basia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Piękna jesień na tych zdjęciach... :) A nie wiecie może jak tam dziś poszło Matrixowi i pozostałym? :roll:
Em-ka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Basia - Matrixowi i Dudkowi poszło super! patrz kilka stron wcześniej albo w temacie "Mam grzywacza" :) Malawaszka: kiedy jakieś zdjęcia Twojego autorstwa? zawsze wychodzą Ci takie śliczne fotki :P
góral Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 NIestety dzisiaj Matrix się nie odzywał, może sam chce przekazać wieści jak wróci?? :wink:
Sonya-Nero Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A czy widzieliście relację z tej wystawy :wink: 8) http://www.rhapsodydolls.com/crestedshow.htm
góral Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 basia napisał(a):Piękna jesień na tych zdjęciach... :) A nie wiecie może jak tam dziś poszło Matrixowi i pozostałym? :roll: Matrix dzisiaj CAC i CACIB!!!!!!! GRATULACJE :D
AnkaW Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Matrix - wielkie gratulacje, wspaniały sukces, ale jak się ma taaaakiego psa... :laola: :BIG: :BIG: :drinking:
AnkaW Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Em-ka superaśne to zdjęcie :lol: :lol: Gruca ucz się ucz, będziemy mieli co ogladać :lol: :lol: takie fajne kluseczki :angel: :angel:
paniMysza Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Sonya-Nero']A czy widzieliście relację z tej wystawy :wink: 8) http://www.rhapsodydolls.com/crestedshow.htm :lol: :lol: :lol: :lol: faktycznie, elvis całkiem niezły :lol: :lol: :lol: :lol:
Santy Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dołączam się do gratulacji dla Matrixa !!! :BIG: :BIG: :BIG:
Em-ka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Oneczko: to jest zdjecie pierwotne: A to po małej korekcie: sama nie wiem, które jest lepsze :)
AngelOfDeath Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 łiiiiiiiiiiii to zdjecie jest genialne :angel: :angel: :angel:
AngelOfDeath Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :wallbash: :pissed: :wallbash: :placz:
miniaga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Aniu, ale masz fajną gromadkę :D Wszystkie twoje? Ja w swoim życiu miałam najwięcej, bo 12 psów tylko czasowo - kiedy oszczeniła się moja sunia. :D Teraz w dorosłym życiu uważam, że dom powinnien tętnić życiem. Pracuje w domu. Pięc godzin spędzam sama w domu i nie cierpie ciszy. Brakuje mi kręcącego się czworonoga. A ty masz ich tyle :( Super!
resuruss Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ania i Psy!!!!Boooooooooooooooooskie!!!!! Tak jak pisal Angel zdjecie Camilki jest cudne,Kurczak tez niesamowicie wyszedl! Gratuluje!!!!! Alez widac szczescie na ich pysiach!!!!!!
gruca Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 O boże moja CAMILLE taka brudna ,muszę zawiadomić TOZ jak Ania o nią dba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulacje za MISTYKA w pewnym stopniu to też mój sukces. :lol:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Ania i Psy'] [] a ja mam takie samo tylko czeka na zmniejszenie :lol: :lol: :lol: :lol: mojej zmniejszaczki nie ma na necie wiec troche poczeka:(((
malawaszka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahaha Ania foty ierwsza klasa :laola: :lol: :lol: :lol: rozbrykana Camilka najlepsza hahahaha
BooBC Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='palma']Ja jestem (narazie) tylko miłośniczką tej rasy i namalowałam naguska, zobaczcie :) :wink: : http://img491.imageshack.us/img491/8945/dscn0533c5zf1ggg2bj.png Mod Ale mi wstyt :oops: :oops: wybaczcie, jeśli chce ktoś rysunek swojego grzywka chętnię namaluję :) Pozdrawiam wszystkich miłośników grzywaczy!!!
Ania i Psy Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Gruca, jak mawiał mój dziadek, "Wielcy ludzie żyją w brudzie" oraz "Częste mycie skraca życie". Wzięłyśmy sobie to hasło bardzo do serca.A poza tym takie lekko zakurzenie to jeszcze pikuś przy tym , jak Kamilka wyglądała po wepchnięciu przez Gienię do kanałku melioracyjnego:) Byłą czarna jak skrzydła kruka, który wpadł do sadzy. Obecnie jest tylko lekko brunatna, w odcieniu miłym dla oka:) Orsini,być może Twoje zdjęcie jest piękne, ale powiedz sama, czy Twój model posiada równie debilny wyraz twarzy jak mój Kura? :)
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahhaha nie mnie oceniac mine tegoz modela hahahahaha to piesio ani1 :lol: :lol: :lol: :lol: ale ni emoge go wkleic bo 1.za duzy, a 2. imageshack padl:(((((( :cry: :cry: :cry:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no to nie wiem czy to glupia mina czy nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ania i Psy napisał(a):Obecnie jest tylko lekko brunatna, w odcieniu miłym dla oka:) :roflt: haahaa no nie moge :lol:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 taki owlosiony grzywek :lol: :lol: :lol: :lol: powder puff :lol: :lol: :lol: i grzywki anni1: piesek bialy: i jeszcze bialy piesek: i Metaxa:
Recommended Posts