Greven Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 To nie ja wyciągałem ze śmietnika :evil_lol: Icek i Księżniczka: Icek i Gebbels: [FONT=Verdana]Icek, Axa i Tanga: [FONT=Verdana]Husky :razz: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :o:o:o:o:o gdzie sie takie niebiesciutkie oczka dostaje :o:o:o:o rewelacyjne :) napatrzec sie nie moge :) Quote
Greven Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Myślę, że nie z owczarkiem, bo jest znacznie mniejszy, niż normalny husky i drobnej budowy. Owczarek raczej by powiększył i pogrubił. Tak mi się zdaje. To pewnie ofiara huskomanii, za 200 zł z kartonu. Oczy niebieskie, ale nie wyrósł na "rasowego" i się właściciel pozbył :angryy: Quote
zaba14 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 basiulka22tychy napisał(a)::o:o:o:o:o gdzie sie takie niebiesciutkie oczka dostaje :o:o:o:o rewelacyjne :) napatrzec sie nie moge :) na ulicy kochana, na ulicy... :placz: ale widac ze szczesliwy.. ;) Quote
Greven Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 A oto słynny Jeździec Bez Głowy, występujący cyklicznie w moim gospodarstwie. Kolejno: na Czołgu, na Siwce, na kucyku i na Karej Damie. --- --- --- [SIZE=3] Quote
Basia&Safi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jeeeeeeeee dajcie pojezdzic na koniku ;( :):):):) Quote
Greven Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 M&M, chodzi Ci o "lulanie"? To taka forma siłowni ;) Zaczynaliśmy stopniowo, od 13-15 kg. psa, Tanga stopniowo przybierała na wadze, teraz ma ponad 25 kg. i ja w zasadzie nie czuję tego ciężaru. Basiulka22tychy, odwiedź mnie, zapraszam :razz: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :cool3:a ja nigdy jeszcze nie siedziałam nawet na koniu :oops: Tanga to prawie klusia ;) Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kara Dama najbardzoiej mi sie podoba, piekna! :loveu: A moze Jezdziec bez glowy w koncu by sie ujawnil, he? :diabloti: Quote
Greven Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 anetta napisał(a):A moze Jezdziec bez glowy w koncu by sie ujawnil, he? Tak się stanie już niedługo. Anonimowość nie sprzyja w zbiórkach pieniędzy (np. na Gniadą - kto nie wpłacił jeszcze, to biegusiem do jej wątku po nr konta :diabloti: ) no i jest nierealna, gdy chce się w końcu zarejestrować fundację. Ale ja już się przyzwyczaiłem, że jestem "jeźdźcem bez głowy", ciężko będzie się przestawić... Quote
Vectra Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Dobry wieczorek :lol: :lol: :lol: Jakiego masz pięknisia niebiesko okiego :loveu: :loveu: super jest ten Icek .Ciesze się że Tanga nabiera ciałka moja czarnula waży 35kg , ale chyba zaczniemy jakąś diete bo cosik okrąglutka się zrobiła nadto GDZIE FOTY ???:mad: :mad: Quote
Greven Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Vectra!! Wejście smoka :diabloti: Jak Cię miło czytać znów! Fot nie ma... znaczy jest jedna fotka Icka, bo moja cyfrówka się popsuła. Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jaka szkoda :( Kurcze, ze te wasze sprzeciki psuja sie w najbardziej nieodpowiednich momentach :mad: Icus jak zwykle oszalamiajacy :loveu: Quote
Vectra Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Greven mi również miło witać w Twojej galerii Icek jest niesamowity :loveu: :loveu: Morducha jedyna w swoim rodzaju i te ślepia w moim ulubionym kolorku. A jak dziewczyny przyjeły nowego kolege?? Quote
Patka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Greven przy takiej gromadce i do tego tak fotogenicznych nie dziwię sie, że cyfrowka padła :evil_lol: Quote
Greven Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Patka, ta "gromadka" ma na sumieniu nie tylko cyfrówkę (która raczej posypała się ze starości), ale przede wszystkim 4 czajniki elektryczne, w których szczególnie gustują, ładowarkę do aparatu... aparat nie był mój, więc ładowarka siłą rzeczy również :mad: oraz drukarkę (spadło jej się ze stołu, gdy ktoś go w pośpiechu przeszukiwał), laptopa kolegi - tu na szczęście pękła tylko kieszeń DVD. Do tego takie drobiazgi, jak kubki (mojego ulubionego kubeczka z konikiem nie wybaczyłam im jeszcze), ksiażki i notatniki - to domena pitbulla: "czyta" bardzo szybko i po kilku minutach mogę tylko pozbierać strzępki do reklamówki i wyrzucić, a poza tym wszelkie materiały, z których próbuję robić im posłania (materace, kołdry, koce... wszystko da się rozsztukować, tylko trzeba poczekać, aż pańcia wyjdzie z domu na pół godzinki). Vectra, przyjęły go wyjątkowo łaskawie. Przez pierwsze dni, zanim się zaadaptował, zachowywał się dość nerwowo i prowokował dziewczynki, ale udało mi się zapanować nad sytuacją i w krótkim czasie Tanga znalazła w nim fajnego kolegę do zabawy, a Axa dała sobie spokój z próbami zrobienia mu "czegoś złego". Tylko czasem, jak na niego wsiądzie (bo np. postanowi zjeść kość Icusia, zamiast swojej), to rozlega się przeraźliwy wrzask i Icek rzuca się na plecy z wybałuszonymi oczami i zębami na wierzchu. Niezły z niego panikarz i jak tylko inny pies go odstąpi w takiej sytuacji, pędzi do mnie i chowa za moimi nogami :evil_lol: Teraz niestety z powodu operacji łapki nie może poszaleć z resztą stada, ale mimo niesprawności "mafia" na szczęście nie traktuje go, jak potencjalną ofiarę. Quote
Greven Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Anetta, ja jestem uzależniona od robienia zdjęć, a tu taka krzywda :placz: Quote
Patka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 oj kubeczki nie wiem jak to sie dzieje ale tylko te ulubione ;) ładowarka do telefonu i pościel normalnie kiedyś je za dziury po pazurach zabije :evil_lol: bo ja mam znó bzika na punkcie ładnej piościeli ... ale tak poza tym nie chcąc ich przechwalać to w porównaniu do znajomych zwierzaków zniszczyły niewiele - tfu tfu :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Greven pozostaje ci się przyzwyczaić do tego że często będziesz tracił "COŚ" mój pitbull również ma zapędy niszczycielskie lubi sobie cosik od czasu do czasu poszatkować i raczej wybiera bardziej cenne rzeczy. To super że się dziewczyny dogadują z niebieskookim. Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 tanga piękna, ja sie przyznaje ze pomimo jakiegos respektu przed redziami, to jednak mnie hipnotyzuja te psiaczki a tanga jest oszałamiająco piekna, prosze fotek! Quote
andzia69 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Greven - tak ja spytam tylko - jak psiejskie stosunki z Księżniczką - tak mało o niej piszesz???? i mało jej zdjęć - nie zasługuje na to??? Quote
Recommended Posts