eria Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 A ja znowu Fuksa podniosę :loveu: On pobija wszelkie rekordy cudowności :loveu: Quote
BasiaD Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 POdnoszę Fuksika - on już tak długo szuka domku, najwyższa pora żeby znalazł Quote
Legion23 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ogłoszenie Fuksa: Microsoft Word: http://legion23.republika.pl/psy/fuks.doc OpenOffice.org: http://legion23.republika.pl/psy/fuks.odt Adobe Acrobat: http://legion23.republika.pl/psy/fuks.pdf jeśli coś zmienić, poprawić, coś nie działa, nie wiecie jak ściągnąć, wydrukować itp. - piszcie do mnie na pw :) Quote
eria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Fuksik biegiem na pierwszą stronkę ;) Niech cię wreszcie ktoś wypatrzy:-( Quote
eria Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Oj Fuksiu, twój dom musi być wyjątkowy, tak jak ty :loveu::loveu::loveu: Quote
jnk Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 A ja apeluję o dodanie do ogłoszenia o Fuksie jego fotki - to podniesie oglądalność o 200%. Quote
romenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Podnosze Fuksia!!!!!Kochany szukaj domku!Jesteś taki piekny!! Quote
romenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Proszę napiszcie jak tylko możecie jakiej on jest wielkości??Malutki bardzo?Przepraszam niedoczytalam:oops: Czy gryzie jak mu sie zakłada wózek??I czy musi mieć wozek,inaczej nie chodzi bez niego???? Quote
romenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 No juz mniej więcej wiem jaki jest malutki..p;oprostu tyci:loveu: Śliczności z niego:loveu: Nie pozwólcie by ten piesek pozostał w schronisku!!!!Ja porozwieszam ogłoszenia w Warszawie(Legion23 podziękowania za ogloszenia) Może ktos w mojej okolicy zlituje się nad tym wspaniałym pieskiem!!! Nie można go tak zostawić!!!!!!!!!! Quote
romenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Nie spadaj kochany!!Jesteś takii śliczny że nie można cie tak zastawić!!!Nóżki..?Nic nie szkodzi!!Nic ci nie zabiera tego uroku..nawet nóżki!!! Quote
Tiger Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 romenko Fuksio nie jest mikruskiem... Jakby mógł wstac ,to sięgałby pod kolano ...mniej więcej..... Wózeczka podobno nie daje sobie założyc ,bo jest wadliwie wykonany i uwiera go w brzuch.... Porusza się ciągnąc za soba dupinkę....dlatego w boksie ma dywany..... Tak więc trzeba by mu nowy wózek.... Quote
Legion23 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jnk napisał(a):A ja apeluję o dodanie do ogłoszenia o Fuksie jego fotki - to podniesie oglądalność o 200%. w każdym ogłoszeniu, które robię, każdego psa, jest 1 albo 2 zdjęcia Quote
romenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tiger napisał(a):romenko Fuksio nie jest mikruskiem... Jakby mógł wstac ,to sięgałby pod kolano ...mniej więcej..... Wózeczka podobno nie daje sobie założyc ,bo jest wadliwie wykonany i uwiera go w brzuch.... Porusza się ciągnąc za soba dupinkę....dlatego w boksie ma dywany..... Tak więc trzeba by mu nowy wózek.... Kurcze a wyglada na mniejszego!!Jakbym tylko mogła nie zastanawiałbym się ani chwili tylko bym go zabrała do siebie!!!Kochanie w góre skacz!!! Quote
eria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tu wszyscy gdyby tylko mogli wzięliby go do siebie. Jest przecudowny:loveu: Quote
Tiger Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Fuksiu!!!! W górę !!!! Na allegro 230 wyswietlen.... I tyle.....:-( Ciekawe czy chociaż jeden telefon był do Krzesimowa w jego sprawie.... Quote
ARKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :-( ja dopiero teraz zobaczylam tego biedaka. -Czy ktos wie ile taki wozeczek kosztuje i czy napewno dobry by zrobili? -Czy nie mozna wystawic na allegro zdjecia Fuksika i zbierac cegielki a 10zl, na ten wozeczek podajac konto Krzesimowa? Pytajac czy ktos nie ma zbednego wozeczka a moze ktos bedzie mial takowy i dobry dla Fuksia? -Czy ktos dzwonil do schroniska na Paluchu a moze oni maja jakis zbedny wozeczek? Quote
Tiger Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Na allegro 290 wyswietlen..... I nic..... Może Murka się już obronila.....to jak wytrzeźwieje ....:evil_lol: :razz: dowie się czy był choć jeden telefon w sprawie Fuksia .... Quote
eria Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 No nie ! Od wczoraj NIKT nie podnosił Fuksia :mad::mad::mad: Quote
Tiger Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 351 wyświetleń na allegro...i TYLE !!! Niech odezwie sie ktoś z Krzesimowa....czy był chociaż jeden telefon??? Quote
Olesia.b Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 fuksiu kochany, trzymam kciuki za Ciebie!! Ile ten wózeczek może kosztować? Quote
Recommended Posts