AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 łiiii jaka fajnutka i ma ogolone futerko :angel: :angel:
AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='sheila'] biedactwo jakie głodne :wink:
sheila Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='AnkaW'][quote name='sheila'] biedactwo jakie głodne :wink: co zrobić... czasy są ciężkie .... :cry:
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dudek GRATULUJE!!!!tylko nie wiem czego, bo sie nie doczytalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale fotki fajne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 orsini napisał(a):Dudek GRATULUJE!!!!tylko nie wiem czego, bo sie nie doczytalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale fotki fajne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: orsini no jak mozesz CAC i res.CAC 8) 8) 8)
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 aha:)))no to juz wiem:)))to GRATULUJE:)))a gdzie?pewnie w TATA bo to teraz bylo
AngelOfDeath Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 si w TATA orsini widze ze przez te 4 dni wolnego zagubilas sie troszke :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 za duzo czytania:)) juz widze!ze jak czeszka wygrywa to na nahaci od razu jest relacja , a jak w Aradzie przegrala z nasz suczka polska to po miesiacu :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
onka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 a tutaj Wiewiórka z Zabrza i taaakie wieleelkie oczy mam :) no i ja pulpet z Teddym :)
anna1 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 a tu sa foteczki maluszkow 5 tyg. od Nowinki i Kevina:))) http://www.secret1.republika.pl/foty/miotP.htm
Em-ka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='anna1']a tu sa foteczki maluszkow 5 tyg. od Nowinki i Kevina:))) http://www.secret1.republika.pl/foty/miotP.htm Ten grubasek nagi - ryży-czarnulek ma bardzo gęsty włos :) a ten ostatni - jak modelka - smukły i dystyngowany - alez te wszystkie maluchy sa słodkie!
anna1 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 ten ostatni to podobno wypisz wymaluj tatus jak byl maly; a kropek bedzie tez caly czarny, tylko pewnie lapy zostana biale;
anna1 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 jeszcze tylko czekam na imiona :)) juz prawie wszystkie sa ale nie chce czegos pomylic :)))
resuruss Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Jakie fajne maluszki....... :lilangel: A sunia jaka ma zalotna biala lapke!!!!!!
maga18 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 a mi sie najbardziej podoba pierwszy łysy chłopak - z gestym wlosem :D i swoja droga gdzie lysa suka??!! :evilbat: :lol:
maga18 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no wlasnie nie ma - dlaczego lyse suki sie rzadko rodza...?
anna1 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 a i ma nowe logo :))) bo wlasciwie starego nie mialam
anna1 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 bo za bardzo wszyscy chca :))))jakby chciali pp chlopaki to by ich nie bylo :)))
miniaga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 jutro jade po sunię :D :D :D :D :D :D :D ale mam problem, bedę przewozić dwa pieski i w związku z tym nie moge jechać z tym koszyczkiem, ktróry naszykowałam. Czy ktosik z Warszawy ma może do pożyczenia na jeden dzień transporter? Albo może znacie sklep w którym są one nie drogie? Szkoda mi wydawać kasy na jeden raz, bo przywiozę za dwa tygodnie mój stary, ale teraz nie mam jak po niego pojechać 100 km...
Ania i Psy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ja mogę, jeśli chciałoby Ci się jechać po niego do Legionowa.
miniaga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Aniu. Czy możesz mi na priwa wysłac nr komórki? Zadzwonię popoudniu i się jakoś umówimy, bo dopiero koło 18 ktoś mógłby mnie zawieść. Dzięki wielkie - już myślalam, ze będę musiała wyłożyć niepotrzebnie kasę.
Em-ka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 miniaga napisał(a):jutro jade po sunię :D :D :D :D :D :D :D ale mam problem, bedę przewozić dwa pieski i w związku z tym nie moge jechać z tym koszyczkiem, ktróry naszykowałam. Czy ktosik z Warszawy ma może do pożyczenia na jeden dzień transporter? Albo może znacie sklep w którym są one nie drogie? Szkoda mi wydawać kasy na jeden raz, bo przywiozę za dwa tygodnie mój stary, ale teraz nie mam jak po niego pojechać 100 km... Miniaga: pamietaj - uwiecznij pierwsze spotkanie na fotkach..... po pewnym czasie są to niesamowite wspomnienia; ja nagrałam swojego Tito jak miał 3 tyg. - teraz nie mogę sie napatrzyć na ten króciutki filmik :)
miniaga Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Z żalem zostawiam aparat w domciu, ale niestety podróżowanie pociągiem w naszym krju to granda i wolę nie ryzykować, że stracę cyfrówkę. O!
Recommended Posts