Toska Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Fuksik , malutki , dzielny kosmatek wciąż czeka na wlasny domek ! Quote
Toska Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Fuksik od pażdziernika na dogomanii i wciąż bez domu :placz: Quote
best13 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czy nie można skonsultować jeszcze u innych psich ortopedów, czy to już odnośnie Fuksika, wyrok na całe życie...? Serce mi płacze... Quote
Toska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nie , nie widzialam Fuksika , ja mu tutaj tylko "kibicuję " od dawna , bo coś strasznie zapadl mi w pamięć !!! bardzo bym chciala , żeby ktoś mu dal dom i opiekę , ale widzę , że szanse są niewielkie :-( -nie traćmy nadziei ! Fuksik w górę Quote
best13 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Proszę o kompensum informacji o Fuksiku, bo tu na forum są w bardzo rozproszonym stanie... jak jest duży (zdjęcia nie oddają jego wielkości), w jaki sposób się porusza i czy robi to w miarę sprawnie, znalazłam info, że kontroluje oddawanie siusiu i kupki, ale czy jest w stanie zachować czystość w domu, jak znosi zabiegi pielęgnacyjne przy sobie. Zrozumiałam, że z innymi psami, zwłaszcza młodziutkimi potrafi dojść do porozumienia. W jednym z postów czytałam, że gdy był prowadzony do weterynarza, to nie był zadowolony i musiano wrócić...jak się buntował, czemu? No i jeszcze wiele, wiele info by się przydało... Quote
Toska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Napisz może do Murki , to ona zalożyla ten wątek ! Quote
Toska Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Toska napisał(a):Fuksik od pażdziernika na dogomanii i wciąż bez domu :placz: no chyba już pora na domek , prawda ? Quote
Toska Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Fuksik się nie poddaje , wciąż marzy o domu.... Quote
Toska Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Fuksik , mały , nikomu niepotrzebny .....:placz: czy to się kiedyś odmieni ? Quote
Toska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ta śliczna mordeczka nie daje mi o sobie zapomnieć !!! niestety nie mogę go zabrać do siebie :placz: , mogę go tylko tutaj przypominać ! Quote
Toska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Fuksik , przypomnij się wszystkim ciotkom dogomaniaczkom !!! Quote
Tiger Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Popatrzcie tylko jaki jestem słodki !!! Ja chcę do domku !!! Będę pieknie froterował podłogi !!! Tylko ........mnie kochaj....... Quote
Tiger Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Mój ulubiencu gdzie ty sie podziewasz tak daleko.... Podobno Fuksik nie chce swojego wózeczka ,bo go uwiera w brzuszek... Moze przydałby sie nowy??? Czy ktoś z okolic Świdnika ,Lublina wie gdzie mozna zrobić taki wózeczek??? Sfinansuję..... tylko niech ktoś zrobi..... Bo przecież on sobie pewnie strasznie dupinę i tylne łapki zdziera.... Quote
Tiger Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Fuksik...... Do góry!!!!! Kto się do mnie odezwie w sprawie wózeczka??? Quote
Toska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Fuksik wciąż liczy na to , że zostanie czyimś przyjacielem już do końca życia !!! Quote
Tiger Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Długo jeszcze będę na ciebie czekać człowieku ???!!! Chcę cię kochac i czekac na ciebie , ale .... w domku !!! Quote
Tiger Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 hallo !!!! Czy nikt mnie nie widzi ???!!! TUTAJ jestem !!!!! Ja chcę do domku !!!! Bo mi smutno ........ Quote
Ulka18 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Biedna psinka... moze na wiosne szczescia bedzie wiecej i domek sie znajdzie. Quote
Tiger Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Podnoszę Fuksika ....bo on naprawdę bardzo potrzebuje kochającego domku...... Jeszcze raz pytam o wózeczek: czy wiadomo kto mógłby z okolic Świdnika, Lublina zrobić nowy wózeczek Fuksowi???? Zdziera sobie łapki i dupinke.......:-( Quote
Recommended Posts