Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Vectra napisał(a):Greven kup kennel-klatke to uratuje "życie" przedmiotą w domu (...) Z klatką warunek jeden by koondel nie wył , ale skoro zostaje sama za "sznurku" to w klatce będzie miała luksus. Na razie kupiłem łańcuch w Castoramie. Smycz nauczyła się odgryzać. Nie tylko swoją, ale i Axy. Axa nie niszczy, ale wie, gdzie jest pożywienie. Wchłaniały wszelkie produkty spożywcze, a później pitbull urządzał demolkę. Teraz nie da rady, myślę że łańcuch powstrzyma ją równie skutecznie, co klatka :diabloti: Vectra napisał(a):Tanga jest prześliczna :evil_lol: ładnie wygląda ile ona teraz ma? Piękna się robi :oops: Ma prawie 9 mies. Quote
Patka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Smycz nauczyła się odgryzać. Nie tylko swoją, ale i Axy. Axa nie niszczy, ale wie, gdzie jest pożywienie. Wchłaniały wszelkie produkty spożywcze, a później pitbull urządzał demolkę. Teraz nie da rady, myślę że łańcuch powstrzyma ją równie skutecznie, co klatka o matko :crazyeye: ale przynajmniej wiesz, że jest solidarna wobec Axy :evil_lol: Piękna się robi Ma prawie 9 mies. a nie mówiłam (przeprasam nie mogłam sie powstrzymac :evil_lol: hura piękny dla pieknego wedla :loveu: Quote
Greven Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Patka napisał(a):a nie mówiłam Mówiłaś, mówiłaś ;) Już nawet weterynarz nie wierzył, że będzie dobrze... tak dobrze! Jak Tangę zobaczył kilka dni temu, to się nadziwić nie mógł. A ja się nie mogę nacieszyć :razz: Quote
LAZY Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Bardzo mnie cieszy tak duza poprawa u suni. Piękna z niej rednoska rośnie! Quote
franc_monika Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 piekny psiak;) no i jeszcze poprosze o ... foteczki tej kochanej czekoladki;):angryy::diabloti: Quote
Teba Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Śliczna sunia i coraz większa :p a po zdjęciach z innymi psami widać, że wulkan energii :p bomba :loveu: Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Greven nic tylko własne doświadczenia mi to podopowiedziały i obserwacja bardzo sie ciesze - u nas tez był szok wetki jak zobaczyła Lili po 3 miesiacach :lol: Quote
Greven Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Dziś zamieszkał u nas - do czasu odnalezienia zagubionego właściciela - pewien młodzieniec, który niezwykle przypadł Tandze do gustu. Taki duży pluszak, którego można tarmosić, przewracać (co z tego, że waży 12 kg. więcej) i przechwalać się, kto ma więcej lśniących białych zębów w paszczy. Teraz śpią zmordowani najpierw dzikimi szaleństwami w ogrodzie (nie wiem, jak wyjaśnię Mamie stan jej ogródka... chyba powiem, że dziki go zryły :mad: ), a później trzema bitymi godzinami szaleństw w domu. Młodzieniec w międzyczasie był u weterynarza, więc wrażeń miał mnustwo, jak na jeden dzień. Pierwsze zdjęcie wybitnie się nie udało :evil_lol: bo cyfrówka nie nadążyła za prędkością lotu pitbulla, ale akrobacja Tangi jest jak najbardziej widoczna. Młodzieniec nie od razu zrozumiał, że jak chce być kolegą pitbulla, to musi przyjąć jego styl zabawy :evil_lol: ... a tutaj już w domu, na spokojnie. Pitbull i pluszowy młodzieniec sprowadzony do parteru: Quote
Greven Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Oraz gościnnie młodzieniec w całej okazałości swoich 7 miesięcy i 32 kg. wagi: Quote
Patka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Greven boskie fotki w locie :lol: a partner czekolady nie za młody na takie pozycje :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Greven to teram mamy podobne duety w domu :diabloti: :diabloti: niszczycielsko pito - onkowe stworo-potwory :evil_lol: :evil_lol: Twoja mama może pożegnać się z ogrodem to takie uszate nie szanuje zieleni Quote
Greven Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Obawiam się, że na widok ogrodu moja Mama pożegna się ze mną :diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Greven moja teściowa całkiem niebawem przestanie mnie lubić :evil_lol: :evil_lol: jak zamieszkamy w nowym domku gdzie na działeczce ona hoduje tysiące roślin.Już ją uprzedziłam żeby się pożegnała z tą roślinnością bo moja gromadka wszystko stratuje:diabloti: :diabloti: ,ale wkońcu psy ważniejsze niż ogródek. Quote
Greven Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Patka napisał(a):Greven boskie fotki w locie Ja tylko żałuję jakości... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dziendoberek :buzi: milego dnia zyczymy i smacznych pączków :smile: Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 go wedel go wedel lec lec hahah taki akcentem mialem powiedziec witam hahaha :D pozdrawiam :D Quote
Greven Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='XXL']go wedel go Nawet iloraz inteligencji porównywalny :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] milego dnia zyczymy i smacznych pączków Jakich pączków? O czymś nie wiem? :cool1: Quote
Parysówna Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Greven dzisiaj jest "święto" pączków, tłusty czwartek :lol: Quote
Greven Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Aaaaa, to już wszystko jasne! Dlatego ludzie w sklepie kupowali reklamówy pączków i faworków :evil_lol: Haha, mój wedel w sam raz na takie święto. Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Wedelka bezsprzecznie śliczna ale gość też niczego sobie :p Quote
XXL Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Greven napisał(a):Nawet iloraz inteligencji porównywalny :evil_lol: eEe:razz: ? Quote
Greven Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Coś z wczoraj: młodzieniec - czyli Ragnar - wymęczony po harcach z pitbullem: Quote
Vectra Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A gdzie pitbull ????? :mad: :mad: :mad: Greven dawaj fotki wedla mam ochote na czekoladke.:diabloti: :diabloti: Quote
asiunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hej!! Przejrzalam galerie calutka i jestem pod wrazeniem-piekne stworeczki a najpiekniejsza Tanga:loveu:Nowy pluszak tez uroczy-zostaje na stale?:razz: Quote
Greven Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 XXL napisał(a):eEe:razz: ? Ksywa "Cegła"... to powinno wszystko wyjaśnić :evil_lol: Quote
Recommended Posts