Jump to content
Dogomania

Co pitbull może zrobić z sarną - str. 43... i z poidłem dla koni - str. 48

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Greven kup kennel-klatke to uratuje "życie" przedmiotą w domu (...)
Z klatką warunek jeden by koondel nie wył , ale skoro zostaje sama za "sznurku" to w klatce będzie miała luksus.

Na razie kupiłem łańcuch w Castoramie.

Smycz nauczyła się odgryzać. Nie tylko swoją, ale i Axy. Axa nie niszczy, ale wie, gdzie jest pożywienie. Wchłaniały wszelkie produkty spożywcze, a później pitbull urządzał demolkę. Teraz nie da rady, myślę że łańcuch powstrzyma ją równie skutecznie, co klatka :diabloti:

Vectra napisał(a):
Tanga jest prześliczna :evil_lol: ładnie wygląda ile ona teraz ma?

Piękna się robi :oops:
Ma prawie 9 mies.

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smycz nauczyła się odgryzać. Nie tylko swoją, ale i Axy. Axa nie niszczy, ale wie, gdzie jest pożywienie. Wchłaniały wszelkie produkty spożywcze, a później pitbull urządzał demolkę. Teraz nie da rady, myślę że łańcuch powstrzyma ją równie skutecznie, co klatka

o matko :crazyeye: ale przynajmniej wiesz, że jest solidarna wobec Axy :evil_lol:
Piękna się robi
Ma prawie 9 mies.
a nie mówiłam (przeprasam nie mogłam sie powstrzymac :evil_lol: hura piękny dla pieknego wedla :loveu:

Posted

Patka napisał(a):
a nie mówiłam

Mówiłaś, mówiłaś ;)
Już nawet weterynarz nie wierzył, że będzie dobrze... tak dobrze! Jak Tangę zobaczył kilka dni temu, to się nadziwić nie mógł. A ja się nie mogę nacieszyć :razz:

Posted

Greven nic tylko własne doświadczenia mi to podopowiedziały i obserwacja bardzo sie ciesze - u nas tez był szok wetki jak zobaczyła Lili po 3 miesiacach :lol:

Posted

Dziś zamieszkał u nas - do czasu odnalezienia zagubionego właściciela - pewien młodzieniec, który niezwykle przypadł Tandze do gustu. Taki duży pluszak, którego można tarmosić, przewracać (co z tego, że waży 12 kg. więcej) i przechwalać się, kto ma więcej lśniących białych zębów w paszczy.
Teraz śpią zmordowani najpierw dzikimi szaleństwami w ogrodzie (nie wiem, jak wyjaśnię Mamie stan jej ogródka... chyba powiem, że dziki go zryły :mad: ), a później trzema bitymi godzinami szaleństw w domu. Młodzieniec w międzyczasie był u weterynarza, więc wrażeń miał mnustwo, jak na jeden dzień.

Pierwsze zdjęcie wybitnie się nie udało :evil_lol: bo cyfrówka nie nadążyła za prędkością lotu pitbulla, ale akrobacja Tangi jest jak najbardziej widoczna. Młodzieniec nie od razu zrozumiał, że jak chce być kolegą pitbulla, to musi przyjąć jego styl zabawy :evil_lol:

... a tutaj już w domu, na spokojnie. Pitbull i pluszowy młodzieniec sprowadzony do parteru:

Posted

Greven to teram mamy podobne duety w domu :diabloti: :diabloti: niszczycielsko pito - onkowe stworo-potwory :evil_lol: :evil_lol: Twoja mama może pożegnać się z ogrodem to takie uszate nie szanuje zieleni

Posted

Greven moja teściowa całkiem niebawem przestanie mnie lubić :evil_lol: :evil_lol: jak zamieszkamy w nowym domku gdzie na działeczce ona hoduje tysiące roślin.Już ją uprzedziłam żeby się pożegnała z tą roślinnością bo moja gromadka wszystko stratuje:diabloti: :diabloti: ,ale wkońcu psy ważniejsze niż ogródek.

Posted

[quote name='XXL']go wedel go
Nawet iloraz inteligencji porównywalny :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']
milego dnia zyczymy i smacznych pączków

Jakich pączków? O czymś nie wiem? :cool1: