Matagi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Greven']Wygląda na koziołka, ale ja potrafię pomylić płeć nawet u psa :evil_lol: Ma swoje pudełko z wyściółką i przez większość czasu siedzi tam w miarę spokojnie (albo śpi), ale co kilka godzin ma napad towarzyskości, piszczy aż jej się nie weźmie na ręce, albo nie wypuści do pitbulla. Wtedy jest zadowolona. Za człowiekiem chodzi, jak pies. Trochę pohasa i znów grzecznie siedzi w pudełku. Już mnie weterynarz straszył przed koziołkiem, podobno jak wyczuje sarny w rui, to potrafi być niebezpieczny dla człowieka... Zastanawiam się, czy kastracja nie rozwiąże problemu? Bo inaczej alternatywą będzie oddanie go do ZOO po odchowaniu, a ja bym wolała, żeby został, skoro w grę nie wchodzi wypuszczenie na wolność oswojonego - niezależnie od płci. Kastracja:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ?????? Na Twoim miejscu skontaktowałabym sie z dr.Andrzejem z parku Dzikich Zwierząt w Kadzidłowie,zajrzyj tu: http://www.mazury.com.pl/parki/kadzidlo/ ewntualnie poszukaj czegoś o parku na googlach Quote
Vectra Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jak coś to moja Lusia chętnie udostępni fote do kalendarza.Jako typowy pies morderca z krwi i kości :diabloti: :diabloti: Pomysł super kupuje kilka egzemplarzy :eviltong: :eviltong: Quote
Mi. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Cola napisał(a):Pomysł ekstra :multi: Może uda mi się coś wykopać z archiwum...ASTa z kotkiem :razz:A może asta lub pita z małym dzieckiem ;) że jednak nie takie straszne jak się wydaje :) Quote
Patka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 same zwierzaki dla mnie fajniejsze uderzą do szerszej grupy odbiorców :cool3: fotki muszą byc bardzo dobrej rozdzielczosci i ostre Cola oj trudny wybór będzie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Patka - nie do konca tak - z dziećmi też jak najbardziej OK - bo wiele ludzi boi się o kontakty astów i dzieci. Mamy trochę czasu i po prostu trzeba wklejac zdjęcia i cos wybierzemy Quote
Mi. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 andzia69 napisał(a):Patka - nie do konca tak - z dziećmi też jak najbardziej OK - bo wiele ludzi boi się o kontakty astów i dzieci. właśnie to chciałam napisać:eviltong: :eviltong: Quote
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jak tam zdrówko sarenki?Mam nadzieje ,że wszystko z nia dobrze!:lol: A poniżej dwa zdjęcia z dzisiejszej,deszczowej wystawy w Płocku:loveu: :loveu: : dokładnie tego nie widać,ale tam jest dwójka maluchów;) Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o matko tak to bym nawet z moimi nie zamknela dzieci + ciasno bardzo Quote
ASICA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 takie znalazłam-wiem ze bardzo kiepskie ale dopiero zakupiłam aparacik wiec morderczych zdjęc bedzie sporo;) ślicznie prosze o wiecej fotek sarenki:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Przeglądnełam calutką galerię. I bardzo żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej. Jest świetna. I Ty, Greven jesteś świetna ... :loveu: Quote
andzia69 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zdjęcie w klatce jest THE BEST!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ciekawa jestem kiedy te mordercze psy zjedzą te dzieci!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Matagi'] dokładnie tego nie widać,ale tam jest dwójka maluchów;) :crazyeye: :crazyeye: zszkowały mnie te fotki...trochę im tam ciasno :razz: ale jak jest ciasno, to cieplej:cool3: Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 co "mordercy" lubią robic latem???? http://img118.imageshack.us/img118/4986/toraidzieci9ho.jpg Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 "oczko" http://img19.imageshack.us/img19/7762/tora5fg.jpg Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 bo ja taka brzydka jestem http://img19.imageshack.us/img19/9706/portret2mj.jpg Quote
Vectra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 foty superaśne :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha morderczwe psy ja to mam tylko foty z moimi psimi bandziorami które przeważnie mi pitbulla "zagryzają" ja bardzo lubie tą fotke :loveu: :loveu: moich dziewczynek Quote
andzia69 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 vectra - coby Twoim psiurom nie było smutno...to moje szykuja się do wyjazdu: http://img119.imageshack.us/img119/7558/toraifrodo5in.jpg Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ło matko ! Andzia ! Pozmniejszaj zdjęcia. Ewelina się zaopuściła coś ... :cool3: Quote
Greven Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Weszłam tylko na chwilę i jeszcze nie zdążyłam nadrobić zaległości w oglądaniu Waszych fotek, które się tu pojawiły, ale wkrótce to zrobię. A na początek wspomnienie lata, czyli pitbull bardzo szczęśliwy, bo zajął całe poidło dla koni, nikogo do niego nie wpuścił, zmienił wodę w błoto, a na koniec wszystko wylał, wyłażąc :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Greven :multi::multi: wkońcu jesteście :multi::multi::multi: zajedwabiście ,zadowolona Tanga na tych fotkach :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hahahaha ale morda zadowolona :loveu: pokaż całą w tym poidle Quote
Greven Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Witamy, witamy ;) Cała Tanga w poidle? Proszę bardzo! Quote
Greven Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ... drzemka jak mi dobrze! o nie, konkurencja się schodzi... nowa woda nalana, nowa frajda ... za duży jestem, ale chociaż łapki schłodzę... pitbull w panierce Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 aaahahah buuuahahahha jakie prosiak :loveu: :evil_lol: świetna jest :lol: Quote
Recommended Posts