Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Miniaga!!!!N A R E S Z C I E!!!!!!!!!!!!
Bardzo sie ciesze!!!!!!!Rob fotki!!!!!!!!!!!!!!Duuuuuuuuuuuuzo fotek!!!!!
A do "przylepostwa" Tasi mozesz sie przyzwyczajac.....czasem grzywacze maja w swoim zyciu mysl przewodnia "Zawsze tam gdzie TY" :wink:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wlasnie zajzalam na strone haliparku- a gesi znowu pusta; moze by tak wreszcie chlopaka zmienili;chociaz nie koniecznie jej to cos moze pomoc;

Posted

Miniaga - ale fajna i jak jej futerko rośnie :lol: :lol:

Onka - albo mam zwidy albo Twoje kluski rosną jak na drożdżach :angel: :angel:

Posted

Troszke maluszków na dziś :)

taaki mam pełny brzuszek :D

mleczarnia bar

i znowu głodomorek

Rosa na pierwszym planie

i łebki głodomorków

na dzis tyle:)

Posted

:loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou:

te czarnulki mają taaaki błyszczący, wylizany włosek..... :loveu: :iloveyou:

Posted

Ale fajniusia jest !!! :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou:
Pamiętacie taką piesenkę Natalki Kukulskiej "Puszek Okruszek" - ta sunia to taka Puszka-Okruszka z teledysku.... :loveu: :iloveyou:

Posted

Mała mordka nie lubi podłogi - njchetniej ręce lub łóżko!
tchórz z niej straszny.

Szukam dobrego stomaologa od psiej mordki z Warszawy. Możecie cosik polecić?

Obawiam się, że z zabawy z wystaw bedziemy musieli zrezygnować zanim zanim zaczełyśmy.....

miałam momet zawachania jak zobaczyłam jej zgryz ... ale nie chciałabym innego psa. A że bedzie aż do kochania?
Mi to wystarczy....

Posted

Miniaga co Ona ma ze zgryzem :o .W al. NIepodleglosci jest lecznica i sa tam stomatolodzy nazwy nie znam musisz wziac ksiazke telefoniczna

Posted

Miniaga :D - wreszcie się doczekałaś swojej kruszynki :BIG: :BIG: :BIG: .Mała jest przeurocza- niech zdrowo się chowa,życzę jej i Tobie samych przyjemnych dni :D .

Posted

[quote name='miniaga']Angel

hodowczyni powiedział że jeszcze wyjdą i że ważne są stałe

Miniaga:
mam kontakt do bardzo dobrego weta w Warszawie - ze specjalnością : stomatologia; bardzo dobry lekarz - polecam! wysyłam Ci kontakt na pw - moze skorzystasz :)

Posted

Dzisiaj była kąpiel i sesja zdjęciowa :lol: , bo po kapieli Kesi jest trochę"zmęczona" i przez to spokojniejsza. A tak się prezentuje :lol: :

Posted

Dziękuje wszystkim.

Iwona - piekna ta twoja sunia.
Onaka ten czarny maluszek to całkowite przeciwieństwo tasi. Musimy im kiedyś razem zrobić zdięcie. Może spotkam się z nowymi włascicielami na jakiejś wystawie . Zdięcie nazywałoby się Noc i Dzień :D

Posted

Miniaga super ze juz Tasi jest z Tobą :D Rzeczywiscie mały z niej puszek okruszek :D :angel:
Napisałaś ze mala jest bojaźliwa... mysle ze stopniowo powinnas ja oswajac z rzeczami ktorych sie boi... jesli tego nie zrobisz to w przyszlosci taka bojaźliwosc moze byc nie lada kłopotem... :roll:

Onka niezłe smoki ma ta Andzia!!! :lilangel:

Iwona Kesi śliczna!!! I jaka opalona 8) :angel: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...