góral Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 OOO to masz "zapionterzoną" rodzinkę, rozumiem tego foksa, Lisek też jest wściekły na maksa jak nie może Zuby dogonić!!!
AnkaW Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agama - to przecież chomiczki :angel: :angel: :angel: i jakie sliczniutkie. SengaSengana - piekne zdjęcia piekne psy i jeszcze piękniejsze tereny :o biedna foxia :wink: Miniaga gdzie jesteś :-?
Agama Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Miniaga miala uczestniczyc w przegladzie tego miotu moze cos sie opoznilo albo nie moze nacieszyc sie malenstwem :D
malawaszka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 SengaSengana napisał(a):to jest jej brat Grot, pointer moich Teściów :lol: a widzisz tego foksa na końcu??? :lol: :lol: tak biegła, że nie mogła icg dogonic i była taka wkurzona na maksa,że aż mi jej szkoda było :lol: :lol: hahaha biedactwo :lol:
malawaszka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :angel: ahhh i tu czarny łysolek :angel: :angel: :angel: to chłopak czy dziewczynka?? :D
malawaszka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agama a suni zrobiłaś chyba dłuuuugie wakacje od golenia?? :wink:
Agama Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Hahaha bardzo nie lubie jej golic w ciazy a ponadto jest smieszna wydra...
malawaszka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 haha ale za to jak teraz ją będziesz chciała ogolić to współczuję :lol: taaakie kudły :wink:
onka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 alez kluski różowiutkie:) za dwa dni juz będa inaczej wyglądać :angel: jak te maluszki rosna szybko :D ja na swoje sie napatrzyc nie moge co ta Andzia ma w tym mleku sterydy? :wink: Agama ,a sunia tak szybko obrosła przez ciążę?w sumie mi tez paznokcie i włsoy to jak na drożdzach teraz haha :wink:
didi Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Śliczniutkie są !! Ja bardzo kocham czarne ale ten biały maluch też mi się bardzo podoba !! Ja też chce !! To znaczy żeby Konczitka już miała :wink:
AngelOfDeath Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Agama'] łiiiii ale slodziaki :lol: :lol: :lol: super Agama , ale dlaczego chart ?? :roll: :roll: :roll:
AngelOfDeath Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Agama'] mama widac niezbyt zadowolona ze robi jej sie zdjecia w pologu :ylsuper: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :sweetCyb:
Agama Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Angel sunia jest semi co widac i Ona ma ,,kozi,, wlos jest taka wydrowato ... nieposluszna :D Jej glowa przypomina wilczarza :o sama jest porosnieta a rodzi nagusy i jest to fajne :D
Draczyn Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Gratuluję Agama pięknych dzieciaczków. Ucałuj od nas mamuśkę, bo pięknie się spisala
AnkaW Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agama - jakie słodziaki :angel: :angel: a ten czarny ma już nawet obróżkę :wink: :lol:
anna1 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agama- gratulackje pieknych malenstw:) juz mam zaklepany transport do poznania wiec moge do niedzieli spac spokojnie :) orsini- to juz sam opis scenerii ze nad narie jest obledny !!!!
orsini Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ania1 no przepieknie wprost!!! a do tego ktos to buduje kto ma pojecia jak wszystko ma wygladac-plac, hala itd...chociaz w sumie to podstawy jak ktos chce cos wiecej niz tylko sie bawic w konie :lol: :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Patrzcie jaki ten czarnulek zrelaksowany - jak sie słodko wyciąga... :lol: Agama - małe cudeńka! zdrowia dla nich i dla mamuśki życzę! :P
miniaga Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dzień Dobry Tasi już jest w domciu. trochę póżniej wkleję zdięcia, bo obie jeszcze nie doszłyśmy po wczorajszej podróży do siebie :( Tasi była grzeczna przez cała drogę a w domu - no cóż jedno mogę powiedzieć to mój pies. NIe odstępuje mnie na krok. w nocy płakała dopóki nie wziełam jej do siebie - spuszczałam ją na dół kilkakrotnie aby mi niespodzinki w łóżku nie zrobiła. Mały tchórz boi się wszystkiego :D ale jest przecudna. Teraz wkońcu pozwoliła mi usiąść w pewnej odlegóści od siebie, bo na ogół 10 cm to tragedia.
AnkaW Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Miniaga to cudownie, nareszcie ją masz :lol: :lol: teraz to tylko zdjęcia zdjecia i jeszcze raz zdjęcia :angel: :angel: I oczywiście jak się sprawuje :wink:
AngelOfDeath Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 tak Miniaga ja tez czekam na zdjecia !! i gratuluje nowego nabytku :angel: :angel:
Recommended Posts