Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie , nie widzialam Fuksika , ja mu tutaj tylko "kibicuję " od dawna , bo coś strasznie zapadl mi w pamięć !!!
bardzo bym chciala , żeby ktoś mu dal dom i opiekę , ale widzę , że szanse są niewielkie :-( -nie traćmy nadziei !

Fuksik w górę

Posted

Proszę o kompensum informacji o Fuksiku, bo tu na forum są w bardzo rozproszonym stanie...
jak jest duży (zdjęcia nie oddają jego wielkości), w jaki sposób się porusza i czy robi to w miarę sprawnie, znalazłam info, że kontroluje oddawanie siusiu i kupki, ale czy jest w stanie zachować czystość w domu, jak znosi zabiegi pielęgnacyjne przy sobie.
Zrozumiałam, że z innymi psami, zwłaszcza młodziutkimi potrafi dojść do porozumienia. W jednym z postów czytałam, że gdy był prowadzony do weterynarza, to nie był zadowolony i musiano wrócić...jak się buntował, czemu?
No i jeszcze wiele, wiele info by się przydało...

Posted

Mój ulubiencu gdzie ty sie podziewasz tak daleko....
Podobno Fuksik nie chce swojego wózeczka ,bo go uwiera w brzuszek... Moze przydałby sie nowy???
Czy ktoś z okolic Świdnika ,Lublina wie gdzie mozna zrobić taki wózeczek???
Sfinansuję..... tylko niech ktoś zrobi.....
Bo przecież on sobie pewnie strasznie dupinę i tylne łapki zdziera....

Posted

Podnoszę Fuksika ....bo on naprawdę bardzo potrzebuje kochającego domku......

Jeszcze raz pytam o wózeczek: czy wiadomo kto mógłby z okolic Świdnika, Lublina zrobić nowy wózeczek Fuksowi???? Zdziera sobie łapki i dupinke.......:-(