eria Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 O Fuksiu już chyba wszyscy zapomnieli:-(, albo wyjechali na (zasłużone zresztą) wakacje od dogomanii... Quote
Olesia.b Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ja o Fuksiu pamiętam. Podobna sytuacja jak z Aksą. Może skontaktować się z ulv - chyba w miarę tanio kosztował wózeczek dla Aksy... Domku gdzie jesteś!!!!!!!! Quote
Olesia.b Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Fuksik już od października czeka na dogomanii... Quote
jnk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łzy tu nie pomogą :shake: , podnosimy aż do skutku! Quote
romenka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cóż ja bym oddała by tego psiaka zabrać do siebie!!!On mi serce złamal jak tylko pierwszy raz się na niego popatrzyłam. Fuksik na górę skacz kochany!!! Quote
Olesia.b Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Fuksiku kochany, wierzę,że znajdziemy ci domek. Dziewczyny, może jednak uda się zorganizować dla Fuksa wózeczek? Pokryję połowę kosztów Quote
paros Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Tiger napisała "......Fuksio nie jest mikruskiem... Jakby mógł wstac ,to sięgałby pod kolano ...mniej więcej..... Wózeczka podobno nie daje sobie założyc ,bo jest wadliwie wykonany i uwiera go w brzuch.... Porusza się ciągnąc za soba dupinkę....dlatego w boksie ma dywany..... Tak więc trzeba by mu nowy wózek...." Może trzebaby mośleć o nowym wózeczku, albo przerobić stary :razz: Quote
eria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Też mogłabym dorzucić się do wózeczka;) Fuksiu do góry. Quote
Tiger Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wystawiłam Fuksa ponownie na allegro... Jedank ciemnota zamiast na 14 to na 7 dni.....niestety nie da się już tego zmienić..... W piątek wyjeżdżam na prawie dwa tygodnie, więc nawet nie będę mogła obserwowac aukcji...ale telefon i tak jest podany do Krzesimowa..... http://allegro.pl/show_item.php?item=112620331 Mam nadzieję ,że jak wrócę z urlopu to Fuksia już nie będzie w schronie..... Quote
Murka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Kochani, dziękuję ponownie za podnoszenie i za aukcję dla Fuksika. Ja niestety już nie będę mogła przyjeżdżać do Krzesimowa, bo zjechałam do domu (150km od schroniska) - skończyłam studia i trza się rozglądać za jakimś zajęciem, żeby sie utrzymać. Jeśli uda mi się coś znaleźć w Lublinie, to będę jeździć do schroniska znów. Obecnie jednak stronę www powierzyłam pracownikowi i mam nadzieję, że mimo mojej nieobecności psiaki nadal będą znajdować dzięki niej dom. Quote
jnk Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Murka, chyba wiesz, że musisz znaleźć coś dochodowego, żeby móc dofinansowywać psie bidy :evil_lol: Quote
Murka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Ja nie będę musiała dofinansowywać, sama się mam zamiar dorobić sporego stadka - jak przystało na moda PWP ;) (jak już będę piękna i bogata :lol:). Po mojej nieobecności domowe stadko zubożało :-( Trzeba będzie uzupełnić :diabloti: Ale muszę jeszcze nieco poczekać, aż mi się wszystko poukłada. Quote
eria Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Podnosimy Fuksia , podnosimy ! Aż do skutku ! Ale chciałabym go poznać osobiście, musi być wyjątkowy :loveu: Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Murka napisał(a):Po mojej nieobecności domowe stadko zubożało :-( Trzeba będzie uzupełnić :diabloti: To je uzupełnij o Fuksa, kobieto! Quote
Recommended Posts