Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama - to przecież chomiczki :angel: :angel: :angel: i jakie sliczniutkie.

SengaSengana - piekne zdjęcia piekne psy i jeszcze piękniejsze tereny :o biedna foxia :wink:

Miniaga gdzie jesteś :-?

Posted

SengaSengana napisał(a):
to jest jej brat Grot, pointer moich Teściów :lol: a widzisz tego foksa na końcu??? :lol: :lol: tak biegła, że nie mogła icg dogonic i była taka wkurzona na maksa,że aż mi jej szkoda było :lol: :lol:

hahaha biedactwo :lol:

Posted

alez kluski różowiutkie:) za dwa dni juz będa inaczej wyglądać
:angel:
jak te maluszki rosna szybko :D ja na swoje sie napatrzyc nie moge co ta Andzia ma w tym mleku sterydy? :wink:

Agama ,a sunia tak szybko obrosła przez ciążę?w sumie mi tez paznokcie i włsoy to jak na drożdzach teraz haha :wink:

Posted

Śliczniutkie są !! Ja bardzo kocham czarne ale ten biały maluch też mi się bardzo podoba !!

Ja też chce !! To znaczy żeby Konczitka już miała :wink:

Posted

[quote name='Agama']

mama widac niezbyt zadowolona ze robi jej sie zdjecia w pologu :ylsuper:

:lilangel: :lilangel: :lilangel:

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:sweetCyb:

Posted

Angel sunia jest semi co widac i Ona ma ,,kozi,, wlos jest taka wydrowato ... nieposluszna :D Jej glowa przypomina wilczarza :o sama jest porosnieta a rodzi nagusy i jest to fajne :D

Posted

Agama- gratulackje pieknych malenstw:) juz mam zaklepany transport do poznania wiec moge do niedzieli spac spokojnie :)

orsini- to juz sam opis scenerii ze nad narie jest obledny !!!!

Posted

ania1 no przepieknie wprost!!!
a do tego ktos to buduje kto ma pojecia jak wszystko ma wygladac-plac, hala itd...chociaz w sumie to podstawy jak ktos chce cos wiecej niz tylko sie bawic w konie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Patrzcie jaki ten czarnulek zrelaksowany - jak sie słodko wyciąga... :lol:

Agama - małe cudeńka! zdrowia dla nich i dla mamuśki życzę! :P

Posted

Dzień Dobry

Tasi już jest w domciu. trochę póżniej wkleję zdięcia, bo obie jeszcze nie doszłyśmy po wczorajszej podróży do siebie :(
Tasi była grzeczna przez cała drogę a w domu - no cóż jedno mogę powiedzieć to mój pies. NIe odstępuje mnie na krok. w nocy płakała dopóki nie wziełam jej do siebie - spuszczałam ją na dół kilkakrotnie aby mi niespodzinki w łóżku nie zrobiła. Mały tchórz boi się wszystkiego :D ale jest przecudna.
Teraz wkońcu pozwoliła mi usiąść w pewnej odlegóści od siebie, bo na ogół 10 cm to tragedia.

Posted

Miniaga to cudownie, nareszcie ją masz :lol: :lol: teraz to tylko zdjęcia zdjecia i jeszcze raz zdjęcia :angel: :angel: I oczywiście jak się sprawuje :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...