Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że nie z owczarkiem, bo jest znacznie mniejszy, niż normalny husky i drobnej budowy. Owczarek raczej by powiększył i pogrubił. Tak mi się zdaje. To pewnie ofiara huskomanii, za 200 zł z kartonu. Oczy niebieskie, ale nie wyrósł na "rasowego" i się właściciel pozbył :angryy:

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
:o:o:o:o:o gdzie sie takie niebiesciutkie oczka dostaje :o:o:o:o rewelacyjne :) napatrzec sie nie moge :)

na ulicy kochana, na ulicy... :placz:

ale widac ze szczesliwy.. ;)

• 3 weeks later...
Posted

A oto słynny Jeździec Bez Głowy, występujący cyklicznie w moim gospodarstwie. Kolejno: na Czołgu, na Siwce, na kucyku i na Karej Damie.

---

---

---

[SIZE=3]

Posted

M&M, chodzi Ci o "lulanie"?
To taka forma siłowni ;) Zaczynaliśmy stopniowo, od 13-15 kg. psa, Tanga stopniowo przybierała na wadze, teraz ma ponad 25 kg. i ja w zasadzie nie czuję tego ciężaru.

Basiulka22tychy, odwiedź mnie, zapraszam :razz:

Posted

anetta napisał(a):
A moze Jezdziec bez glowy w koncu by sie ujawnil, he?

Tak się stanie już niedługo.
Anonimowość nie sprzyja w zbiórkach pieniędzy (np. na Gniadą - kto nie wpłacił jeszcze, to biegusiem do jej wątku po nr konta :diabloti: ) no i jest nierealna, gdy chce się w końcu zarejestrować fundację. Ale ja już się przyzwyczaiłem, że jestem "jeźdźcem bez głowy", ciężko będzie się przestawić...

• 3 weeks later...
Posted

Dobry wieczorek :lol: :lol: :lol:
Jakiego masz pięknisia niebiesko okiego :loveu: :loveu: super jest ten Icek .Ciesze się że Tanga nabiera ciałka moja czarnula waży 35kg , ale chyba zaczniemy jakąś diete bo cosik okrąglutka się zrobiła nadto

GDZIE FOTY ???:mad: :mad:

Posted

Greven mi również miło witać w Twojej galerii
Icek jest niesamowity :loveu: :loveu: Morducha jedyna w swoim rodzaju i te ślepia w moim ulubionym kolorku.
A jak dziewczyny przyjeły nowego kolege??

Posted

Patka, ta "gromadka" ma na sumieniu nie tylko cyfrówkę (która raczej posypała się ze starości), ale przede wszystkim 4 czajniki elektryczne, w których szczególnie gustują, ładowarkę do aparatu... aparat nie był mój, więc ładowarka siłą rzeczy również :mad: oraz drukarkę (spadło jej się ze stołu, gdy ktoś go w pośpiechu przeszukiwał), laptopa kolegi - tu na szczęście pękła tylko kieszeń DVD. Do tego takie drobiazgi, jak kubki (mojego ulubionego kubeczka z konikiem nie wybaczyłam im jeszcze), ksiażki i notatniki - to domena pitbulla: "czyta" bardzo szybko i po kilku minutach mogę tylko pozbierać strzępki do reklamówki i wyrzucić, a poza tym wszelkie materiały, z których próbuję robić im posłania (materace, kołdry, koce... wszystko da się rozsztukować, tylko trzeba poczekać, aż pańcia wyjdzie z domu na pół godzinki).

Vectra, przyjęły go wyjątkowo łaskawie.
Przez pierwsze dni, zanim się zaadaptował, zachowywał się dość nerwowo i prowokował dziewczynki, ale udało mi się zapanować nad sytuacją i w krótkim czasie Tanga znalazła w nim fajnego kolegę do zabawy, a Axa dała sobie spokój z próbami zrobienia mu "czegoś złego". Tylko czasem, jak na niego wsiądzie (bo np. postanowi zjeść kość Icusia, zamiast swojej), to rozlega się przeraźliwy wrzask i Icek rzuca się na plecy z wybałuszonymi oczami i zębami na wierzchu. Niezły z niego panikarz i jak tylko inny pies go odstąpi w takiej sytuacji, pędzi do mnie i chowa za moimi nogami :evil_lol:
Teraz niestety z powodu operacji łapki nie może poszaleć z resztą stada, ale mimo niesprawności "mafia" na szczęście nie traktuje go, jak potencjalną ofiarę.

Posted

oj kubeczki nie wiem jak to sie dzieje ale tylko te ulubione ;) ładowarka do telefonu i pościel normalnie kiedyś je za dziury po pazurach zabije :evil_lol: bo ja mam znó bzika na punkcie ładnej piościeli ...
ale tak poza tym nie chcąc ich przechwalać to w porównaniu do znajomych zwierzaków zniszczyły niewiele - tfu tfu :evil_lol:

Posted

Greven pozostaje ci się przyzwyczaić do tego że często będziesz tracił "COŚ" mój pitbull również ma zapędy niszczycielskie lubi sobie cosik od czasu do czasu poszatkować i raczej wybiera bardziej cenne rzeczy.

To super że się dziewczyny dogadują z niebieskookim.