !!! lubie tuptać :p coś tam sie ciekawego dzieje :cool3: ? kurcze nowych przywieżli :-( a ide dalej szkoda gadać znowu nowi :shake: Quote
Recommended Posts