Em-ka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 To ja wstawię jeszcze jedna fotkę: Tito ze swoją miłością (ależ ja jestem skromna :P ) :
Ania i Psy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Orsini,zdjęcia przepiękne! Modele takoż. Maga,po to jadę z nimi w plener na kilka godzin,żeby mogły latać po mchu, wodzie,piachu i miale węglowym, jeśli tylko zapragną:) Dla mnie wystawowy to pies z potrzebami takimi, jak każdy inny. Nadrabiamy te grzechy wolności ochronnymi kosmetykami,po spacerze wydłubujemy roślinki,kąpiemy się i tak raz w tygodniu (znaczy się, ja częściej:) ).Łapki po spacerze się myje,jeżeli są ubłocone.
Jolka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='Em-ka'] Ależ ten Tituś piękny. Baaaardzo jestem ciekawa go "na żywo" :o
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ania i Psy napisał(a):. Maga,po to jadę z nimi w plener na kilka godzin,żeby mogły latać po mchu, wodzie,piachu i miale węglowym, jeśli tylko zapragną:) Dla mnie wystawowy to pies z potrzebami takimi, jak każdy inny. Nadrabiamy te grzechy wolności ochronnymi kosmetykami,po spacerze wydłubujemy roślinki,kąpiemy się i tak raz w tygodniu (znaczy się, ja częściej:) ).Łapki po spacerze się myje,jeżeli są ubłocone. Ja podobnie pojmuje pojecie psa wystawowego ;) ale mimo to podziwiam Cie za chęć pielegnacji tej siersci... ja wole isc z psami w czystsze miejsce by sie wybiegaly i poszalaly :lol:
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Zdjecie pięęęękne!! Slicznie wyszliscie :D :angel:
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 A Gizmo od takich szaleństw po krzakach jest cały porysowany :cry: a Radarek dobitnie w tym pomaga :roll:
paniMysza Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 sliczne zdjecia em-ka! :D ja marcelowi zostawiam zawsze dużą grzywke i zarosniety ogonek 8) zwykle miał w opisie, że pięknie owłosiony(czy jakos tak :wink: ), tylko raz sie przyczepiono na wystawie do jego ogona. ania1-psiaczki sliczne :lol: ja tez lubie takie o mocnej budowie.
Em-ka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dziekujemy za miłe słowa - jakoś łatwiej, kiedy innym też się podoba mój maluch i zauważacie go :) Czekam teraz na fotki maluchów Onki, Marcela, Radarka, Gizma, Gromadki Maguni, Bułeczki, Kosmo, Toudiego i wszystkich pozostałych; bo wszystkie są wspaniałe - bo nasze!
Em-ka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Agama napisał(a):Em-ka Twoja fota z Tito to zjawisko :D Ja mam wrażenie Agama, że on wygląda na tym zdjęciu jak mała kobietka .... :D
sheila Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no to proszę :wink: właśnie stwierdziłam, że mam w kompie 248 zdjęć Sheilki... hmmm... czy to jest obsesja? niestety nie są to zdjęcia najlepszej jakości (bo robione aparatem z telefonu i modelka baaaardzo nie lubi pozować - więc nie ma mowy o pięknych zdjęciach w plenerze!!! )
Agama Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 EM ka Tito nie wyglada jak baba jak sie napatrzysz na wystawach to u pieknych psow od razu zobaczysz roznice miedzy kobita a facetem glowa i wyraz pyszczydla sa inne napisalam w skrocie :D
Dudek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Orsini zdjęcia świetne :angel: Em-Ka, Sheila, Ania i Psy - super! A Verka w TACIE wygladala tak: na ringu oczekując na ocenę - drugiego dnia już przynajmniej znalazłyśmy miejsce na słoneczku:))))
Em-ka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Ależ ja lubię takie ujęcia.... :loveu: Cieszymy się z Waszego sukcesu!! :klacz: Oby tak dalej! :laola:
maga18 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Sliczna Veronica!!! Gartuluje!! :laola: Oby tak dalej!! :angel:
AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dudek przyłączam się do gratulacji. Śliczna sunia :lol: :lol: :angel:
AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 sheila, jak masz tyle zdjęć to dlaczego wstawiłaś tylko jedno :cry: Ona jest taka słodziutka :angel: :angel:
sheila Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='AnkaW']sheila, jak masz tyle zdjęć to dlaczego wstawiłaś tylko jedno :cry: Ona jest taka słodziutka :angel: :angel: :D :D :D no to proszę.... :lol: :lol: :lol: skoro modelka nie chce pozować (swoją drogą strasznie mi się podobają te wasze jesienne zdjęcia...) to trzeba wykorzystać programy graficzne... :P
sheila Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 a to zdjęcie zrobione podczas przerwy w postrzyżynach... i nie będę was więcej męczyć, bo będziecie mnie przeklinać...
Recommended Posts