Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje 'Biale" dziecko :)) lew salonowy :)

i metaxiulek, troche marznacy :) ale nie widac :)

no i my :) dpbrze ze klisza nie pekla :)

Posted

no ba :) ale nie przerosl czego sie balam:)))) ma okolo 34 bo nie mierzylam dokladnie; jest od niej nieduzo wyzszy tyle ze jest potezny :) kosc, klata i dupsko- jest po czym klepac :)))))

Posted

ach i moje gryfonowe dziecko :) siedzi teraz w brazylii (bo pancia jest brazylijka pracujaca w belgii :) dostala 4 Jr. CAC i 2 x BOB :)
Gin'n'Mist Sua Sponte

ale te wystawy nudne :)

Posted

anna1 napisał(a):
no ba :) ale nie przerosl czego sie balam:)))) ma okolo 34 bo nie mierzylam dokladnie; jest od niej nieduzo wyzszy tyle ze jest potezny :) kosc, klata i dupsko- jest po czym klepac :)))))

I takie najbardziej mi się podobają :lol: pies to pies.

Do jakiegi miejsca na grzbiecie dopuszczalna jest grzywka, bo widziałam też takie które mają zostawioną do połowy pleców, fajnie to wygląda tylko czy nie wiem czy wolno :niewiem:

Posted

ankaW- wszystko ma pasowac do psa :)a czy wolno-wolno wolno :)))) ma byc tak zeby pies wygladal jak najlepiej:)jeden ci sie przyczepi , inny bedzie zachwycony:)moje maja daleko zostawione(moze nie do polowy placow ale caly klab) i bedzie tak jak ja chce :)))))
w finlandii np. musisz miec psa lysego tak ogolonego zeby nawet wlosek nie wystawal tam gdzie ma go nie byc bo ci napisza ze nieprawidlowo zarastajacy i takie inne bzdury:)ma byc jak dupcia niemowlaka :)wszedzie- nawet tam gdzie ciezko golic, depilowac itd.

Posted

tak, brukselka:) z tego miotu po xavierze jestem bardzo zadowolona; jej siostra jest w legionowie i bedzie na wiosne intens. wystawiana; ale zacznie od posterdniej;

Posted

mi w Sopocie Pani sedzina powiedziala ze mam za bardzo ogony zarosniete ze za malo miejsca wygolonego... :roll: :lol:
oczywiscie sie jej nie posluchalam i dalej mam tak jak mi sie podoba... 8)

Posted

To z Gizmolkiem mam spokój bo można powiedziec że łysy jak kolano, a Radarowi zostawię taką grzywę jaką ma :lol: :lol: (zawsze to będzie mu cieplej) :wink:

Posted

nie nic :) nad metaxa Pania sedzina piala z zachwytu, zreszta rozszerzajaca sie szczepanska korpetta rowniez :) zero komentarza o ogonie :) w kownie tez nic:)

Posted

Maga, Gizmo ma łapki zarośniete do kolan, a słyszałam jak sędzina w Rzeszowie mówiła że za wysoko ale niewiele więc może być :wink:

Posted

oj niech nie przesadzaja z tymi goleniami :)pies ma ladnie wygladac a jesli lepiej mu w 0,5 cm wyzszym goleniu to niech ma te 0,5 wyzej :)

Posted

anna1 napisał(a):
nie nic :) nad metaxa Pania sedzina piala z zachwytu, zreszta rozszerzajaca sie szczepanska korpetta rowniez :) zero komentarza o ogonie :) w kownie tez nic:)

no to ja mam pecha... :lol: zawsze sie do czegos przyczepią :evilbat: :evil: 0X :lol:

Posted

apropos mojej wczesniejszej wypowiedzi:) ja jestem nieskonczenie zakochana w metaxie mimo ze to niesmiala panienka :) i czasem robi z siebie sierotke marysie :) w bialym rowniez ale padlo na metaxe juz przy urodzeniu :)

Posted

anna1 napisał(a):
apropos mojej wczesniejszej wypowiedzi:) ja jestem nieskonczenie zakochana w metaxie mimo ze to niesmiala panienka :) i czasem robi z siebie sierotke marysie :) w bialym rowniez ale padlo na metaxe juz przy urodzeniu :)

widac ze ja faworyzujesz :wink: wiecej razy ja wsytawialas :lol: a Martini w Polsce jeszcze nie zadebiutowal :evilbat: a ja chce go zobaczyc !!! :D

Posted

Widzę, że w galerii coraz więcej foteczek - i cudownie, bo ja bardzo lubię podziwiać Wasze śliczności - te zarośnięte i te mniej zarośnięte, te ogolone i te nieogolone - wszystkie! a najbardziej lubię maluszki....

A moj Tito już taki duży chłop... !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...