anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ok wielkie dzieki :))) wlepie jeszcze kilka profesjonalizmow orsini :))))
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 moje 'Biale" dziecko :)) lew salonowy :) i metaxiulek, troche marznacy :) ale nie widac :) no i my :) dpbrze ze klisza nie pekla :)
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Sliczne!! :D A Martini przy Metaxie to prawdziwy facet 8)
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no ba :) ale nie przerosl czego sie balam:)))) ma okolo 34 bo nie mierzylam dokladnie; jest od niej nieduzo wyzszy tyle ze jest potezny :) kosc, klata i dupsko- jest po czym klepac :)))))
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ach i moje gryfonowe dziecko :) siedzi teraz w brazylii (bo pancia jest brazylijka pracujaca w belgii :) dostala 4 Jr. CAC i 2 x BOB :) Gin'n'Mist Sua Sponte ale te wystawy nudne :)
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 anna1 napisał(a):no ba :) ale nie przerosl czego sie balam:)))) ma okolo 34 bo nie mierzylam dokladnie; jest od niej nieduzo wyzszy tyle ze jest potezny :) kosc, klata i dupsko- jest po czym klepac :))))) I takie najbardziej mi się podobają :lol: pies to pies. Do jakiegi miejsca na grzbiecie dopuszczalna jest grzywka, bo widziałam też takie które mają zostawioną do połowy pleców, fajnie to wygląda tylko czy nie wiem czy wolno :niewiem:
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ja tez lubie masywne grzywacze - umiesnione - Nabab - marzenie!! Martini tez taki jest... skromnie mowiac moj Toffi tez :lol: :wink:
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Anna1 ale fajny :angel: to brukselka ? tylko schrupać :lol: :lol:
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ankaW- wszystko ma pasowac do psa :)a czy wolno-wolno wolno :)))) ma byc tak zeby pies wygladal jak najlepiej:)jeden ci sie przyczepi , inny bedzie zachwycony:)moje maja daleko zostawione(moze nie do polowy placow ale caly klab) i bedzie tak jak ja chce :))))) w finlandii np. musisz miec psa lysego tak ogolonego zeby nawet wlosek nie wystawal tam gdzie ma go nie byc bo ci napisza ze nieprawidlowo zarastajacy i takie inne bzdury:)ma byc jak dupcia niemowlaka :)wszedzie- nawet tam gdzie ciezko golic, depilowac itd.
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 tak, brukselka:) z tego miotu po xavierze jestem bardzo zadowolona; jej siostra jest w legionowie i bedzie na wiosne intens. wystawiana; ale zacznie od posterdniej;
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 mi w Sopocie Pani sedzina powiedziala ze mam za bardzo ogony zarosniete ze za malo miejsca wygolonego... :roll: :lol: oczywiscie sie jej nie posluchalam i dalej mam tak jak mi sie podoba... 8)
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dobra, uciekam do domciu:))trza towarzystwo wyprowadzic na minut siusiu :))) bo zimno, a one nie lubia jak zimno :)))))
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 a co do ogona- ja niecierpie jak nasada jest wygolona :) ale to rzecz gustu, jak wszystko :)))
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 To z Gizmolkiem mam spokój bo można powiedziec że łysy jak kolano, a Radarowi zostawię taką grzywę jaką ma :lol: :lol: (zawsze to będzie mu cieplej) :wink:
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 a nic Ci w Sopocie nie mowila o ogonie, ze Metaxa nie ma wygolonego?
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 nie nic :) nad metaxa Pania sedzina piala z zachwytu, zreszta rozszerzajaca sie szczepanska korpetta rowniez :) zero komentarza o ogonie :) w kownie tez nic:)
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Maga, Gizmo ma łapki zarośniete do kolan, a słyszałam jak sędzina w Rzeszowie mówiła że za wysoko ale niewiele więc może być :wink:
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 oj niech nie przesadzaja z tymi goleniami :)pies ma ladnie wygladac a jesli lepiej mu w 0,5 cm wyzszym goleniu to niech ma te 0,5 wyzej :)
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 anna1 napisał(a):nie nic :) nad metaxa Pania sedzina piala z zachwytu, zreszta rozszerzajaca sie szczepanska korpetta rowniez :) zero komentarza o ogonie :) w kownie tez nic:) no to ja mam pecha... :lol: zawsze sie do czegos przyczepią :evilbat: :evil: 0X :lol:
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 apropos mojej wczesniejszej wypowiedzi:) ja jestem nieskonczenie zakochana w metaxie mimo ze to niesmiala panienka :) i czasem robi z siebie sierotke marysie :) w bialym rowniez ale padlo na metaxe juz przy urodzeniu :)
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 maga- glowa do gory:) trafie na takiego ktory sie do wszystkiego przyczepi, wierz mi :))))
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 anna1 napisał(a):apropos mojej wczesniejszej wypowiedzi:) ja jestem nieskonczenie zakochana w metaxie mimo ze to niesmiala panienka :) i czasem robi z siebie sierotke marysie :) w bialym rowniez ale padlo na metaxe juz przy urodzeniu :) widac ze ja faworyzujesz :wink: wiecej razy ja wsytawialas :lol: a Martini w Polsce jeszcze nie zadebiutowal :evilbat: a ja chce go zobaczyc !!! :D
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 zobaczysz na wiosne :))))) nie ucieknie nigdzie :))))
Em-ka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Widzę, że w galerii coraz więcej foteczek - i cudownie, bo ja bardzo lubię podziwiać Wasze śliczności - te zarośnięte i te mniej zarośnięte, te ogolone i te nieogolone - wszystkie! a najbardziej lubię maluszki.... A moj Tito już taki duży chłop... !
Recommended Posts