Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Matrix ogromne gratulacje!! Strasznie się cieszę :laola:
Całą sobotę myślałam co tam w TATA się dzieje, no i masz :lol:
Super! Uściski łap dla wszystkich :thumbs:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miniaga napisał(a):
Mam nowe zdięcia Tasminy. Chcecie?

Miniaga :D fajniusia ta Twoja mała :loveu: , a widząc małe plamki na górnej powiece mam wrażenie,że mała będzie miała "kreski " na powiekach podobnie jak ma nasza Kesi :lol: - wygląda to jakby miała pociągnięte "eye linerem". Zauważyłam ,że Kesi dalej się wybarwia i dostaje kreskę również na dolnej powiece- cztery dni temu były to dwie malutkie kropeczki a dzisiaj już są połaczone w króciutką kreseczkę :D

Posted

Jako, że dawno nie było Kesi w galerii to wstawię parę domowych fotek , na których mała jest "trochę" nieuczesana ale za to widać kreski :lol: - specjalnie dla Miniagi :D

Posted

Miniaga!Jaka fajniusia ta Twoja dziewczynka!!!!!jaka ma slodka minke!!!Juz nedlugo bedzie szalec po Twoim domu.

Iwona!!!!Alez meznieje ta KejsiToz to juz piekny podlotek,a nie szczeniaczek! :iloveyou:

Posted

Miniaga: myślałaś o ty, by stawiać suni uszka? czy zostawisz jej takie jakie ma?
ma bardzo słodką mordusię i myślę (ale to jest moje zdanie tylko i wyłącznie), że bardzo ładnie będzie się prezentować taka śnieżynka ze stojącymi ucholkami.... chociaż wiem jak dużo to kosztuje pracy i pielegnacji :)

Posted

ale Kesi wyrosła ślicznie!!
aaaaaaaaa własnie Iwona a gdzie obiecane dla mnei zdjęcia z Zabrza? he? tak pozowałam i co? :wink:

Posted

onka napisał(a):
ale Kesi wyrosła ślicznie!!
aaaaaaaaa własnie Iwona a gdzie obiecane dla mnei zdjęcia z Zabrza? he? tak pozowałam i co? :wink:

Onka :oops: :oops: :oops: , prawdę mówiąc zupełnie zapomniałam o przesłaniu zdjęć :oops: ale mogę to zwalić na zapalenie oskrzeli :lol: . Juz przesyłam.

Posted

Ciesze się, że Tasi wam się podoba. W woli wyjaśnienia dodam, że nie jest cała biała, bo z drugiej strony ma brązową plamę otaz mały czarny ślaczek na ogonku.

Tasi bedzie w domku już w czwartek a nie piatek, bo plany sie zmieniły.
jednak fajnie wyszło bo będę przy przeglądzie więc czegoś nowego się dowiem i nauczę.

Iwona, jaka ta twoja sunia cudna. Świetne te plamy przy oczkach!

Posted

A ja znalazłam jeszcze jedno fajne zdjęcie, jak Tito "dynda" sobie z rozmiarów swojego kumpla i chce pokazać: "nic mi nie zrobisz, bo trzyma mnie moja mamusia.... " :roflt:

Posted

hahahaha :laugh2_2: dyndajacy Tito swietnie wyglada :laugh2_2: i jeszcze ten jezyk :laugh2_2: odwazny bardzooooooooo :lol: :wink:

Miniaga to juz w ten czawartek??!! Widzisz jak szybko minęło?? :wink:

Posted

Kilka zdjęć ze spaceru,jakość bardzo licha.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

miniaga zdjęcie pochodzi z mojego archiwum,sunia urodziła się 30.04.2004 .
EKSTAZA miała bardzo ładny włos,szkoda że nie będzie wystawiana,poprostu trafiła w bardzo nieodpowiedzialne ręce,a obiecywane miałam że będzie wystawiana.
Dzisiaj nauczyłam się zmniejszać zdjęcia i ćwiczę.

Posted

Gruca!!!Wg mnie zdjecia sa swietne!!!!Szczegolnie to gdzie Grzywacze gonia Melke ( Int.Ch Modna Melodia Meradith).Wlasnie takie zdjecia lubie - oddajace nastroj i ekspresje.

Posted

Gruca - nawet taki laik jak ja odrazu zauważył, że sunia pięknie sie zapowiada :D
Moja hodowczyni również zarzyczyla sobie abym przynajmniej raz w roku pokazała Tasi - na miedzynarodówce w Krakowie. I choć na poczatku nie byłam przekonana to po przemysleniu się zgodziłam.

Nie rozumiem jak ludzie moga być tak nie odpowiedzialni - ja sama zasugerowałam, aby Pani Ela umieściła taki warunek w umowie.
Uważam, że to dobry pomysł, bo jezeli wymaga tego ode mnie to jest to dla niej jakas minimalna gwarancja a i ja bedę się czuła bardziej zmobilizowana.

Złapalam jednak wystawowego bakcyla i jeżeli nam się uda to bedziemy się pokazywac trochę częściej. O!

Bardzo chcę zobaczyć twoich pupili na żywo. :D

Posted

GRUCA ale przy zmniejszaniu fot musisz ustawić, żeby zmniejszały się proporcjonalnie bo widać zniekształcenia psów - są takie jakby ściśnięte, a na wysokość się nie zmniejszyły

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...