malawaszka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ania1 CUDNE te maluszki :angel: :angel: :angel:
onka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 alez maluszki sodkie z Secretu!! łiiiiiiiiiiiii normalnie ach:) tylko wyściskać:) ten ostatni czarnuszek boski po prostu ten szelmowski usmieszek mnie rozwalił!!!
paniMysza Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no wlasnie, usmiecha sie jak człowiek :o :lol:
onka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Lotusik :) http://img499.imageshack.us/img499/6347/n34es.jpg http://img499.imageshack.us/img499/9066/n63en.jpg
AnkaW Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Same śliczności rosną, Lotusik piękny chłopaczek już wyrósł, i dzieciątka Nowinki też piekności. :lol: :angel: :angel: Mnie się jak zwykle ten ciapaty najbardziej sie podoba i pewnie później będzie zupełnie brązowy :lol: :lol: Miniaga super że to już jutro :lol: :lol: widzisz jak szybko zleciało? :wink:
malawaszka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 :angel: ale prosiaczki słodkie :angel: pokaż całe chomiczki :angel: :angel: :angel:
didi Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Śliczne maluchy!! Już nie moge się doczekać kiedy Konczitka urodzi takie pociechy. :D
miniaga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ania i Psy Najchętniej adoptowałabym Camille - cudowna osobowość. Odezwę się jutro na dogomani jak wrócę i dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :D
Agama Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Chcielismy pokazac cale ale tak sie krecily i darly pyszczydla ze sie nie dalo Mamucha natychmiast ostro interweniowala. moze jutro sie uda;)
AngelOfDeath Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agamus zrob zdjecia z mama :angel: :angel: :angel:
resuruss Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agama!!!!Sliczne!!!!Jeszcze ,jeszcze jeszcze!!!!!! Marta Chmielewska!!!!!Fotki please,please!!!!!!!!!
SengaSengana Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 A Matrix już wrócił z tych wojaży czy jeszcze szaleje ze szczęścia? mam zdjęci szalejących pointerów i nie wiem gdzie mu wkleić a on sie nie odzywa, :(
góral Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Matrix już wrócił :wink: Senga wstawiaj te piękności!!
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Senga czy Rafalski to swoja stajnie postawil nad samym jeziorem Narie??? bo wlasnie mijalam stajnie przepieknie polozona nad samiuchnym jeziorem przy ktorej jest budowana hala! :o :o :o
anna1 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 a ja dzisiaj dostalam bardzo mily wpis o ksiegi gosci ))) "sami wypisujecie te głupoty i sami je potem czytacie, chyba to sposób zeby sie dowartosciowac " od Pani z nikiem "Magda" przeciez nikt nie kaze jej czytac mojej czy jakiejkolwiek innej ksiegi a takie wypisywanie bez swojego kontaktu to naprawde szczyt odwagi:)))))) i chyba wlasnie takim pisaniem sie ta osoba dowartosciowuje )) bo te glupoty (jej glupoty) splywaja po mnie jak po kaczce )) to tylko jako taki przerywnik ))) orsini- nad Narie samym powiadasz 8) 8) fajowo:)
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ania1 fajowo???zajefajowo!!!przepieknie!!!stajna fajna-jeszcze troche brakuje, ale cudowne miejsce!!!!
SengaSengana Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 i jeszcze mam ich wiele ale coś Imageshack nawala :-?
orsini Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 a do tego super plac do jazdy konnej-co uwazam za podstawe czegokolwiek :lol: :lol: :lol: i ta hala...szok!calosc chroniona przez solid security-superowo to wyglada!!!!zreszta teraz juz coraz czesciej stajnie tak wygladaja a nie jak jakies rozwalajace sie szopki :lol: :lol: :lol: zwlaszcza dla koni sportowych :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 to jest jej brat Grot, pointer moich Teściów :lol: a widzisz tego foksa na końcu??? :lol: :lol: tak biegła, że nie mogła icg dogonic i była taka wkurzona na maksa,że aż mi jej szkoda było :lol: :lol:
Recommended Posts