miniaga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Moje ulubione zdiecie mojej przylepy Ania i Psy to już ostatnie zdiecie mojej zarośnietej mordki. Następne będą już ogolone :D
onka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 miniaga bardzo łądne zdjęcie:) a jak tam mała juz sie uspokoiła troszke? czy dalej za tobą krok w krok i ciagle skomli?
onka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Niestety jutro wybywam do szpitala.. nie wiem na jak długo ,więc dziś ostatnia sesyjka z maluszkami, nastepne jak wrócę- pewnie juz będa miały oczka :D Rumianek
onka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ramonda kruszynka ,brzydactwo :lol: moje kochane
Agama Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Oneczko trzymaj sie mocno w tym szpitaliku :D :D :D :D :D :D :D :D Rumianek Cudo :D
malawaszka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 jejku jejku :angel: Ramoneska ślicna mały robacek mmmniammmm :angel: :angel: :angel: Oneczko :calus: i trzymaj się dzielnie w tym szpitalisku - zdrówko Twoje i maleństwa :drinking:
didi Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Onko trzymaj sie w szpitalu ! :) Tak jak Maławaszka "zdrówko Twoje i maleństwa" A co do szczeniaczków to ..... są śliczne :D Pozdrawiam
miniaga Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Onka powodzenia. Piękne te twoje brzydactwa :D Ciekawa jestem co wyrośnie z tego rudzielca....Uwielbiam rude grzywacze.... i białe i czarne i różnokolorowe. Wszystkie grzywacze :D Tasi musi mieć mnie nadal w zasiegu wzroku. Dziś została w domu z mężem i córką i nie najlepiej się z tym czuła. Ciągle mnie szukała. Ogólnie jest juz lepiej. Powoli poznaje wszystko. Dziś musiałam ją ciut spłukać i podsuszyc suszarką(same łapy) i mamy już pierwszy malutki postęp. Po zaciętej walce z tym czymś brzęczącym nagle położyła się i poszła spać a ja spokojnie mogłam ja uczesać i wysuszyć. Szok :D
paniMysza Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ale to łyse brzydactwo piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :)
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A ja znalazlam na DGM takie zdjecie grzywaczatek bedacych na poznanskiej wystawie:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wlasnie sie tak przygladam i przygladam i wydaje mi sie ,ze poznaje tego psiaczka!!!!!!! :wink:
resuruss Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Znalazlam jeszcze takie "cudo"...Wprawdzie nie grzywacz,ale fotka przeswietna: http://img409.imageshack.us/img409/8530/pict02232xi9pp.jpg
Ilona Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 oneczko powodzenia i zdrowia życze dla Ciebie i bobaska :D trzymaj się Pozdrawiam
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 resuruss napisał(a):Znalazlam jeszcze takie "cudo"...Wprawdzie nie grzywacz,ale fotka przeswietna: Faktycznie cudeńko - taki pomarszczeniec. Czy te fotki to pieski na sprzedaż, bo to hyba szczenięta. ONKA te twoje szczenięta cudeńka, szczególnie ten łysol ogromnie mi si podoba. MINIAGA - Twoja śnieżynka też super
maga18 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='resuruss']A ja znalazlam na DGM takie zdjecie grzywaczatek bedacych na poznanskiej wystawie: dobrze kojarzysz ;)
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A któż to tak handłował szczeniętami na wystawie????????????????????????///
gruca Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Zdjęcia z wyścigów grzywaczy robione w sobotę po południu więc jakość nienajlepsza ,było już ciemnawo. AMARYLIS CYPISEK i MELKA AMARYLIS ,AGENT ,CYPISEK
maga18 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Draczyn napisał(a):A któż to tak handłował szczeniętami na wystawie????????????????????????/// Nikt nie handlowal :D Te szczeniaczki byly z hodowca i ich zadaniem bylo oswojenie sie z hałasem oraz reklama hodowli :D Na pewno byly na sprzedaz, ale podejrzewam ze pierwszemu lepszemu hodowczyni by ich nie sprzedala :D
Ania i Psy Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Asiunia,piękne fotki!!!! Uwielbiam oglądanie grzywek w ruchu!
Recommended Posts