Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orsini,zdjęcia przepiękne! Modele takoż.
Maga,po to jadę z nimi w plener na kilka godzin,żeby mogły latać po mchu, wodzie,piachu i miale węglowym, jeśli tylko zapragną:) Dla mnie wystawowy to pies z potrzebami takimi, jak każdy inny. Nadrabiamy te grzechy wolności ochronnymi kosmetykami,po spacerze wydłubujemy roślinki,kąpiemy się i tak raz w tygodniu (znaczy się, ja częściej:) ).Łapki po spacerze się myje,jeżeli są ubłocone.

Posted

Ania i Psy napisał(a):
.
Maga,po to jadę z nimi w plener na kilka godzin,żeby mogły latać po mchu, wodzie,piachu i miale węglowym, jeśli tylko zapragną:) Dla mnie wystawowy to pies z potrzebami takimi, jak każdy inny. Nadrabiamy te grzechy wolności ochronnymi kosmetykami,po spacerze wydłubujemy roślinki,kąpiemy się i tak raz w tygodniu (znaczy się, ja częściej:) ).Łapki po spacerze się myje,jeżeli są ubłocone.

Ja podobnie pojmuje pojecie psa wystawowego ;) ale mimo to podziwiam Cie za chęć pielegnacji tej siersci... ja wole isc z psami w czystsze miejsce by sie wybiegaly i poszalaly :lol:

Posted

sliczne zdjecia em-ka! :D

ja marcelowi zostawiam zawsze dużą grzywke i zarosniety ogonek 8) zwykle miał w opisie, że pięknie owłosiony(czy jakos tak :wink: ), tylko raz sie przyczepiono na wystawie do jego ogona.

ania1-psiaczki sliczne :lol: ja tez lubie takie o mocnej budowie.

Posted

Dziekujemy za miłe słowa - jakoś łatwiej, kiedy innym też się podoba mój maluch i zauważacie go :)
Czekam teraz na fotki maluchów Onki, Marcela, Radarka, Gizma, Gromadki Maguni, Bułeczki, Kosmo, Toudiego i wszystkich pozostałych; bo wszystkie są wspaniałe - bo nasze!

Posted

Agama napisał(a):
Em-ka Twoja fota z Tito to zjawisko :D

Ja mam wrażenie Agama, że on wygląda na tym zdjęciu jak mała kobietka .... :D

Posted

no to proszę :wink: właśnie stwierdziłam, że mam w kompie 248 zdjęć Sheilki... hmmm... czy to jest obsesja? niestety nie są to zdjęcia najlepszej jakości (bo robione aparatem z telefonu i modelka baaaardzo nie lubi pozować - więc nie ma mowy o pięknych zdjęciach w plenerze!!! )

Posted

EM ka Tito nie wyglada jak baba jak sie napatrzysz na wystawach to u pieknych psow od razu zobaczysz roznice miedzy kobita a facetem glowa i wyraz pyszczydla sa inne napisalam w skrocie :D

Posted

Orsini zdjęcia świetne :angel:
Em-Ka, Sheila, Ania i Psy - super!

A Verka w TACIE wygladala tak:
na ringu

oczekując na ocenę - drugiego dnia już przynajmniej znalazłyśmy miejsce na słoneczku:))))

Posted

[quote name='AnkaW']sheila, jak masz tyle zdjęć to dlaczego wstawiłaś tylko jedno :cry: Ona jest taka słodziutka :angel: :angel:

:D :D :D no to proszę.... :lol: :lol: :lol: skoro modelka nie chce pozować (swoją drogą strasznie mi się podobają te wasze jesienne zdjęcia...) to trzeba wykorzystać programy graficzne... :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...