Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
Dudek GRATULUJE!!!!tylko nie wiem czego, bo sie nie doczytalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale fotki fajne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

orsini no jak mozesz CAC i res.CAC 8) 8) 8)

Posted

za duzo czytania:))
juz widze!ze jak czeszka wygrywa to na nahaci od razu jest relacja , a jak w Aradzie przegrala z nasz suczka polska to po miesiacu :evil: :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

jutro jade po sunię :D :D :D :D :D :D :D
ale mam problem, bedę przewozić dwa pieski i w związku z tym nie moge jechać z tym koszyczkiem, ktróry naszykowałam.

Czy ktosik z Warszawy ma może do pożyczenia na jeden dzień transporter?

Albo może znacie sklep w którym są one nie drogie? Szkoda mi wydawać kasy na jeden raz, bo przywiozę za dwa tygodnie mój stary, ale teraz nie mam jak po niego pojechać 100 km...

Posted

Aniu.
Czy możesz mi na priwa wysłac nr komórki?
Zadzwonię popoudniu i się jakoś umówimy, bo dopiero koło 18 ktoś mógłby mnie zawieść.

Dzięki wielkie - już myślalam, ze będę musiała wyłożyć niepotrzebnie kasę.

Posted

miniaga napisał(a):
jutro jade po sunię :D :D :D :D :D :D :D
ale mam problem, bedę przewozić dwa pieski i w związku z tym nie moge jechać z tym koszyczkiem, ktróry naszykowałam.

Czy ktosik z Warszawy ma może do pożyczenia na jeden dzień transporter?

Albo może znacie sklep w którym są one nie drogie? Szkoda mi wydawać kasy na jeden raz, bo przywiozę za dwa tygodnie mój stary, ale teraz nie mam jak po niego pojechać 100 km...

Miniaga: pamietaj - uwiecznij pierwsze spotkanie na fotkach..... po pewnym czasie są to niesamowite wspomnienia; ja nagrałam swojego Tito jak miał 3 tyg. - teraz nie mogę sie napatrzyć na ten króciutki filmik :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...