Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
Orsini, szukałaś męża, ten Wani, to chyba by się nadawał. Przytojny i ma ładne psy i kocha konie. Chyba warto si zakręcić koło niego

orsini jest feministka , meza nie chce , samowystarczalna jest , jeszcze panietam jej podpis z lipca :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

cos tam : "samca precz" ale moja pamiec krotka jest i dalej nie pamietam :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini ale czasem wiesz , moze byc fajnie , ty tylko o przyziemnych sprawach myslisz pranie... gotowanie , ale wyobraz sobie takiego super mena , ktory by ci sniadania do lozka przynosil :evilbat: :evilbat: :evilbat:ktory by pral twoje majtki w rekach zeby sie nie zniszczyly , zmywal by kubek po twojej kawie :lol: :lol: :lol:

cud miod malina mowie Ci 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hahahah no wlasnie po co mi samiec blakajacy sie po domu i zostawiajacy brudne gacie i skarpety do prania???? :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol:
No ale doba to nie tylko ponury dzień, to także szalone noce

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha a dzien jeszcze dlugi:))
ja tu tkwie do prawie 19 :cry: :cry: :cry: :cry:
dyzur grypowy mam buuuuuu :cry: :cry: :cry:
No ale chyba jak widać , nie narobisz się. Pogadasz troche dłużej z nami

Posted

no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec???
juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:))

Posted

orsini napisał(a):
no nie narobie sie ale zdechne z nudow!!! :evil: :evil: :evil: ile mozna na necie siedziec???
juz te czasy kiedy cala noc klepalam na ircu a rano szlam do szkoly minely-starosc nie radosc:))

co klepalas w nocy ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Orsini nie przesadzaj, gdzie ta starośc, a co ja mam powiedzieć. Rawik mniejuż do piachu wysyłała

Posted

Draczyn - pisałaś, że tu same zdjęcia charcików i koników; to ja wklejam zdjęcia grzywka - jako, że to galeria własnie tej rasy :) chociaż wcale nie przeszkadza mi, że są tu inne foteczki, bo wszystkie są bardzo ładne! :D

Posted

Draczyn napisał(a):
orsini napisał(a):
Orsini nie przesadzaj, gdzie ta starośc, a co ja mam powiedzieć. Rawik mniejuż do piachu wysyłała

no orsini skad ja to znam mi juz kolana strzelaja :wink: :wink: :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hmmmmm....a czemu pytasz???steskniles sie moze za mna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OCZYWIŚCIE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Emka WOW!!!
skad Ty takie kolory wyczarowalas!!!
u nas takich czerwieni ni ma buuuu :cry: :cry: :cry: :cry:

orsini a ty jak zawsze psa mi tu podziwiac a nie czerwien 8) 8) 8)

emka Tito sliczny :klacz: :klacz: :klacz: :loveu:

Posted

[quote name='Em-ka']Draczyn - pisałaś, że tu same zdjęcia charcików i koników; to ja wklejam zdjęcia grzywka - jako, że to galeria własnie tej rasy :) chociaż wcale nie przeszkadza mi, że są tu inne foteczki, bo wszystkie są bardzo ładne! :D

Prześliczna fotka, az musialam ją powielić. Moja grzywka jest łysa jak kolano i ma tak skromną grzywkę, że trudno ją na grzywkach wklejać

Posted

góral napisał(a):
orsini napisał(a):
hmmmmm....a czemu pytasz???steskniles sie moze za mna? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OCZYWIŚCIE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dla Ciebie to chocby i na koniec swiata pojade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a Poznan raptem za rogiem :lol: :lol: :lol:

Posted

Angel ja mam za ciemny monitor, wiec z grzywki widze tylko te biale czesci :lol: :lol: :lol: :lol:
no a ja blondi jestem wiec nie umiem sobie rozjasnic-a wole nic nie ruszac bo tylko moge zepsuc :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Angel ja mam za ciemny monitor, wiec z grzywki widze tylko te biale czesci :lol: :lol: :lol: :lol:
no a ja blondi jestem wiec nie umiem sobie rozjasnic-a wole nic nie ruszac bo tylko moge zepsuc :lol: :lol: :lol:

rozumiem :lol: :lol: :lol:

Posted

Miałam dzisiaj urlop - więc pojechałam do lasu z psem - no i foteczki gotowe! Nie ukrywam, ze trudnio już teraz o czerwień, ale cosik sie znalazło :)
a to na polance:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...