Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cięzko ta moja Andzie wyczuć kiedy to , jak na razie spirazem z panem w łóżu, co raczej jej sie nie zdarza tak sobie po prostu przyjśc do pana do łóża :D więc może juz dziś?w kazdym bądź razie na dniach jutro ,pojutrze góra jak na moje oko
to ja parę zdjatek z rana dziś bo pogoda przepiękna znów
najpierw Vasco, któremu mozna chociaz jakieś zdjęcia zrobic bo reszta raczej nie chce współpracowac...
Parę zdjęć z dziś ,w lesie nie byłam, ale parę zdjęć z ogrodu:
Vasco zamulony z rana

i uśmiechnięty że już na dworze, szkoda, że zamazane troszkę

coś tam wypatrzył ...(sąsiad krowy wyprowadzał)

„co jest doktorku” odpowiedź Vasco na zbesztanie przez panią, za uganianie się za cudzymi krowami

No i ze swoim najlepszym kumplem Bonkiem

i z Wiewiórą

Posted

[quote name='Jolka']Jeszcze brązowego grzywka nie widziałam.

Joluś: pamietasz - mówiłam Ci o tym grzywku brązowym, że bardzo mi się podoba i takiego chciałabym mieć - to jest właśnie MOGWAI!

Oneczko! ładny Vascula! prześlij mi tę foteczkę rozmazaną - może coś da się ją poprawić.... czekam!!!

Posted

ale ja nie widze przeszkód, by z DGM sobie skopiowac :lol: -> prawy przycisk mysze kopjuj i sie wkleja do programu graficznego i mozna robic co sie chce :lol: :wink:

Posted

O rany :o ale mase pięknych zdjęć przybyło :lol: :lol:

Em-ka - Tito w tych liściach wygląda bosko. I jak mu futrko urosło :angel: :angel:

Posted

Nowości nie grzywaczowe, ale dotyczą zaprzyjaźnionych osób
Dzisiaj na międzynarodowej wystawie w Tata na Węgrzech Matrix wywalczył CAC, CACIB i Zw. Rasy!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE :D :P :lol: :D :P :lol:

Posted

Onka :D - mizianka dla dzidziusia przez brzusio :lol: , fajne zdjęcia- Teddy jakoś mało się wybarwia :o może taki zostanie :hmmmm: :iloveyou:

Em-ka :D - prześliczny jesienny Tito :buzi: :buzi: :buzi:

Wielkie gratulacje dla Matrixa- przepiękny pies, bardzo cieszy jak i zagranicą doceniają jego urodę :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

góral napisał(a):
Nowości nie grzywaczowe, ale dotyczą zaprzyjaźnionych osób
Dzisiaj na międzynarodowej wystawie w Tata na Węgrzech Matrix wywalczył CAC, CACIB i Zw. Rasy!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE :D :P :lol: :D :P :lol:

a ja mam grzywaczowe wieści z tej wystawy:)
VERONKA ROSA THEA Dudkowej siostra Vasco lok I/III i CAC :angel:
GRATULACJEE

Posted

[quote name='Em-ka']Malawaszka - fotek mam baaardzo dużo, ale wkleję tylko kilka by nie zanudzać innych :D
a to cały urok jesieni - wszystkie piękne kolory:

jak maly niedzwiadek- super fotki z tito:)

Posted

Tasia maleństwo jest jeszcze :angel:
no i wcale nie jest taki brudasek :) ale wykąpać zawsze mozna :D niech sie uczy :wink:

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe słowa - faktycznie kochany jest ten mój niedźwiadek....

Maguś - lepiej jest obrabiać fotę jak ma normalne rozmiary - nie zmniejszaną :) skopiować z dogo to żadna sztuka - ale więcej można uzyskać z pierwotnych rozmiarów:)

Miniaga: coraz fajniesza ta kudłatka :)

Posted

No to ogromne gratulacje dla Matrixa :drinking: :drinking: :drinking: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Miniaga urocze to Twoje stworzonko

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...