Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini,ale one fajnie łapki tak samo podnosza. cyrkowe pieski :o :lol:

ania i psy-fajoskie im fundujesz te spacery! :D ale jak sobie pomysle ze mialabym wejść do takiej zimnej wody...brrrrrrrrrrrrrrrrrr :roll:

Posted

Ania i psy, Orsini zdjęcia fantastyczne :lol: :lol:

A jak fajnie siedzą z podniesionymi równiutko łapkami :lol: :lol: jak na sznureczku :roll:

Posted

dzieki:)))
Waszko no....kilka lat temu w wakacje, chyba to bylo 8lat temu...tak 8:)))))za cala jedna pensje i nawet jeszcze kawalek z drugiego miesiaca :lol: :lol: :lol: :lol: tylko, ze ja wtedy to pracowalam w Niemczech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Sliczne fotki!! :laola:

Alkoholiki widze niezle modele ;) Jak wy to robicie ze one tak siedza z tymi łapkami i nie chca uciekac??!! :lol: :wink:

A Ani to wspolczuje po powrocie do domu tyleeee psow ogarnac... :lol: Ja jak mam 3 x 4 łapy umyc to mi sie goraco robi a tu prosze... psiaki do psa nie podobne i luzik... :lol:

Posted

hahahaha no wlasnie one siedza z tymi lapkami bo nie moga uciec i sa niezadowolone :lol: :lol: :lol: a poza tym im zimno bylo!niby tak cieplo na fotach ale zimno bylo straszliwie-na sznaucerze widac jak wialo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: a w cieniu zamarznieta trawa ...wrrrrr

Posted

onka dzieki, z pierwszym sie nie zgadzam, ale z drugim masz racje:))kolory super!takie fajne cieple, a na dworze pizdzilo jak w kieleckim!!! :evil: :evil: :evil: po sznaucerku widac jak wialo, a w cieniu normalnie szron lezal :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no atutaj zdjęcie z Zabrza szczeniaczek Morel maff Staff
i mój Vasco- niech no mi jeszcze ktos powie,że on jest wieeelki ;)

Posted

Ania i psy

Gratuluję psów !!!

Orsini jeżeli dopiero teraz kupiłaś aparat to na ciebie nakrzyczę -0!
Zmarnowałas tyle talentu! Zdiecia piękne i nie chodzi o to, że trafiły Ci się piękne okazy do fotografowania, ale o to, ze masz do tego smykałlę.

Pozdrawiam
Aga

Posted

A mnie osobiście bardzo podoba się to zdjęcie - w ruchu :)
Ania i psy: gratuluję sukcesów Twojego chłopaka!życzę powodzenia na ringach!

Posted

ok :) dopadlam netu :)
orsini jeszcze raz wielkie dzieki za foty ! i nie bardz taka skromna- zawsze mowilam ze do czego jak do czego ale do aparatu to ty talent masz :) jak pozmniejszam to wlepie jeszcze i inne ale na stronke musze podpisac w domu ;
Martini w domu "Bialy" teraz wyglada calkiem jak bialy bo mu szybko opalenizna schodzi niestety, nie ma tak ciemnego pigmentu jak metaxa; ale to akurat nie problem :))))
dudek i matrix- wielkie gratulacje!!!!!! o dudku to juz wiedzialam ale jeszcse raz oficjalnie :))))

no i andzia- przyj !!!! po raz kolejny przez telefon :)))))))

Posted

Anna1!Takiego malutkiego jak dla Barbie to nie wiem,ale na ktorejs z niemieckich stron poswieconych grzywaczom widziala maskotki grzywaczy ( nagusy i ppufki) wielkosci ok 30 cm.jesli Cie to interesuje to poszukam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...