resuruss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga!!!!N A R E S Z C I E!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze!!!!!!!Rob fotki!!!!!!!!!!!!!!Duuuuuuuuuuuuzo fotek!!!!! A do "przylepostwa" Tasi mozesz sie przyzwyczajac.....czasem grzywacze maja w swoim zyciu mysl przewodnia "Zawsze tam gdzie TY" :wink:
anna1 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 a wlasnie zajzalam na strone haliparku- a gesi znowu pusta; moze by tak wreszcie chlopaka zmienili;chociaz nie koniecznie jej to cos moze pomoc;
onka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 anna1 mówisz,ze nic to jej nie da? no czasmi i tak bywa.. a tutaj moje kluski w barze mlecznym
miniaga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Tylko kilka. Dziś nie jest w nastroju na zdięcia
Ania i Psy Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga, będziesz dzisiaj z maluszką? Patrzeć nie mogę na nieostrzyżoną mordkę:)
AnkaW Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga - ale fajna i jak jej futerko rośnie :lol: :lol: Onka - albo mam zwidy albo Twoje kluski rosną jak na drożdżach :angel: :angel:
onka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Troszke maluszków na dziś :) taaki mam pełny brzuszek :D mleczarnia bar i znowu głodomorek Rosa na pierwszym planie i łebki głodomorków na dzis tyle:)
Em-ka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: te czarnulki mają taaaki błyszczący, wylizany włosek..... :loveu: :iloveyou:
Em-ka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ale fajniusia jest !!! :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Pamiętacie taką piesenkę Natalki Kukulskiej "Puszek Okruszek" - ta sunia to taka Puszka-Okruszka z teledysku.... :loveu: :iloveyou:
miniaga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Mała mordka nie lubi podłogi - njchetniej ręce lub łóżko! tchórz z niej straszny. Szukam dobrego stomaologa od psiej mordki z Warszawy. Możecie cosik polecić? Obawiam się, że z zabawy z wystaw bedziemy musieli zrezygnować zanim zanim zaczełyśmy..... miałam momet zawachania jak zobaczyłam jej zgryz ... ale nie chciałabym innego psa. A że bedzie aż do kochania? Mi to wystarczy....
AngelOfDeath Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 a hodowca ci nic wczesniej nie wspomnial??
Agama Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga co Ona ma ze zgryzem :o .W al. NIepodleglosci jest lecznica i sa tam stomatolodzy nazwy nie znam musisz wziac ksiazke telefoniczna
miniaga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Angel hodowczyni powiedział że jeszcze wyjdą i że ważne są stałe
Iwona Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga :D - wreszcie się doczekałaś swojej kruszynki :BIG: :BIG: :BIG: .Mała jest przeurocza- niech zdrowo się chowa,życzę jej i Tobie samych przyjemnych dni :D .
Em-ka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='miniaga']Angel hodowczyni powiedział że jeszcze wyjdą i że ważne są stałe Miniaga: mam kontakt do bardzo dobrego weta w Warszawie - ze specjalnością : stomatologia; bardzo dobry lekarz - polecam! wysyłam Ci kontakt na pw - moze skorzystasz :)
Iwona Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dzisiaj była kąpiel i sesja zdjęciowa :lol: , bo po kapieli Kesi jest trochę"zmęczona" i przez to spokojniejsza. A tak się prezentuje :lol: :
resuruss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Jaka piekna!!!Boska po prostu!!!!!!! :iloveyou:
miniaga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dziękuje wszystkim. Iwona - piekna ta twoja sunia. Onaka ten czarny maluszek to całkowite przeciwieństwo tasi. Musimy im kiedyś razem zrobić zdięcie. Może spotkam się z nowymi włascicielami na jakiejś wystawie . Zdięcie nazywałoby się Noc i Dzień :D
Agama Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Onka Twoje Maluchy sa cudne takie duzo bardziej dorodne :D . Nasze takie kruszynki ale moje sa z 58 dnia moze nadrobia...
maga18 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga super ze juz Tasi jest z Tobą :D Rzeczywiscie mały z niej puszek okruszek :D :angel: Napisałaś ze mala jest bojaźliwa... mysle ze stopniowo powinnas ja oswajac z rzeczami ktorych sie boi... jesli tego nie zrobisz to w przyszlosci taka bojaźliwosc moze byc nie lada kłopotem... :roll: Onka niezłe smoki ma ta Andzia!!! :lilangel: Iwona Kesi śliczna!!! I jaka opalona 8) :angel: :lol:
Recommended Posts