Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

Posted

[quote name='Greven']Wygląda na koziołka, ale ja potrafię pomylić płeć nawet u psa :evil_lol:

Ma swoje pudełko z wyściółką i przez większość czasu siedzi tam w miarę spokojnie (albo śpi), ale co kilka godzin ma napad towarzyskości, piszczy aż jej się nie weźmie na ręce, albo nie wypuści do pitbulla. Wtedy jest zadowolona. Za człowiekiem chodzi, jak pies. Trochę pohasa i znów grzecznie siedzi w pudełku.

Już mnie weterynarz straszył przed koziołkiem, podobno jak wyczuje sarny w rui, to potrafi być niebezpieczny dla człowieka... Zastanawiam się, czy kastracja nie rozwiąże problemu? Bo inaczej alternatywą będzie oddanie go do ZOO po odchowaniu, a ja bym wolała, żeby został, skoro w grę nie wchodzi wypuszczenie na wolność oswojonego - niezależnie od płci.

Kastracja:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ??????
Na Twoim miejscu skontaktowałabym sie z dr.Andrzejem z parku Dzikich Zwierząt w Kadzidłowie,zajrzyj tu:
http://www.mazury.com.pl/parki/kadzidlo/
ewntualnie poszukaj czegoś o parku na googlach

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak coś to moja Lusia chętnie udostępni fote do kalendarza.Jako typowy pies morderca z krwi i kości :diabloti: :diabloti:

Pomysł super kupuje kilka egzemplarzy :eviltong: :eviltong:

Posted

Cola napisał(a):
Pomysł ekstra :multi: Może uda mi się coś wykopać z archiwum...ASTa z kotkiem :razz:
A może asta lub pita z małym dzieckiem ;) że jednak nie takie straszne jak się wydaje :)

Posted

same zwierzaki dla mnie fajniejsze uderzą do szerszej grupy odbiorców :cool3:
fotki muszą byc bardzo dobrej rozdzielczosci i ostre
Cola oj trudny wybór będzie :evil_lol:

Posted

Patka - nie do konca tak - z dziećmi też jak najbardziej OK - bo wiele ludzi boi się o kontakty astów i dzieci. Mamy trochę czasu i po prostu trzeba wklejac zdjęcia i cos wybierzemy

Posted

andzia69 napisał(a):
Patka - nie do konca tak - z dziećmi też jak najbardziej OK - bo wiele ludzi boi się o kontakty astów i dzieci.
właśnie to chciałam napisać:eviltong: :eviltong:

Posted

Jak tam zdrówko sarenki?Mam nadzieje ,że wszystko z nia dobrze!:lol:
A poniżej dwa zdjęcia z dzisiejszej,deszczowej wystawy w Płocku:loveu: :loveu: :

dokładnie tego nie widać,ale tam jest dwójka maluchów;)

Posted

takie znalazłam-wiem ze bardzo kiepskie ale dopiero zakupiłam aparacik wiec morderczych zdjęc bedzie sporo;)

ślicznie prosze o wiecej fotek sarenki:loveu:

Posted

[quote name='Matagi']

dokładnie tego nie widać,ale tam jest dwójka maluchów;)

:crazyeye: :crazyeye: zszkowały mnie te fotki...trochę im tam ciasno :razz: ale jak jest ciasno, to cieplej:cool3:

Posted

foty superaśne :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha morderczwe psy
ja to mam tylko foty z moimi psimi bandziorami które przeważnie mi pitbulla "zagryzają"

ja bardzo lubie tą fotke :loveu: :loveu: moich dziewczynek

• 5 months later...
Posted

Weszłam tylko na chwilę i jeszcze nie zdążyłam nadrobić zaległości w oglądaniu Waszych fotek, które się tu pojawiły, ale wkrótce to zrobię.

A na początek wspomnienie lata, czyli pitbull bardzo szczęśliwy, bo zajął całe poidło dla koni, nikogo do niego nie wpuścił, zmienił wodę w błoto, a na koniec wszystko wylał, wyłażąc :evil_lol:

Posted

... drzemka

jak mi dobrze!

o nie, konkurencja się schodzi...

nowa woda nalana, nowa frajda

... za duży jestem, ale chociaż łapki schłodzę...

pitbull w panierce