basia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Matrix ogromne gratulacje!! Strasznie się cieszę :laola: Całą sobotę myślałam co tam w TATA się dzieje, no i masz :lol: Super! Uściski łap dla wszystkich :thumbs:
Iwona Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 miniaga napisał(a):Mam nowe zdięcia Tasminy. Chcecie? Miniaga :D fajniusia ta Twoja mała :loveu: , a widząc małe plamki na górnej powiece mam wrażenie,że mała będzie miała "kreski " na powiekach podobnie jak ma nasza Kesi :lol: - wygląda to jakby miała pociągnięte "eye linerem". Zauważyłam ,że Kesi dalej się wybarwia i dostaje kreskę również na dolnej powiece- cztery dni temu były to dwie malutkie kropeczki a dzisiaj już są połaczone w króciutką kreseczkę :D
Iwona Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Jako, że dawno nie było Kesi w galerii to wstawię parę domowych fotek , na których mała jest "trochę" nieuczesana ale za to widać kreski :lol: - specjalnie dla Miniagi :D
resuruss Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Miniaga!Jaka fajniusia ta Twoja dziewczynka!!!!!jaka ma slodka minke!!!Juz nedlugo bedzie szalec po Twoim domu. Iwona!!!!Alez meznieje ta KejsiToz to juz piekny podlotek,a nie szczeniaczek! :iloveyou:
Em-ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Miniaga: myślałaś o ty, by stawiać suni uszka? czy zostawisz jej takie jakie ma? ma bardzo słodką mordusię i myślę (ale to jest moje zdanie tylko i wyłącznie), że bardzo ładnie będzie się prezentować taka śnieżynka ze stojącymi ucholkami.... chociaż wiem jak dużo to kosztuje pracy i pielegnacji :)
Em-ka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Matrix i Dudek: WIELKIE GRATULACJE! cieszę się, że nasze psiaki odnoszą sukcesy na arenach międzynarodowych :) Brawo!
onka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 ale Kesi wyrosła ślicznie!! aaaaaaaaa własnie Iwona a gdzie obiecane dla mnei zdjęcia z Zabrza? he? tak pozowałam i co? :wink:
AnkaW Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Iwona - Kesi to już piękna pannica :angel: a ta pomarszczona mordka ma przepiękny kolorek. :lol: :lol:
Iwona Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 onka napisał(a):ale Kesi wyrosła ślicznie!! aaaaaaaaa własnie Iwona a gdzie obiecane dla mnei zdjęcia z Zabrza? he? tak pozowałam i co? :wink: Onka :oops: :oops: :oops: , prawdę mówiąc zupełnie zapomniałam o przesłaniu zdjęć :oops: ale mogę to zwalić na zapalenie oskrzeli :lol: . Juz przesyłam.
Iwona Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Dzięki wszystkim za miłe słowa o Kesi i Milce :oops: . Tak- Kesi to już pannica- dzisiaj skończyła 7 miesięcy :lol:
miniaga Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Ciesze się, że Tasi wam się podoba. W woli wyjaśnienia dodam, że nie jest cała biała, bo z drugiej strony ma brązową plamę otaz mały czarny ślaczek na ogonku. Tasi bedzie w domku już w czwartek a nie piatek, bo plany sie zmieniły. jednak fajnie wyszło bo będę przy przeglądzie więc czegoś nowego się dowiem i nauczę. Iwona, jaka ta twoja sunia cudna. Świetne te plamy przy oczkach!
Em-ka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A ja znalazłam jeszcze jedno fajne zdjęcie, jak Tito "dynda" sobie z rozmiarów swojego kumpla i chce pokazać: "nic mi nie zrobisz, bo trzyma mnie moja mamusia.... " :roflt:
JustynaJK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 super zdjęcie i oddaje jesienną atmosferę! :)
maga18 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 hahahaha :laugh2_2: dyndajacy Tito swietnie wyglada :laugh2_2: i jeszcze ten jezyk :laugh2_2: odwazny bardzooooooooo :lol: :wink: Miniaga to juz w ten czawartek??!! Widzisz jak szybko minęło?? :wink:
paniMysza Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 tito pokazuje mu jęzor!! :o :lol: :lol: :lol: :lol: grzywacze to jednak odważne :wink:
miniaga Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Miał byc piatek, ale nagle okazało się, że nie mogę. Maga ogromnie się cieszę!!!!!
gruca Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Przeglądam dzisiaj zdjęcia i znalazłam maluszki MONTEZUMY " class="ipsImage" alt="">
gruca Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Sześcio tygodniowa EKSTAZA " class="ipsImage" alt="">
miniaga Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 gruca cudo!!! Moja jest rówieśniczką, ale wydaje mi sie że mam mniej obfitą sierść. Kiedy to cudo sie urodziło? Moja 11.09 - pamietna data
gruca Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Kilka zdjęć ze spaceru,jakość bardzo licha. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
gruca Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 miniaga zdjęcie pochodzi z mojego archiwum,sunia urodziła się 30.04.2004 . EKSTAZA miała bardzo ładny włos,szkoda że nie będzie wystawiana,poprostu trafiła w bardzo nieodpowiedzialne ręce,a obiecywane miałam że będzie wystawiana. Dzisiaj nauczyłam się zmniejszać zdjęcia i ćwiczę.
resuruss Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Gruca!!!Wg mnie zdjecia sa swietne!!!!Szczegolnie to gdzie Grzywacze gonia Melke ( Int.Ch Modna Melodia Meradith).Wlasnie takie zdjecia lubie - oddajace nastroj i ekspresje.
miniaga Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Gruca - nawet taki laik jak ja odrazu zauważył, że sunia pięknie sie zapowiada :D Moja hodowczyni również zarzyczyla sobie abym przynajmniej raz w roku pokazała Tasi - na miedzynarodówce w Krakowie. I choć na poczatku nie byłam przekonana to po przemysleniu się zgodziłam. Nie rozumiem jak ludzie moga być tak nie odpowiedzialni - ja sama zasugerowałam, aby Pani Ela umieściła taki warunek w umowie. Uważam, że to dobry pomysł, bo jezeli wymaga tego ode mnie to jest to dla niej jakas minimalna gwarancja a i ja bedę się czuła bardziej zmobilizowana. Złapalam jednak wystawowego bakcyla i jeżeli nam się uda to bedziemy się pokazywac trochę częściej. O! Bardzo chcę zobaczyć twoich pupili na żywo. :D
malawaszka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 GRUCA ale przy zmniejszaniu fot musisz ustawić, żeby zmniejszały się proporcjonalnie bo widać zniekształcenia psów - są takie jakby ściśnięte, a na wysokość się nie zmniejszyły
Recommended Posts