Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miniaga bardzo łądne zdjęcie:)
a jak tam mała juz sie uspokoiła troszke? czy dalej za tobą krok w krok i ciagle skomli?

Posted

Niestety jutro wybywam do szpitala.. nie wiem na jak długo ,więc dziś ostatnia sesyjka z maluszkami, nastepne jak wrócę- pewnie juz będa miały oczka :D
Rumianek

Posted

jejku jejku :angel: Ramoneska ślicna mały robacek mmmniammmm :angel: :angel: :angel:

Oneczko :calus: i trzymaj się dzielnie w tym szpitalisku - zdrówko Twoje i maleństwa :drinking:

Posted

Onko trzymaj sie w szpitalu ! :) Tak jak Maławaszka "zdrówko Twoje i maleństwa"

A co do szczeniaczków to ..... są śliczne :D

Pozdrawiam

Posted

Onka powodzenia.

Piękne te twoje brzydactwa :D Ciekawa jestem co wyrośnie z tego rudzielca....Uwielbiam rude grzywacze.... i białe i czarne i różnokolorowe.
Wszystkie grzywacze :D

Tasi musi mieć mnie nadal w zasiegu wzroku. Dziś została w domu z mężem i córką i nie najlepiej się z tym czuła. Ciągle mnie szukała.
Ogólnie jest juz lepiej. Powoli poznaje wszystko. Dziś musiałam ją ciut spłukać i podsuszyc suszarką(same łapy) i mamy już pierwszy malutki postęp. Po zaciętej walce z tym czymś brzęczącym nagle położyła się i poszła spać a ja spokojnie mogłam ja uczesać i wysuszyć. Szok :D

Posted

resuruss napisał(a):
Znalazlam jeszcze takie "cudo"...Wprawdzie nie grzywacz,ale fotka przeswietna:

Faktycznie cudeńko - taki pomarszczeniec. Czy te fotki to pieski na sprzedaż, bo to hyba szczenięta. ONKA te twoje szczenięta cudeńka, szczególnie ten łysol ogromnie mi si podoba. MINIAGA - Twoja śnieżynka też super

Posted

Zdjęcia z wyścigów grzywaczy robione w sobotę po południu więc jakość nienajlepsza ,było już ciemnawo.

AMARYLIS

CYPISEK i MELKA

AMARYLIS ,AGENT ,CYPISEK

Posted

Draczyn napisał(a):
A któż to tak handłował szczeniętami na wystawie????????????????????????///

Nikt nie handlowal :D Te szczeniaczki byly z hodowca i ich zadaniem bylo oswojenie sie z hałasem oraz reklama hodowli :D Na pewno byly na sprzedaz, ale podejrzewam ze pierwszemu lepszemu hodowczyni by ich nie sprzedala :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...