malawaszka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 :o piękne!!!! Orsini kupiłaś aparat??? :angel:
paniMysza Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 orsini,ale one fajnie łapki tak samo podnosza. cyrkowe pieski :o :lol: ania i psy-fajoskie im fundujesz te spacery! :D ale jak sobie pomysle ze mialabym wejść do takiej zimnej wody...brrrrrrrrrrrrrrrrrr :roll:
resuruss Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Orsini!!!!!!Rewelka!!!!!Naprawde.Najlepsze jest to ,gdzie siedza razem i maja odwrocone glowy.Piekne.Gratulacje!!!!!!!!! :laola:
AnkaW Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ania i psy, Orsini zdjęcia fantastyczne :lol: :lol: A jak fajnie siedzą z podniesionymi równiutko łapkami :lol: :lol: jak na sznureczku :roll:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 dzieki:))) Waszko no....kilka lat temu w wakacje, chyba to bylo 8lat temu...tak 8:)))))za cala jedna pensje i nawet jeszcze kawalek z drugiego miesiaca :lol: :lol: :lol: :lol: tylko, ze ja wtedy to pracowalam w Niemczech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Sliczne fotki!! :laola: Alkoholiki widze niezle modele ;) Jak wy to robicie ze one tak siedza z tymi łapkami i nie chca uciekac??!! :lol: :wink: A Ani to wspolczuje po powrocie do domu tyleeee psow ogarnac... :lol: Ja jak mam 3 x 4 łapy umyc to mi sie goraco robi a tu prosze... psiaki do psa nie podobne i luzik... :lol:
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahahaha no wlasnie one siedza z tymi lapkami bo nie moga uciec i sa niezadowolone :lol: :lol: :lol: a poza tym im zimno bylo!niby tak cieplo na fotach ale zimno bylo straszliwie-na sznaucerze widac jak wialo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: a w cieniu zamarznieta trawa ...wrrrrr
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 onka dzieki, z pierwszym sie nie zgadzam, ale z drugim masz racje:))kolory super!takie fajne cieple, a na dworze pizdzilo jak w kieleckim!!! :evil: :evil: :evil: po sznaucerku widac jak wialo, a w cieniu normalnie szron lezal :lol: :lol: :lol: :lol:
onka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 noo niech Ci bedzie :wink: jakie tam profesjonalne :wink: :lol: zarypiaste tak czy tak :D
orsini Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 hahaha dzieki, zobaczymy czy ani1 sie beda podobaly bo ona dopiero wieczorem je zobaczy :lol: :lol: :lol:
onka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no atutaj zdjęcie z Zabrza szczeniaczek Morel maff Staff i mój Vasco- niech no mi jeszcze ktos powie,że on jest wieeelki ;)
Marta Chmielewska Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 przepiękne te białe naguski, coś niesamowitego... marzy mi się bielusieńki nagusek, z ciemnym noskiem... piękne, jak zjawy... takie nierealne. Aż miło popatrzeć :lol: :lol:
maga18 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='onka']no atutaj zdjęcie z Zabrza szczeniaczek Morel maff Staff i mój Vasco- niech no mi jeszcze ktos powie,że on jest wieeelki ;) http://img65.imageshack.us/img65/2634/vascoimorel0fi.jpg duzy :o ale ładny :lol: :wink:
miniaga Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Ania i psy Gratuluję psów !!! Orsini jeżeli dopiero teraz kupiłaś aparat to na ciebie nakrzyczę -0! Zmarnowałas tyle talentu! Zdiecia piękne i nie chodzi o to, że trafiły Ci się piękne okazy do fotografowania, ale o to, ze masz do tego smykałlę. Pozdrawiam Aga
Jolka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Ha !!!!! Jedna ciężarówka zaczęła się sypać :baby:
Em-ka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 A mnie osobiście bardzo podoba się to zdjęcie - w ruchu :) Ania i psy: gratuluję sukcesów Twojego chłopaka!życzę powodzenia na ringach!
malawaszka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 no mam nadzieję, że Andzia a nie Onka :oops: za maluszki :drinking: :drinking: :drinking:
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ok :) dopadlam netu :) orsini jeszcze raz wielkie dzieki za foty ! i nie bardz taka skromna- zawsze mowilam ze do czego jak do czego ale do aparatu to ty talent masz :) jak pozmniejszam to wlepie jeszcze i inne ale na stronke musze podpisac w domu ; Martini w domu "Bialy" teraz wyglada calkiem jak bialy bo mu szybko opalenizna schodzi niestety, nie ma tak ciemnego pigmentu jak metaxa; ale to akurat nie problem :)))) dudek i matrix- wielkie gratulacje!!!!!! o dudku to juz wiedzialam ale jeszcse raz oficjalnie :)))) no i andzia- przyj !!!! po raz kolejny przez telefon :)))))))
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 a i skad wziac takiego grzywka jak ten z linku ???????? http://www.rhapsodydolls.com/crestedshow.htm
resuruss Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Anna1!Takiego malutkiego jak dla Barbie to nie wiem,ale na ktorejs z niemieckich stron poswieconych grzywaczom widziala maskotki grzywaczy ( nagusy i ppufki) wielkosci ok 30 cm.jesli Cie to interesuje to poszukam.
anna1 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 jasne ze interesuje :) rewelacyjny prezent :) a juz swieta za pasem :)
resuruss Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wiec poszukam i wysle ci namiary!Widzialam tez cos na wzor dzwoneczkow do ogrodu z grzywaczami.Wysle Ci to co znalazlam.
Recommended Posts