maga18 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Agama']Onka Twoje Maluchy sa cudne takie duzo bardziej dorodne :D . Nasze takie kruszynki ale moje sa z 58 dnia moze nadrobia... Agama jako ze hodujesz grzywki juz długooooo :D to powiedz mi prosze ile waży (tak orientacyjnie) nowo narodzony grzywek???
onka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agama napisał(a):Onka Twoje Maluchy sa cudne takie duzo bardziej dorodne :D . Nasze takie kruszynki ale moje sa z 58 dnia moze nadrobia... ja nie moge sie napatrzyc jak one rosną szybko!! jak na drożdzach moje urzodziły sie 61 dnia :)a po Andzi widac nie było wcale!
Agama Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Kreola byla tak gruba , ze to szok przez cala ciaze zarla zarla i zarla :o
cyga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Iwonko-jaka śliczna Kesi, wygląda jak z bajki :lilangel: , jaka już duża urosła,ale coś jej ten siniak z oka nie znika :wink:
cyga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 res na stronce z grzywaczami zamieściłaś przecudowne zdjęcia Bułeczki-moża by ją było schrupać na śniadanko :eating: jak się chowa maleństwo i pozostała elita?
Agama Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Maga 18 waga urodzeniowa bywa rozna mimo,ze z tej samej pary liczba szczeniat w miocie tez u nas nie ma wplywu na wage malenstw. Kreola rodzi od 4 do 6 szczeniat Waga miedzy 120 160 gram . Ztych najlzejszych czesto wyrastaja duze rosle grzywki :D
resuruss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Cyga!!!!Bardzo sie ciesze ,ze moja Bulka sie podoba!!!!Dziekujemy!!!! Bulka jest rewelacyjna!!!!Naprawde niebywaly szczeniak!!!!Kontaktowy,niczego sie nie boi i ogolnie pozytywnie nastawiony do swiata.Chlopcy tez maja sie dobrze....Gizmo i Quando zbieraja " zapasy " na zime i zjadaja ogromne ilosci jedzenia ,a Krol Harley jak to krol nadal grymasi.... A jak tam Twoja malutka?????Napisz cos o niej???Czy urosla ?Najlepiej wstaw foteczki!!!!Czekam z niecierpliwoscia.
maga18 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dziekuje Agama za odpowiedz :D Cyga!! FOTKI!!! :ylsuper:
Agama Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 CHyba czeka mnie nastepna nieprzespana noc bo czarnego lysola ciagle wykolegowuje rodzenstwo od michy i co 2 godziny dosadzam do cycocha
malawaszka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jejjj jakie cudne wszystkie - Onka a te Twoje maluchy to bym schrupała :angel: :angel: :angel: te łepeńki malusieńkie :mniam: :lol: jejku jak Kesi wyrosła już :o :o :o alez z niej pannica śliczna :klacz: Mniaga faktycznie powinnaś zabierać swoją małą córeczkę jak najwięcej między ludzi, żeby nie wyrosła na małego straszka dzikuska bo to nie jest fajne potem jak psiak wyrośnie - teraz jest słodkie, ale potem :roll: najlepsze są takie szczenki jak Bułka - ZERO strachu :lol: :wink: ale nad tym trzeba pracować :wink: powodzenia :kciuki:
Agama Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jedno godzinne shar-pei'ki czarny chlopak i jasna dziewucha
maga18 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :o Agama Ty mnie zaskaujesz ;) Co tam jeszcze ukrywasz przed nami?? ;) :D Ślicznosci!!!!! :angel: Takie pomarszczone nochale :buzi: - ale najlepsze beda w wieku 8 tyg :lol: Mam nadzieje ze fotki beda na biezaco :D
Agama Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Magus a co TY robisz o tej porze :o .Moge jeszcze zaskoczyc wiadomoscia z srody . moj King szarpej zaciazal sunie z Moskwy i urodzily sie 2 toffi 2 ciemne czekolady i brzoskwinia
Em-ka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Agama'] jedno godzinne shar-pei'ki czarny chlopak i jasna dziewucha Jak zobaczyłam te fotki - to sobie pomyślałam: jakieś dziwne te grzywki mają mordeczki - takie sharpejowskie....hahahaha :roflt: a pod zdjeciami czytam: jedno godzinne shar-pei'ki! Fajniusie!!! Agama: co Ci się jeszcze urodzi na dniach?? czym nas zaskoczysz??? :P
miniaga Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Mnie najbardziej przeraża to że jeżeli nie jest na rękach albo łóżku to placze w niebogłosy. Śmiejemy się już że niedługo dostanie zaniku mięśni :D Dziś już zjadła spokojnie całą porcję, ale musialam koło niej stać. Rozpiesli ją okropnie. Teraz mogę napisac parę zdań tylko dlatego, że położyłam jej posłanie koło moich nóg i co 15 sekund ją głaszcze :D nikt nie mówił, że będzie łatwo. Jestem bardzo szęśliwa. :D
miniaga Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agama To ty masz już dzień i noc w komplecie :D Cudne.
anna1 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 oneczko - masz priva no foteczki slodkie a kesi to juz niezla pannica:))))
maga18 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agama napisał(a):Magus a co TY robisz o tej porze :o pracuje 8)
AnkaW Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agama jakie fajne kluchy :angel: :angel: To one jak rosną to najpierw sie marszczą a później prostują :lol: :lol: bo widziałam, że niektóre dorosłe nie mają tak bardzo pomarszczonych mordek :-?
vanessa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ale zajefffffffffane zdjecia . Titus to czarny wdowiec, :D :D :D zaczepnis niesamowity, Ciagle mi psa maltretuje.Uwazaj Em-ka bo sie nie wyplacisz za szkody.
Em-ka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='vanessa'] Titus to czarny wdowiec, :D :D :D zaczepnis niesamowity, Ciagle mi psa maltretuje.Uwazaj Em-ka bo sie nie wyplacisz za szkody. Vanessa!!!! kupę czasu Cie nie widziałam; zniknęłaś... ani widu, ani słychu! ale się cieszę, że w końcu się tu zalogowałaś na dogo! witam Cię!!!! odezwij sie na gg!!!
didi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Onka Maluchy są przepiękne :D Gratuluje takich szczeniaczków!! Iwona Piękna sesja (jak zawsze :D ) Widać że Kesi się to podoba !! Miniaga Śliczny puszek z tego malucha, a co ma z ząbkami? Pozdrowienia dla Wszystkich !!
Iwona Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='didi'] Iwona Piękna sesja (jak zawsze :D ) Widać że Kesi się to podoba !! Pozdrowienia dla Wszystkich !! Dzięki Didi :D miło mi tym bardziej,że tym razem to zdjęcia mojego autorstwa a nie mojego męża :lol: :lol: :lol: Przy okazji dziękuję wszystkim , którzy "zauważyli" zdjęcia Kesi :lol: :lol: :lol: Szczeniaczki prześliczne - Onki i Agamy :loveu: :loveu: :loveu:
didi Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Iwona No to tym bardziej gratuluje takich zdjęć :D Bo ja pół dnia się męcze po czym wszystko kasuje bo mi się nie podoba :( Chyba musze spróbować Twojego sposobu :wink: . Pozdrawiam :D
Recommended Posts