paniMysza Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 swietne zdjecia!!!!!! i te grzywkosurykatki!!!! :lol: :lol: :lol:
gruca Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Na dzisiaj koniec nie będę Was zanudzać,zdjęć mam bardzo dużo,ale wszystkie podobne,i jak pisałam robione o póżnej porze więc światło już kiepskie.Autorem zdjęć jest p.Marek od CYPISKA
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 To zupełnie, jak wyścigi chartów, ale chart też tam jest. Ekstra fotki. Maga 18 przepraszam ża nietakt. Myślałam, że ktoś handłował na wystawie. Tylko spytałam. Jeśli nie to wszystko ok. pzdr
miniaga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Resuruss wstaw zdiecie bułeczki, bo nie moge znaleść a chce pokazać koledze. Bardszo ładnie proszę : :lol:
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gruca :klacz: REWELACYJNE!!!!! chciałam powieliś te które najbardziej mi się podobają ale jest ich za dużo :o :lol: :angel: :angel: :angel: CUDNE!!!! miniaga :fadein: może być?? :P
resuruss Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gruca!!!!Foteczki rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!Milo popatrzec na szczesliwe mordeczki!!!!Amarylis jest sliczny!!!!Agatka z usmiechem tez!!!!A Cypis po prostu zjawisko - jest szalenie fotogeniczny i szczegolnie pieknie prezentuje sie na zdjeciach w ruchu.Melania rozbawila mnie na jednej focie,na ktorej jest z lewej strony w jakiejs kosmicznej pozie!!!!!
gruca Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ress foteczki to nie moja zasługa ,ale miło czytać pochwały.Amarylis zawsze dla mnie jest najśliczniejszy :lol: :lol: :lol: Cypisek na fotkach wychodzi bosko,a Melania to nie tylko na zdjeciach ma pozy kosmiczne,musisz koniecznie przyjechać i ją zobaczyć.
resuruss Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dziekuje za zaproszenie!!!!Jak sie u mnie sytuacja unormuje to na pewno przyjade!!!!!Na razie jednak mam w domu kociol ( szpital ,zlobek i stado szalonych psow!). Gratuluje Panu Markowi Paskiewiczowi ukrytego talentu fotograficznego!!!!!Foteczki piekne!!!! Gruca !!!!Jeszcze ,jeszcze!!!!!!!
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 resuruss napisał(a):ukrytego talentu fotograficznego!!!!!Foteczki piekne!!!! Gruca !!!!Jeszcze ,jeszcze!!!!!!! jaki tam ukryty??? całkiem jawny jest ten talent :wink: a z resztą się zgadzam w 100% :angel:
AnkaW Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A tutaj Radarek uczy się wystawiać :cunao: wytrzymał aż całą minutę :lol:
paniMysza Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 minuta to baaaaaaaardzo długo przecież jak na takiego malca :lol:
AngelOfDeath Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 łiiiiiiiiiiiiii ale radarek rosnie :angel: :angel: :angel: a jaki spokojny na fotach , pies nie do poznania 8) :D :D :D i brzuszek :lol: :lol: tez ma
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hahaha słodziak :angel: a Pańcia moooocno kocha pieskaaa :D widać, że głodny nie chodzi :wink: :lol:
gruca Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 AnkaW Radarek ślicznie stoi,musisz go zabrać do Kielc bardzo chciałabym go zobaczyć,przypomina małego Gizmola.
AnkaW Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gruca właśnie zastanawiam się jak go przemycić :wink: bo go nie szczepiłam jeszcze przeciw wściekliźnie, a jak mi poradzono powinnam wstrzymać się z tym do wymiany zebów. :-?
gruca Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 AnkaW przemyt jest bardzo prosty,zadzwonie i podpowiem a teraz niespodzianka pierwszego zdjęcia chyba nie widziałaś :lol:
maga18 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Malutki Gzimo bardzo podobny do Radarka!!! :angel:
maga18 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 ale swietne fotki z wyscigow!!! ja nie moge sie napatrzec jak moje dwa warjuja a tu taka gromadka!!! BOSKI WIDOK !!!
AnkaW Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gruca - :angel: :angel: to drugie zdjecie przysłałaś mi dzień przed wyjazdem po niego :lol: i wtedy pierwszy raz go zobaczyłam :P ale to pierwsze widzę poraz pierwszy :angel: :angel: Masz więcej?
didi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Witam!! Gruca bardzo ładne zdjęcia ale pieski jeszcze ładniejsze :D Pozdrawiam
anna1 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 foty wyscigowych grzywaczy rewelacyjne ale ta mala jest po prostu do schrupania :)))))))))))))))))))))) [quote name='onka']
Recommended Posts