AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Draczyn napisał(a):Orsini, szukałaś męża, ten Wani, to chyba by się nadawał. Przytojny i ma ładne psy i kocha konie. Chyba warto si zakręcić koło niego orsini jest feministka , meza nie chce , samowystarczalna jest , jeszcze panietam jej podpis z lipca :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: cos tam : "samca precz" ale moja pamiec krotka jest i dalej nie pamietam :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hahahah no wlasnie po co mi samiec blakajacy sie po domu i zostawiajacy brudne gacie i skarpety do prania???? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini ale czasem wiesz , moze byc fajnie , ty tylko o przyziemnych sprawach myslisz pranie... gotowanie , ale wyobraz sobie takiego super mena , ktory by ci sniadania do lozka przynosil :evilbat: :evilbat: :evilbat:ktory by pral twoje majtki w rekach zeby sie nie zniszczyly , zmywal by kubek po twojej kawie :lol: :lol: :lol: cud miod malina mowie Ci 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
góral Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 O rany ale Was wzięło na pisanie tylu stron w jeden dzień juz dawno nie było :o
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):hahahah no wlasnie po co mi samiec blakajacy sie po domu i zostawiajacy brudne gacie i skarpety do prania???? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:No ale doba to nie tylko ponury dzień, to także szalone noce
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hahahaha a dzien jeszcze dlugi:)) ja tu tkwie do prawie 19 :cry: :cry: :cry: :cry: dyzur grypowy mam buuuuuu :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):hahahaha a dzien jeszcze dlugi:)) ja tu tkwie do prawie 19 :cry: :cry: :cry: :cry: dyzur grypowy mam buuuuuu :cry: :cry: :cry:No ale chyba jak widać , nie narobisz się. Pogadasz troche dłużej z nami
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 szalone noce jak noce ale te szalone dni :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec??? juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:))
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 AngelOfDeath napisał(a):szalone noce jak noce ale te szalone dni :evilbat: :lol: :lol: :lol:Mozna i tak i tak, co kto lubi
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec??? juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:)) co klepalas w nocy ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec??? juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:))Orsini nie przesadzaj, gdzie ta starośc, a co ja mam powiedzieć. Rawik mniejuż do piachu wysyłała
Em-ka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Draczyn - pisałaś, że tu same zdjęcia charcików i koników; to ja wklejam zdjęcia grzywka - jako, że to galeria własnie tej rasy :) chociaż wcale nie przeszkadza mi, że są tu inne foteczki, bo wszystkie są bardzo ładne! :D
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hmmmmm....a czemu pytasz???steskniles sie moze za mna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Emka WOW!!! skad Ty takie kolory wyczarowalas!!! u nas takich czerwieni ni ma buuuu :cry: :cry: :cry: :cry:
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Draczyn napisał(a):orsini napisał(a):no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec??? juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:))Orsini nie przesadzaj, gdzie ta starośc, a co ja mam powiedzieć. Rawik mniejuż do piachu wysyłała no orsini skad ja to znam mi juz kolana strzelaja :wink: :wink: :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
góral Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):hmmmmm....a czemu pytasz???steskniles sie moze za mna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OCZYWIŚCIE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):Emka WOW!!! skad Ty takie kolory wyczarowalas!!! u nas takich czerwieni ni ma buuuu :cry: :cry: :cry: :cry: orsini a ty jak zawsze psa mi tu podziwiac a nie czerwien 8) 8) 8) emka Tito sliczny :klacz: :klacz: :klacz: :loveu:
Draczyn Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Em-ka']Draczyn - pisałaś, że tu same zdjęcia charcików i koników; to ja wklejam zdjęcia grzywka - jako, że to galeria własnie tej rasy :) chociaż wcale nie przeszkadza mi, że są tu inne foteczki, bo wszystkie są bardzo ładne! :D Prześliczna fotka, az musialam ją powielić. Moja grzywka jest łysa jak kolano i ma tak skromną grzywkę, że trudno ją na grzywkach wklejać
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 góral napisał(a):orsini napisał(a):hmmmmm....a czemu pytasz???steskniles sie moze za mna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: OCZYWIŚCIE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dla Ciebie to chocby i na koniec swiata pojade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Poznan raptem za rogiem :lol: :lol: :lol:
orsini Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Angel ja mam za ciemny monitor, wiec z grzywki widze tylko te biale czesci :lol: :lol: :lol: :lol: no a ja blondi jestem wiec nie umiem sobie rozjasnic-a wole nic nie ruszac bo tylko moge zepsuc :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 orsini napisał(a):Angel ja mam za ciemny monitor, wiec z grzywki widze tylko te biale czesci :lol: :lol: :lol: :lol: no a ja blondi jestem wiec nie umiem sobie rozjasnic-a wole nic nie ruszac bo tylko moge zepsuc :lol: :lol: :lol: rozumiem :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Miałam dzisiaj urlop - więc pojechałam do lasu z psem - no i foteczki gotowe! Nie ukrywam, ze trudnio już teraz o czerwień, ale cosik sie znalazło :) a to na polance:
Recommended Posts