Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia - Matrixowi i Dudkowi poszło super! patrz kilka stron wcześniej albo w temacie "Mam grzywacza" :)

Malawaszka: kiedy jakieś zdjęcia Twojego autorstwa? zawsze wychodzą Ci takie śliczne fotki :P

Posted

basia napisał(a):
Piękna jesień na tych zdjęciach... :)
A nie wiecie może jak tam dziś poszło Matrixowi i pozostałym? :roll:

Matrix dzisiaj CAC i CACIB!!!!!!! GRATULACJE :D

Posted

Em-ka superaśne to zdjęcie :lol: :lol:

Gruca ucz się ucz, będziemy mieli co ogladać :lol: :lol: takie fajne kluseczki :angel: :angel:

Posted

Aniu, ale masz fajną gromadkę :D
Wszystkie twoje? Ja w swoim życiu miałam najwięcej, bo 12 psów tylko czasowo - kiedy oszczeniła się moja sunia. :D
Teraz w dorosłym życiu uważam, że dom powinnien tętnić życiem. Pracuje w domu. Pięc godzin spędzam sama w domu i nie cierpie ciszy. Brakuje mi kręcącego się czworonoga. A ty masz ich tyle :(
Super!

Posted

Ania i Psy!!!!Boooooooooooooooooskie!!!!!
Tak jak pisal Angel zdjecie Camilki jest cudne,Kurczak tez niesamowicie wyszedl!
Gratuluje!!!!!
Alez widac szczescie na ich pysiach!!!!!!

Posted

O boże moja CAMILLE taka brudna ,muszę zawiadomić TOZ jak Ania o nią dba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulacje za MISTYKA w pewnym stopniu to też mój sukces. :lol:

Posted

[quote name='Ania i Psy']

[]

a ja mam takie samo tylko czeka na zmniejszenie :lol: :lol: :lol: :lol: mojej zmniejszaczki nie ma na necie wiec troche poczeka:(((

Posted

Gruca, jak mawiał mój dziadek, "Wielcy ludzie żyją w brudzie" oraz "Częste mycie skraca życie". Wzięłyśmy sobie to hasło bardzo do serca.A poza tym takie lekko zakurzenie to jeszcze pikuś przy tym , jak Kamilka wyglądała po wepchnięciu przez Gienię do kanałku melioracyjnego:) Byłą czarna jak skrzydła kruka, który wpadł do sadzy. Obecnie jest tylko lekko brunatna, w odcieniu miłym dla oka:)

Orsini,być może Twoje zdjęcie jest piękne, ale powiedz sama, czy Twój model posiada równie debilny wyraz twarzy jak mój Kura? :)

Posted

hahhaha nie mnie oceniac mine tegoz modela hahahahaha
to piesio ani1 :lol: :lol: :lol: :lol: ale ni emoge go wkleic bo 1.za duzy, a 2. imageshack padl:(((((( :cry: :cry: :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...