Greven Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Nie, nie, nie! Na razie dość zwierząt :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Fajnie patrzec na Wasze stadko. Pewno palnę bez sensu, ale cos nie doczytałam jak sie układa między "agresorkami" i atakowana sunia? Pewno info było a ja nie doczytałam:oops: Z góry przepraszam... Quote
Greven Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 LAZY napisał(a):jak sie układa między "agresorkami" i atakowana sunia? Nie najlepiej, ale mój wspólnik ćwiczy z Księżniczką wzmacnianie jej poczucia pewności siebie, a ja z Axą przerabiam odczulanie na Księżniczkę. Nie wiem, jak to będzie, ale pracujemy. Na razie metoda odczulania Axy i warunkowania instrumentalnego (pozytywnego, oczywiście) sprawdziła się doskonale w przypadku jej relacji z Ragnarem. Nasz kyno-psychoterapeuta jest dobry :multi: Quote
Greven Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Na dobranoc spacer z dużym psem... A w zasadzie całkiem małym ;) Quote
Vectra Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Greven jak ja Ci zazdrosze tych koników :oops: :oops: Quote
Greven Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Ten jest wyjątkowy :oops: Niedługo dostanie licencję na seks, hihi. Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Greven fiu fiu te zwierzaki naprawdę maja u Ciebie raj na ziemi ... jeszcze posexic sie mozna :evil_lol: no raj 100% ;) Quote
Greven Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):... jeszcze posexic sie mozna Ooo, na to trzeba zasłużyć :cool1: Quote
XXL Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Greven']Na dobranoc spacer z dużym psem... A w zasadzie całkiem małym ;) ale fajny konik to wedel tak wyrusl hahaha :) joke Quote
Greven Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 XXL napisał(a):ale fajny konik to wedel tak wyrusl hahaha Nowa większa wersja wedla :evil_lol: Mam takie ładne fotki w słoneczku, ale niestety transfer uniemożliwia ich wstawienie. Quote
Greven Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Chyba nikt już nas nie odwiedza :shake: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Greven napisał(a):Chyba nikt już nas nie odwiedza :shake::mad:no jak nie :cool1: Quote
diabelkowa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tanga jest sliczna :]]] !!! wiecej fotek wiecej fotek !!! ja zapraszam do naszej galerii ;] Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Greven napisał(a):Ooo, a jednak :evil_lol::mad:tylko co z fotkami:razz: Quote
Greven Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Jest kilka zaległych :razz: Axa i Tanga na słoneczku, 9 albo 10 dni temu: [FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'][FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'][FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'][FONT='Times New Roman'] Quote
Greven Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Haha, pierwsze nie jest "na słoneczku", ale wkradło się do galerii ponownie :evil_lol: Quote
franc_monika Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 uwielbiam ogladac zdjecia tej cudownej czekoladki:D:D:D:P:oops: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ale pięknie pozują ja dziś bawiłam się z moim urwisem i fajnie podskakiwał do gryzaka , więc wzięłam aparat zeby cyknąć foty a ten maup jak zobaczył aparat to usiadł i czekał aż cyknę fotkę :angryy::evil_lol: Quote
Greven Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Cieszę się bardzo, że się podoba(ją) :oops: Następna porcja, z przed 3 dni. Pojechałem z Tangą na wybieg, a tam spotkaliśmy... bullteriera i amstaffa. Ale było trio :evil_lol: Przerwa w zabawie: [FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'] [FONT='Times New Roman'][FONT=Verdana]Bullterier, po lewej Tanga, po prawej amstaff, a w środku mix labladora. Od razu uprzedzam, że to nie są ostatnie sekundy życia labladora :evil_lol: [FONT='Times New Roman'][FONT=Verdana] [FONT='Times New Roman'][FONT='Times New Roman'] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 świetne foty !! Tanga jest sliczną, czekoladową sunieczką i słodko wygląda z takimi uszkami :loveu: Quote
Recommended Posts