Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dzisiaj koniec nie będę Was zanudzać,zdjęć mam bardzo dużo,ale wszystkie podobne,i jak pisałam robione o póżnej porze więc światło już kiepskie.Autorem zdjęć jest p.Marek od CYPISKA

Posted

To zupełnie, jak wyścigi chartów, ale chart też tam jest. Ekstra fotki. Maga 18 przepraszam ża nietakt. Myślałam, że ktoś handłował na wystawie. Tylko spytałam. Jeśli nie to wszystko ok. pzdr

Posted

Gruca :klacz: REWELACYJNE!!!!! chciałam powieliś te które najbardziej mi się podobają ale jest ich za dużo :o :lol: :angel: :angel: :angel: CUDNE!!!!

miniaga :fadein:

może być?? :P

Posted

Gruca!!!!Foteczki rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!Milo popatrzec na szczesliwe mordeczki!!!!Amarylis jest sliczny!!!!Agatka z usmiechem tez!!!!A Cypis po prostu zjawisko - jest szalenie fotogeniczny i szczegolnie pieknie prezentuje sie na zdjeciach w ruchu.Melania rozbawila mnie na jednej focie,na ktorej jest z lewej strony w jakiejs kosmicznej pozie!!!!!

Posted

Ress foteczki to nie moja zasługa ,ale miło czytać pochwały.Amarylis zawsze dla mnie jest najśliczniejszy :lol: :lol: :lol:
Cypisek na fotkach wychodzi bosko,a Melania to nie tylko na zdjeciach ma pozy kosmiczne,musisz koniecznie przyjechać i ją zobaczyć.

Posted

Dziekuje za zaproszenie!!!!Jak sie u mnie sytuacja unormuje to na pewno przyjade!!!!!Na razie jednak mam w domu kociol ( szpital ,zlobek i stado szalonych psow!).
Gratuluje Panu Markowi Paskiewiczowi ukrytego talentu fotograficznego!!!!!Foteczki piekne!!!!
Gruca !!!!Jeszcze ,jeszcze!!!!!!!

Posted

resuruss napisał(a):
ukrytego talentu fotograficznego!!!!!Foteczki piekne!!!!
Gruca !!!!Jeszcze ,jeszcze!!!!!!!

jaki tam ukryty??? całkiem jawny jest ten talent :wink: a z resztą się zgadzam w 100% :angel:

Posted

Gruca właśnie zastanawiam się jak go przemycić :wink: bo go nie szczepiłam jeszcze przeciw wściekliźnie, a jak mi poradzono powinnam wstrzymać się z tym do wymiany zebów. :-?

Posted

Gruca - :angel: :angel: to drugie zdjecie przysłałaś mi dzień przed wyjazdem po niego :lol: i wtedy pierwszy raz go zobaczyłam :P ale to pierwsze widzę poraz pierwszy :angel: :angel: Masz więcej?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...