Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę napiszcie jak tylko możecie jakiej on jest wielkości??Malutki bardzo?Przepraszam niedoczytalam:oops: Czy gryzie jak mu sie zakłada wózek??I czy musi mieć wozek,inaczej nie chodzi bez niego????

Posted

No juz mniej więcej wiem jaki jest malutki..p;oprostu tyci:loveu: Śliczności z niego:loveu:
Nie pozwólcie by ten piesek pozostał w schronisku!!!!Ja porozwieszam ogłoszenia w Warszawie(Legion23 podziękowania za ogloszenia)
Może ktos w mojej okolicy zlituje się nad tym wspaniałym pieskiem!!!
Nie można go tak zostawić!!!!!!!!!!

Posted

romenko Fuksio nie jest mikruskiem...
Jakby mógł wstac ,to sięgałby pod kolano ...mniej więcej.....
Wózeczka podobno nie daje sobie założyc ,bo jest wadliwie wykonany i uwiera go w brzuch....
Porusza się ciągnąc za soba dupinkę....dlatego w boksie ma dywany.....
Tak więc trzeba by mu nowy wózek....

Posted

jnk napisał(a):
A ja apeluję o dodanie do ogłoszenia o Fuksie jego fotki - to podniesie oglądalność o 200%.

w każdym ogłoszeniu, które robię, każdego psa, jest 1 albo 2 zdjęcia

Posted

Tiger napisał(a):
romenko Fuksio nie jest mikruskiem...
Jakby mógł wstac ,to sięgałby pod kolano ...mniej więcej.....
Wózeczka podobno nie daje sobie założyc ,bo jest wadliwie wykonany i uwiera go w brzuch....
Porusza się ciągnąc za soba dupinkę....dlatego w boksie ma dywany.....
Tak więc trzeba by mu nowy wózek....

Kurcze a wyglada na mniejszego!!Jakbym tylko mogła nie zastanawiałbym się ani chwili tylko bym go zabrała do siebie!!!Kochanie w góre skacz!!!

Posted

:-( ja dopiero teraz zobaczylam tego biedaka.

-Czy ktos wie ile taki wozeczek kosztuje i czy napewno dobry by zrobili?
-Czy nie mozna wystawic na allegro zdjecia Fuksika i zbierac cegielki a 10zl, na ten wozeczek podajac konto Krzesimowa? Pytajac czy ktos nie ma zbednego wozeczka a moze ktos bedzie mial takowy i dobry dla Fuksia?
-Czy ktos dzwonil do schroniska na Paluchu a moze oni maja jakis zbedny wozeczek?

Posted

Na allegro 290 wyswietlen.....
I nic.....

Może Murka się już obronila.....to jak wytrzeźwieje ....:evil_lol: :razz: dowie się czy był choć jeden telefon w sprawie Fuksia ....