mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 proszę o dom tymczasowy dla Pepika (ja nie mogę go wziąć, mam 3 sunie ze schroniska i 3 przygarnięte koty) Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pepiku niech ci się w końcu poszczęści http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167104855 Quote
fizia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jaki On piękny! Ma niesamowity ogonek:) Quote
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 myślę, że trzeba zmienić tytuł wątku, do tego już się wszyscy przyzwyczaili :( pomyślcie proszę co napisać, według mnie trzeba dodać koniecznie że szukamy domu tymczasowego Quote
erka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Tak, to jest zupełnie nie zrozumiałe, taki piękny psiaczek i tak długo juz czeka:-( Quote
matinestka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 och .. dokąłdnie... ... masakrycznie długo za długo ta Bida egzystuje..... ja nie wiem .... nie wiem czemu tak trudno ... czemu tak długo ????? trzeba z tym tymczasowym pomyśleć.... może w taki sposób coś "ruszy do przodu " ... ech ..... :( ręcę opadają a serce ...szkoda pisać :( PEPUŚ !!!!!:bluepaw: Quote
erka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pepiczek, będziemy cię podnosić do skutku! Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Ja nie wiem dlaczego on jest nadal w schronisku. :placz: Dzisiaj byłysmy z Mati u niego w boksie. Pepuś, wesoly pieszczoszek, doopka krecił z radosci. Jest małe ale - nie życzy sobie zeby dotykać jego dredów, ktore pasowaloby wyciac. Ale mysle, ze odpowiednia praca z nim i w ogole przebywanie i wzbudzenie u niego zaufania do siebie, przyczynilaby sie do tego, ze po prostu Pepe pozwoliby sobie to wyciac i nawet poczesac futerko. Quote
erka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A czy wiesz dlaczego taki piękny psiaczek nikomu się nie podoba?:shake: Czy ktos wogole go tam ogląda? Quote
mulinka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 śliczny nowy tytuł wątku :) Pepik bardzo prosi o domek !!! Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pepuś, tak długo siedzisz w tym schronisku... Czy ktoś sie w Tobie wreszcie zakocha? Zeby sie zakochać musiałby chyba wejść do boksu i przekonac sie jakim jestes pieskiem... Quote
mulinka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Pepe już bardzo chciałby być w domu szukamy domu tymczasowego lub takiego na zawsze Quote
mulinka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ile radości i miłości może dać taki psiak on jest nie tylko śliczny ale też stęskniony bliskości człowieka potrzebuje domu, na początek choćby tymczasowego Quote
matinestka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pepito cioteczka mati juz za niedługo Cie odwiedzi cos trzeba z tymi Twoimi dreadkami podziałac :) gonia mozemy liczyc na pomoc????? :loveu: :bluepaw: Quote
erka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Może nowy tytuł przyniesie Pepikowi szczęście?;) Czy możecie coś więcej napisać o jego charakterze? Nadaje sie do mieszkania w bloku? W jakim jest wieku? Gdyby udało się znaleźć dom, to czy ktoś może go przywieźć i na jaką odległość? W tej chwili nie mam nic na oku, same mamy do wydania sporo psiaków, ale czasami tak jest,że ktoś potrzebuje innego niz jest u nas, wtedy mogę go zaproponowac. Quote
Beata J. Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śliczny biszkopcik ma na allegro 1 obserwatora Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pepe już tak długo czeka w schronisku na dom Quote
mulinka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 po zmianie tytułu już prawie nikt tu nie zagląda... albo może kilka osób zagląda ale się nie wpisują, a przecież ślicznego Pepika trzeba pokazać na pierwszej stronie Quote
ewatr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 PEPIK ma około 5-6 lat, a od 4 lat przebywa w schronisku. Jest prześliczny , pogodny , towarzyski. Lubi towarzystwo ludzi jak i innych psów. W boksie mieszka z dwoma innymi psami. Nie znamy jego historii, ale musiał sporo w swoim życiu przejść. Dowodem na to jest jego zachowanie w specyficznych sytuacjach. Nie można np. wziąć go za boki, ponieważ wpada w panikę i może wtedy ugryźć. Absolutnie nie oznacza to, że Pepik jest agresywny. Prawdopodobnie pewne rzeczy muszą się jemu bardzo źle kojarzyć, ale pewnie w kochającym domu potrafiłby o tym zapomnieć. Jednak z tego właśnie powodu nie powinien on trafić do domu z małymi dziećmi .......... Mimo arystokratycznego wyglądu nie lubi wyczesywania i wykonywanych zabiegów pielegnacyjnych przy jego sierści. To prawdziwy facet o wyglądzie psiej księżniczki. Wymaga odpowiedzialnej adopcji, a wszystko na pewno będzie się dobrze układało. Pepik poszukuje domku na terenie Podkarpacia, tak aby nowa jego rodzina mogła osbiście się z nim zapoznać i zabrać do domu, w którym już zostanie na zawsze Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a może spróbujcie porozklejać plakaty z Pepikiem (i może innymi psiakami) w lecznicach weterynaryjnych i w sklepach zoologicznych - może wtedy nareszcie ktoś się w naszych Pepiku zakocha i zabierze go do wymarzonego domu Quote
mulinka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='mulinka']a może spróbujcie porozklejać plakaty z Pepikiem (i może innymi psiakami) w lecznicach weterynaryjnych i w sklepach zoologicznych - może wtedy nareszcie ktoś się w naszych Pepiku zakocha i zabierze go do wymarzonego domu puk puk !!! co o tym myślicie ? Quote
Recommended Posts