Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteśmy przeszczęśliwi, że tak ładnie się udało wszystkim naszym znajomym:cool2: Gratulacje dla Harmonii za skończenie ML. Ch PL:laola: Mateusz - w Krakowie:popcorn: za Twoje sukcesy. Oby ich jak najwięcej było:mdrmed: . Agnieszko, wielkie gratulacje:sweetCyb: Super będzie się spotkać. No i Rewii (Paśki) jesteśmy baaardzo ciekawi. Rożek już tęsknie wygląda rodzinnego spotkania:lol:

Na wystawy wskoczymy do Krakowa i oczywiście będziemy w Warszawie.
Pozdrawiamy wszystkich raz jeszcze

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wieeelkie gratulacje dla wszystkich dzielnych (i pięknych) ogarków i gończych! :multi: :multi: :multi:

agag22 napisał(a):

AS-MOL z Kosmolanki- dosk.,CWC,N.P.wR., Zw.R., II BIS Ras Polskich, II BIS grupy VI

A z tego wyniku cieszę się szczególnie! AS-MOL jest półbratem Uny! BRAWO braciszku!! :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='pwlkpsnk']...

....
No i jak mozna nie kochać psa, który robi takie miny ?!?? :loveu:

Za gratulacje ogromnie dziękujemy i naprawdę bardzo się cieszę i jestem bardzo dumna z Harmoszki (tym bardziej, że cały czas mi brzmią mi w uszach słowa mojej mamy, która, jak malucha przywiozłam z Rzeszowa i zobaczyła Harmonię po raz pierwszy wykrzyknęła zdegustowana: ,,a coś ty za pokrakę na krzywych łapach przywiozła?!?" No to teraz żeśmy jej /obie/pokazały POKRAKĘ HA :multi: )

Buhahaha :evil_lol: Wyobrażcie sobie, że dzisiaj Jola dzwoniła rozbawiona ( w Grodzisku Maz to się zdazyło co prawda) bo wyjęła właśnie ze skrzynki...zaproszenie na...wystawę w Lublinie :evil_lol:

Haniu: masz wielkie kciuki za Szczecin (oczywiście fotki fotki plizzz :p )
My oczywiście zgłoszeni ( a jakże) ale nie jedziemy (bośmy skończyli to co zamierzaliśmy z Monią ) chociaż żal, bo to ponoć jedna z najfajniejszych wystaw w Polsce!

Posted

[quote name='pwlkpsnk']

Na wystawy wskoczymy do Krakowa ...
Rożek jest moim ulubieńcem fotkowym więc tym bardziej się cieszę, że wreszie świadomie bedę mogła go sobie pooglądać na żywca :multi:
Morda przesłodka :loveu:

Posted

Kochani, mam fotki!!! :multi:
Akurat z opóznieniem (hihi) dotarła do mnie międzynarodowa w Łodzi/kto pomoże niemocie (mnie) we wklejeniu? :oops: (wysłałabym zaraz na podanego maila)

Posted

Bea, są różne możliwości, dam Ci pierwszą z brzegu, a jak nie wyjdzie to spróbujemy innej (a dlaczego ma nie wyjść?)

Najpierw wchodzisz w program, który jest tutaj:
http://www.imageshack.us/

Następnie naciskasz "Przeglądaj" i znajdujesz w komputerze zdjęcie, które chcesz wstawić - nie może być zbyt ciężkie, bo wtedy się długo ładuje, Hania napisała, że najlepiej, jeśli ma 500/500, bo moderator może je wywalić - potem wciskasz Enter.
Jak pojawi się link do Twojego zdjęcia na stronie Imageshack (w tym okienku, w którym teraz nic nie ma), to wciskasz HOST IT. I czekasz, aż się załaduje - wtedy na tej stronie pokaże się miniaturka zdjęcia, które ładujesz.
Natomiast pod zdjęciem pokaże się kilka linków: klikasz na ten z napisem "Hotlink for forums 1" lewym klawiszem myszy, następnie prawym zaznaczasz opcję "Kopiuj"
i to, co Ci się skopiuje wklejasz na forum.
Powodzenia:lol:

Posted

UWAGA,UWAGA!!!!
Przed chwilą miałam fantastyczny telefon. Chmurka wraca ,,do domu" i zostanie już do końca swoich dni u wspaniałego hodowcy Z Gończaków- Magdy Musiał !!!!! :loveu: :multi:

Kochani, jesteście wspaniali i nieprawdopodobni :loveu: wielkie dzięki dla Wszystkich za starania i zaangażowanie! :loveu:

Posted

bea100 napisał(a):
UWAGA,UWAGA!!!!
Przed chwilą miałam fantastyczny telefon. Chmurka wraca ,,do domu" i zostanie już do końca swoich dni u wspaniałego hodowcy Z Gończaków- Magdy Musiał !!!!! :loveu: :multi:

Bea - wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:

Posted

Przed chwilą miałam fantastyczny telefon. Chmurka wraca ,,do domu" i zostanie już do końca swoich dni u wspaniałego hodowcy Z Gończaków- Magdy Musiał !!!!!

[SIZE="7"]HURRRRAAAAAAAAA!!!!!:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Rożek jest moim ulubieńcem fotkowym więc tym bardziej się cieszę, że wreszie świadomie bedę mogła go sobie pooglądać na żywca :multi:
Morda przesłodka :loveu:

He,he - a w Katowicach oglądałaś go nieświadomie? ;) Bo my Kumpla oglądaliśmy bardzo świadomie :eviltong:

Posted

bea100 napisał(a):
UWAGA,UWAGA!!!!

Super wieści. Mam nadzieję, ze tym razem okaże się to prawdą, bo w końcu wszyscy skończymy na kardiologii ;)

Posted

:evil_lol: no jeśli ,,wszyscy" którzy zaangazowali się w sprawę Chmurki wylądowaliby na tej ,,kardiologii" razem...to byłby nam tam bez wątpienia bardzo rodzinnie-ogarowo oraz...wesoło :evil_lol:
A tak na poważnie, to i ja teraz czekam już tylko na KONKRETY (i na fotki Chmurki już w nowym/starym bo rodzinnym/domu...Puz, pamiętaj kochana o nas, koniecznie poprosimy i o wieści i o foteczki :p ).

Apropos zdjęć to (jednak :oops: ) poproszę o wklejenie (Puziku, może Ty mi pomożesz? bo na wielu zdjęciach z Łodzi jesteś...:p ), ostatnio mam średnio po 15 minut, lub mniej, na siedzenie przy kompie dziennie (nie mam czasu się ,,uczyć" a chciałabym byście poogladali te fotki teraz a nie za 100 lat :eviltong: , mam też i z Łodzi i z wystawy w Lublinie i powystawowe bo Jola zasypała mnie zdjęciami :lol: )

A jak Wam się widzi ta sunia ze schroniska w Milelcu?

Posted

bea100 napisał(a):

A jak Wam się widzi ta sunia ze schroniska w Milelcu?

Czekam ciągle na jakieś wieści o niej i nic. Mam nadzieję, ze może po niedzieli coś będzie wiadomo.
Trzymajcie jutro kciuki za nas w Szczecinie.

Posted

Hania napisał(a):
...Trzymajcie jutro kciuki za nas w Szczecinie.

:thumbs: :thumbs: :thumbs:
...i daj nam Haniu znać jak poszło tak szybko jak tylko zdołasz...:p

Posted

Hania napisał(a):
He,he - a w Katowicach oglądałaś go nieświadomie? ;) Bo my Kumpla oglądaliśmy bardzo świadomie :eviltong:

Z Katowic pamiętam jedynie Hultaja... a raczej jego uciekający z pola widzenia zadek :eviltong:
Byliśmy w takim stresie, że dopiero teraz w Krakowie możemy na luzie spotkać sie i tak po prawdzie przywitać z Wami wszystkimi :)

Posted

Napisał(a) Hania
...Trzymajcie jutro kciuki za nas w Szczecinie.

Chyba za nerwy Twoich psów, ponieważ Ty podobno, jak mówił mi kiedyś Kuba Żelechowski, jesteś mistrzynią w wystawianiu psów: bo to i doświadczenie, i jakaś iskra boża...:painting:

Posted

dogaja napisał(a):
Chyba za nerwy Twoich psów, ponieważ Ty podobno, jak mówił mi kiedyś Kuba Żelechowski, jesteś mistrzynią w wystawianiu psów: bo to i doświadczenie, i jakaś iskra boża...:painting:

No właśnie moje psy mają nerwy ze stali :evil_lol:. Gorzej ze mną - zawsze strasznie się denerwuję :oops:. Myslę, że iskra boża to przesada - po prostu lubię to robić i staram się, zeby moje psy też to lubiły. Za pół godziny ruszam...

Posted

Jasne, że i tak trzymamy :kciuki: za całe wasze stadko i oczekujemy wieści!

Do boju!!!!!!!!!
:Dog_run::bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

Marysia napisała:
To ja po cichu donoszę

Hani gończa, LOTKA Olfactus - CWC, NSwR
"Hanine" ogarki:
Jaźwiec - Zw. Mł., NJwR
Irga - Zw. Mł.
Hultaj - NPwR, CWC CACIB

No, Haniu - rozbiliście bank!!!!!

[SIZE="5"]WIELKIE BRAWA!!!!!!!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Dzień zamazany/zapadany a ja ...się martwię o naszą Sabinę1 :placz:i w końcu zdecydowałam się tym z Wami podzielić .
Nie odpowiada na kolejne moje smsy (:shake: ) od paru dni NIC. W komórce-sekretarka. Nie mam telefonu domowego (ma ktoś? a może ma ktoś numer do jej córki? Haniu?). Wiem, że w zeszłym tygodniu czekała ją w szpitalu poważna operacja (jednak nie znam dokładnego terminu?:-( ).
Kochani, same dobre myśli i wibracje w JEJ kierunku...:loveu: i niech się jak najszybciej odezwie qrcze...