erka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No właśnie, bo chyba trzeba zwiększyć intensywnośc poszukiwań, bo w przeciwnym razie czekają go kolejne lata w schronisku.:shake: Bo jeżeli mówicie,że tylko podkarpacie wchodzi w grę, to my nie możemy pomóc. Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 erka napisał(a):No właśnie, bo chyba trzeba zwiększyć intensywnośc poszukiwań, bo w przeciwnym razie czekają go kolejne lata w schronisku.:shake: Bo jeżeli mówicie,że tylko podkarpacie wchodzi w grę, to my nie możemy pomóc. Tu nie chodzi o to, ze podkarpacie wchodzi tylko w gre. Tu chodzi o odbior osobisty psa. Co do plakatow - nie widze problemu, ale mi koncza sie ferie, ciezko bedzie mi znaleźć czas, ale są inni wolontariusze. Warto spróbowac. Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 prześliczne banerki, cudny Pepe - kto jeszcze nie ma banerka ? Quote
Yolka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pepe za długo jest w schronisku żeby wiedzieć jak dobrze jest w swoim domku. A może wogóle tego nie wie tylko zostały złe wspomnienia. I nie chce czesania, tulenia - nie chce nic od człowieka, nic oprócz świętego spokoju. Myślę, że jak znajdzie domek znowu zaufa ludziom i będzie wiernym przyjacielem. Jest śliczny ale brakuje mu odrobiny szczęścia. Pepe nie trać nadziei, może ktoś Cię pokocha. Z całego serca :iloveyou: tego Ci życzę. Ciocie już pracują:user: żeby znaleźć Ci domek. Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie poddawajmy się, szukajmy domku dla biszkoptowego Pepika Quote
matinestka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pepku gdzie Twój i tylko Twój Domek ??? :( :bluepaw: Quote
matinestka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pepciu idź na pierwszą stronę bo serce sie kraja:( :bluepaw: Quote
erka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 I jak tam , zrobiłyście może jakieś plakaciki z Pepikiem? Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pepe jesteś cudowny tylko mało osób wie o twoim istnieniu... Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie ma chętnych na Pepika ? on potrzebuje domu Quote
erka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Często tak jest, że takie bidy ,niezbyt urodziwe znajdują szybko domki, a o pięknych ludzie myślę,że jakos sobie prędzej poradzą i nikt ich w końcu nie ratuje:shake: . Pepik, może, gdybyś był brzydszy....:cool3: Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ;) on może jeszcze wypięknieć jeśli tylko jakiś człowiek o wielkim sercu da mu dom Quote
erka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mulinka, jak uważam ,że on jest piękny i dlatego nikt się nad nim nie lituje:razz: Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biszkoptowy Pepe - taki piękny - kto zabierze go ze schroniska i da mu dom ? Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no to przyszła kolej na banerek Pepika w moim podpisie :) Lupe banerek przecudny :loveu: Pepe czeka na dom !!! Quote
Recommended Posts