Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez maluszki sodkie z Secretu!!
łiiiiiiiiiiiii
normalnie ach:) tylko wyściskać:)
ten ostatni czarnuszek boski po prostu ten szelmowski usmieszek mnie rozwalił!!!

Posted

Same śliczności rosną, Lotusik piękny chłopaczek już wyrósł, i dzieciątka Nowinki też piekności. :lol: :angel: :angel: Mnie się jak zwykle ten ciapaty najbardziej sie podoba i pewnie później będzie zupełnie brązowy :lol: :lol:

Miniaga super że to już jutro :lol: :lol: widzisz jak szybko zleciało? :wink:

Posted

Chcielismy pokazac cale ale tak sie krecily i darly pyszczydla ze sie nie dalo Mamucha natychmiast ostro interweniowala. moze jutro sie uda;)

Posted

Senga czy Rafalski to swoja stajnie postawil nad samym jeziorem Narie???
bo wlasnie mijalam stajnie przepieknie polozona nad samiuchnym jeziorem przy ktorej jest budowana hala! :o :o :o

Posted

a ja dzisiaj dostalam bardzo mily wpis o ksiegi gosci )))

"sami wypisujecie te głupoty i sami je potem czytacie, chyba to sposób zeby sie dowartosciowac "

od Pani z nikiem "Magda"

przeciez nikt nie kaze jej czytac mojej czy jakiejkolwiek innej ksiegi a takie wypisywanie bez swojego kontaktu to naprawde szczyt odwagi:))))))
i chyba wlasnie takim pisaniem sie ta osoba dowartosciowuje )) bo te glupoty (jej glupoty) splywaja po mnie jak po kaczce ))

to tylko jako taki przerywnik )))

orsini- nad Narie samym powiadasz 8) 8) fajowo:)

Posted

a do tego super plac do jazdy konnej-co uwazam za podstawe czegokolwiek :lol: :lol: :lol: i ta hala...szok!calosc chroniona przez solid security-superowo to wyglada!!!!zreszta teraz juz coraz czesciej stajnie tak wygladaja a nie jak jakies rozwalajace sie szopki :lol: :lol: :lol: zwlaszcza dla koni sportowych :lol: :lol: :lol:

Posted

to jest jej brat Grot, pointer moich Teściów :lol: a widzisz tego foksa na końcu??? :lol: :lol: tak biegła, że nie mogła icg dogonic i była taka wkurzona na maksa,że aż mi jej szkoda było :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...