Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matrix czy jak już przyjedziesz na Warmię na ten egzamin to mnie odwiedzisz na moich przestrzeniach? zapraszałam, pamiętasz, Góral już obiecał mi wizytę więc możesz z nim się zabrać :lol: :lol: no i weźcie Germanikę :lol: :lol:
powodzenia na Węgrzech!!!! :lol:

Posted

tak , ogólnopolskie małych koni.Moja Natalka startuje na koniu Inki bo ta rękę złamała , i pewnie ze strachu zleci z tego kunia w kłusie na zakręcie

Posted

bo grzywki spiom:))))zima idzie w koncu:)))
jak to nie bedzie???? :o :o :o :evil: :evil: :evil: buuuuuuuu
a male konie sa fajne-ma sie ten sentyment do kucykow co ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
bo grzywki spiom:))))zima idzie w koncu:)))
jak to nie bedzie???? :o :o :o :evil: :evil: :evil: buuuuuuuu
a male konie sa fajne-ma sie ten sentyment do kucykow co ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja jak wiesz też mam sentyment do koni, ale co ma koń do grzywacza - tego nie wiem, chyba niewiele

Posted

wanio napisał(a):
hahaha tak !! tęsknie za wskakiwaniem na plecy i podgryzaniem w tyłek!!!!!!!!!! i strącaniem przeszkód piętami !!!!!
Byłam przed chwilą na twojej stronce. Piękne masz psy, ale ni widziałam grzywaczyka, a szkoda

Posted

orsini napisał(a):
Draczyn grzywacz jest taka miniaturka konia no wiec masz swoje grzywki :lol: :lol: :lol:
Ale na stronce, go nie ma, to skąd miałam wiedzieć. Orsini, Tobie się jeszcze nie znudziło tą mądrą Rawik przekrzykiwać. Te jej wypowiedzi............ Kto to wogóle jest? Bo to jakaś paranoja

Posted

orsini napisał(a):
jakas uposledzona a przede wszystkim czyjs klon i nie rozumiem czemu jej za to nikt nie zbanowal! :lol:
Bo tam od dwóch tygodni nie ma żadnego moderatora. Są tylko napisy na górze, a ich niet

Posted

hahaha Draczyn hahahaha Wania to ja znam nie wiem jak dlugo chyba z milion lat :lol: :lol: :lol: :lol: i dla mnie on jest zupelnie asexualny cos jak brat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...