samograj Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dołaczam do życzeń!!! W PONIEDZIAŁEK MY ŚWIETUJEMY : MIOT Ż z Gończaków!!! 3 lata!!! Quote
bea100 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Puz,kochana, wielkie gratulki dla Ciebie i Puzona za wczorajszy CAC, CACIB, BOB !!! BRAWO!!! Zawsze Ci mówiłam, pamiętasz? :klacz: :klacz: :klacz: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Ilonko, nie wiem kiedy wracasz do Polski, takie mrozy i ślisko a Ty masz kawał drogi przed sobą :shake: ...ale jak już się pojawisz to pisz pisz pisz...czekamy (na fotki też i to bardzo niecierpliwie...) :p GRATULUJĘ wspaniałym hodowcom oraz ich suni Malwie Z Piastowskich Borów (CAC, CACIB), BRAWO!!! :laola: :laola: Quote
puz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dziekuję Baetko własnoie odwiozłam Pania Makowska na pociag i odespałam , było ciezko ze wzgledu n awarunki powrotu snieg , deszcz slisko, natomiast czekalismy w kolejce na sam koniec na ocene . sedzia czeski zdjecia wkleje dzis wieczorem lub jak ochłone narazie trzeba je zgrac i zjesc sniadanie . Oragnizacja wystawy super, nagrody przepiekne medale puchary zrobie Puzonowi fotke. Ja równiez gartuluje Malwie to wspaniałe zakonczenie kariery. Dla Puzona kariera sie równiez konczy chocoaz hehehe zaczeliśy Championat Czech i go dokoncze , dzieki za smsowe gratulacje Puzon oficjalnie zakonczył z Malwa Interchampionat teraz sie pochwale nie pisałam wczesniej o wyjedzie do Brna nie chciałam zapeszac, bo jakby nie wyszło uFFFFFFF sedzia przygotował sie z ogara wiadomo ze konkurencji nie było natomiast ciesze sie z tych CACibów bo nie musiał ich dawac a niektórym nie dawał. Chciałam Wam powiedziec ze ogary nie były jedyna chluba naszego Kraju były dwa gończe polskie Nemrod oraz Szabla z Hodowli Kłusująca Sfora wielkie gratulacja Grzegorz jeśli tu zagladasz CAC CACIBY po 2X dla psa i suki oraz sedzia oficjalnie do grona publicznosci mowił o tej rasie ze została zatwierdzona w Poznaniu do FCI i peiknie wypowiadał sie na temat polskich gonczych zauwazył ze nie nalezy ich mylic z kopovem i chwalił wspaniały dorobek rasy Grzegorzowi jako hodowcy jestem dumna i szczesliwa oarz zmeczona oraz zachecam wszystkich do takiej drogi wystawowej bo warto natomiast wiekszosc czechów kojarzy ogary i to wspaniała rzecz oraz wielu przyszło zobaczyc gonczego polskiego Quote
Kam Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A ja dziś we Wrocławiu widziałam pięknego ogara - chłopaka, takiego bardziej "miodowego" w odcieniu. Piękny! Żałuję trochę, że nie podeszłam poznać go bliżej ;), ale raz śmialości mi zabrakło, dwa - ogarek był rozbawiony, a moja suka boi się energicznych, dużych psów. Za to zagapiłam się w niego jak sroka w gnat, czym chyba wzbudziłam konsternację właścicielek :razz: Quote
dogaja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dziękujemy, Ilonko, za relację na gorąco i jeszcze raz bardzo gratuluję Wam sukcesów! Teraz się wyśpij albo chociaż odpocznij. Czekamy z niecierpliwością na relację zdjęciową, ale może zamieść ją w "Powystawowych jajach...", bo tam i sprawy poważne też przecież są. Quote
bea100 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Kam napisał(a):A ja dziś we Wrocławiu widziałam pięknego ogara - chłopaka, takiego bardziej "miodowego" w odcieniu. Piękny! Żałuję trochę, że nie podeszłam poznać go bliżej :razz: Bardzo żałujemy, że zabrakło Ci odwagi (następnym razem podejdż-pogadaj- opiekunowie Ogarów są przyzwyczajeni do wypytywania- rasa nieliczna i się cały czas staramy integrować- ja też zatrzymuję samochód i parkuję na mandat i biegiem lecę jak widzę Ogara w Wwie :evil_lol: - a i mnie się też zdażyło, że facet stanął bezczelnie na środku na awaryjnych i leciał do mnie przez ulicę po to, by wypytać o moją sukę-to taki nasz Ogarzy fijoł ;) ). Ja stawiam, że ten Ogar we Wrocku to był Arka AGAR (na KW) :razz: Puz: dzięki że napisałaś-odpoczywajcie teraz- jeszcze raz piszę, jak bardzo się cieszę z tego, że i Puzon i Malwa tym swoim udanym występem-ukończyły Inter-Championat :multi: No i czekamy teraz niecierpliwie na foty ( z opisami sytuacyjnymi plizzz:loveu: ) Quote
kasiawro Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Kam napisał(a):A ja dziś we Wrocławiu widziałam pięknego ogara - chłopaka, takiego bardziej "miodowego" w odcieniu. Piękny! Żałuję trochę, że nie podeszłam poznać go bliżej ;), ale raz śmialości mi zabrakło, dwa - ogarek był rozbawiony, a moja suka boi się energicznych, dużych psów. Za to zagapiłam się w niego jak sroka w gnat, czym chyba wzbudziłam konsternację właścicielek :razz: Kam określ dokładniej w jakiej części Wrocławia jego widziałaś albo na jakiej ulicy??? Będę wiedziała gdzie wzrok wyostrzać :crazyeye: . Ja też we Wrocławiu w czwartek widziałam nowego (dla mnie) ogarka (auto na przystanku autobusowym zostawiłam i gonię) okazało się, że to Eros ze Stadniny Cisowiec już siwawy ale dostojny. Quote
gayka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kam, jak ogarek był wielki i okrągultki to pewnikiem nasz Kalifek, a jesli do tego zupełnie nie zwracal uwagi na właścicielki, to już na 100 % był kalifek:lol: Quote
bea100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Witajcie po remoncie dogo, cieszę się, że już dzisiaj chodzi bo brak mi było przyjaciół a wczoraj miałam kijowy dzionek, dzisiaj 13:diabloti: , stawiam mocną :kaffee_2: . U nas zero i śnieg na ogrodzie a na ulicach szklanka. Dunia leży i warczy na Monję bo ma w nosie wszelkie zabawy :eviltong: Znalazłam fajne zdjęcia sprzed 6 lat, zapomniałam że je mam, dam dzisiaj Rekmie (jest szansa, że jak da radę to zeskanuje i zamieści i tu i na galerii)- ...apropos- Puz a gdzie obiecane fotki? Quote
Tomo 2 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pozdrowionka od biglusi dla ogarków:lol:BEA pamiętam o śledzeniu ogarkow ale może zewzględu na pogode trochę to bylo utrudnione:cool3: dlatego nie ma fotek. Nie umiem wklejać ale przytoczę coś z naszego bigielkowego forum : Ulubione ras/temat/ wimieniano wiele /ale Tomo 1.Beagle:lol:, 2.Ogar Polski to jest to ,myśle żę gdyby nie nr 1 to jego bym miał,cud pies , 3 Gończy Polski Czyli angielsjka arystokracja wśród szlachty Polskiej. Finnabair : tomo podpisuję się pod twoim wyborem Ariska : Ogarki są super , buziaczki dla wszystkich miłośników tej rasy No i co ekstra jest :lol:Pozdrowionka Quote
Kam Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kam określ dokładniej w jakiej części Wrocławia jego widziałaś albo na jakiej ulicy??? ogarka widziałam na zielonej trawce w okolicach ul.o.Beyzyma kam, jak ogarek był wielki i okrągultki to pewnikiem nasz Kalifek, a jesli do tego zupełnie nie zwracal uwagi na właścicielki, to już na 100 % był kalifek:lol: ogarek był spory, zareagował na drugie-trzecie wołanie, a więc całkiem, całkiem zwracał ;), a właścicielki miały czerwone kurtki :) Quote
kasiawro Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To raczej nie był Kalifek. W tamtych okolicach chodzi ogarek z takim starszym panem (kilka osób mi donosiło), ale ja nie miałam okazji ich spotkać. Kam zapytaj następnym razem jak spotkasz tego ogarka co to za piesek. Quote
bea100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Tomo 2']Pozdrowionka od biglusi dla ogarków:lol:BEA pamiętam o śledzeniu ogarkow ale może zewzględu na pogode trochę to bylo utrudnione:cool3: dlatego nie ma fotek. Nie umiem wklejać ale przytoczę coś z naszego bigielkowego forum : Ulubione ras/temat/ wimieniano wiele /ale Tomo 1.Beagle:lol:, 2.Ogar Polski to jest to ,myśle żę gdyby nie nr 1 to jego bym miał,cud pies , 3 Gończy Polski Czyli angielsjka arystokracja wśród szlachty Polskiej. Finnabair : tomo podpisuję się pod twoim wyborem Ariska : Ogarki są super , buziaczki dla wszystkich miłośników tej rasy No i co ekstra jest :lol:Pozdrowionka Ha, to wracam na forum Beagli jak tam tak ogarkowo się zrobiło :lol: Kochani, mam wiadomość: Tomo2 obiecał nam co-miesiąc pomagać (dokąd będzie trzeba) i wpłacać niemały grosik na utrzymanie Żaneci w azylu :multi: (tak bardzo bardzo dziękujemy Tomo2 za taki wspaniały gest- i pomoc- i wogóle to tak miło, że jesteś tu z nami- i wogóle... :loveu: ) Quote
samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BEA, zapraszam Cię serdecznie do mojej galerii, bardzo mi zależy abyś przeczytała moje pożegnanie i przy okazji zobaczyła obiecywany obraz SABINY (innych również zapraszam - PUZ, HANIĘ, ANIĘW, mmbbaj i przekażcie, proszę KATERINAS i oczywiście SABINĘ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3339177#post3339177 Quote
puz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Beatko jak tam abstrakujac od tematu ku Zanetce czy fundacja Emir moze przyjac od nas 1% podatku i jesli wypiszemy liste osób ktora przesłała ten 1% czy zaluicza te pieniadze na pobyt jej w schronisku Quote
bea100 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='samograj']BEA, zapraszam Cię serdecznie do mojej galerii, bardzo mi zależy abyś przeczytała moje pożegnanie i przy okazji zobaczyła obiecywany obraz SABINY... Jakie pożegnanie? :cool3: , ja Ci mówię ,,do widzenia" i czekam na Twój powrót i do zdrowia i do nas :loveu: Puz :loveu: : oczywiście- doskonały pomysł :multi: - z dopiskiem ŻANETA". Fundacja Emir jest organizacją pożytku publicznego (Rekma też obiecał im 1%-brawo!!!). Pisz nam skarbie- jak idzie- co i ile zwojowałaś...baardzo trzymam kciuki !!! Quote
mmbbaj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wstawiam na prośbę Bei :lol: Małżeństwo Tajga Z Rydzyńskiego Lasu i Dusiołek Z Gończaków Tuż po urodzeniu - ich córka, Dunia Grające Trawy (ur. 22.11.2001) Tajga z Dunią Quote
bea100 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Wielkie dzięki Mmbbaj, ucieszyłam się jak znalazłam te fotki sprzed 6 lat :multi: Quote
bea100 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='puz']Beatko jak tam abstrakujac od tematu ku Zanetce czy fundacja Emir moze przyjac od nas 1% podatku i jesli wypiszemy liste osób ktora przesłała ten 1% czy zaluicza te pieniadze na pobyt jej w schronisku Rozmawiałam sobie miło z Emir, nasza sunia ma się znakomicie-czeka na domek ale póki co nie miała szczęścia, Żelki też są fajne i wesołe podrostki i mądre psiaki (ale nie znajdują domków bo CZARNE :-o ). Zostało ustalone, że wszystkie wpłaty 1% (które Puz uzgodnimy) a które pójdą na subkonto węgrowskie - zostaną ,,zaliczone" bez problemu na opłatę za Żanetę. Krysia Emir wszystkich pozdrawia i bardzo dziękuje za nasze wsparcie, zmartwiło mnie, że choruje na kolana (bo przeciez tam ma huk pracy codziennej) ale się nie daje bidzie- to bardzo dzielna osoba:loveu: Quote
Tomo 2 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam :multi: Jakie śliczne te cudaki na tych fotkach . Pozdrówcie o demnie panią Krystynę Emir .Słyszałem że robi wspaniałą żmudną robotę .niech bardzo uważa na Siebie i szanuje zdrowie .Polecam gorące okłady na bolące miejsca z wywaru mielonego imbiru./stosuje je na powybijane stawy i palce lub zbicia po meczach piłki halowej / pomaga Pozdrowionka :lol: Acha my na swojej stronce rozpoczynamy adopcje na odległość może macie jakieś propozycje , wykorzystajcie moment rodzenia się koncepcji i początku adopcji ./jest to działanie uzupełniające licytacji na rzecz ligoty /kubeczki z podobiznami naszych milusińskich , malowanie ręcznie lub akwarela też z naszym milusińskim / Quote
kasiawro Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Podajcie mi w takim razie wszystko co potrzeba abym mogła 1% przeznaczyć na Żanetkę! Quote
bea100 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Tomo2: dzięki, jestes nieoceniony :multi: pozwoliłam sobie podać dalej, czyli zwabiłam cioteczki węgrowskie współpracujące z Emir na Beaglowe forum...:lol: Kasiawro:loveu: : tu masz linka (jak klikniesz u góry na stronie Emir) w ,,więcej" to masz czarno na żółtym co i jak... Jest tylko prośba o wpłacanie/jesli na Żanetę/nie na ogólne konto Emir (tam podane) a na specjalnie utworzone przez Emir subkonto=podaję numer: 80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 I dopisz- ŻANETA http://fundacja-emir.org/ Quote
kasiawro Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bea100']Tomo2: dzięki, jestes nieoceniony :multi: pozwoliłam sobie podać dalej, czyli zwabiłam cioteczki węgrowskie współpracujące z Emir na Beaglowe forum...:lol: Kasiawro:loveu: : tu masz linka (jak klikniesz u góry na stronie Emir) w ,,więcej" to masz czarno na żółtym co i jak... Jest tylko prośba o wpłacanie/jesli na Żanetę/nie na ogólne konto Emir (tam podane) a na specjalnie utworzone przez Emir subkonto=podaję numer: 80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 I dopisz- ŻANETA http://fundacja-emir.org/ Bea Dziękuję Quote
puz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Kochani 1%podatku mozecie wpłacic po wypełnieniu pitu rocznego , te pieniazki wpłacacie na konto emir a potem wam urzad skarbowy wam je zwraca jesli ktokolwiek z was wpłaci jeden 1% podatku bardzo proszę o wysłanie na moj email danych tzn Imie i nazwisko osoby wpłacajacej oraz adres jak również kwote w tytule wpłaty prosze pisac 1% podatku- zaneta moj email [email protected] ja w excelu osobiscie bede prowadzic ewidencje tych wpłat oraz bede miec mozliwosc kontroli ile pwłacilismy i ile w ten sposob oplacimy Zanetce miesiecy, postaram sie nawiazac kontakt z Pania z Emiru juz przy pierwszych wpłatach Quote
Recommended Posts