Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka :buzi:
próbujmy dalej pomagać Pepikowi chociaż wirtualnie
(a może to jednak nie był dobry pomysł (mój pomysł), żeby zmienić tytuł wątku...)

Posted

Widze Mulinka ze Ty sama tu rządzisz...:-(

Chciałabym Pepikowi jakos pomoc, ale niczego sie nie moge dowiedziec...Na moje pytanie nikt nie odpowiedział...:-(

PS. A czemu on jest Pepik....czy to czeski lub słowacki import?

Posted

Ciociu Sabina02 :loveu: przekopałam kawał wątku i wygląda na to ,

ze Pepe jest od kilku miesiecy wstawiany na allegro przez naszą Beatke

i dwa razy był w anonsach podkarpackich - nie znalazłam innych portali na których by był :shake:

ja go daje na adopcje .org. i dam ze zdjęciem jeszcze raz do anonsów !!!

wklejam poniżej moją wiedze na temat Pepe i zdjecia :

Patrzcie jaki jestem piękny!

moja wiedza o Pepe ;-)

Pepe ma podobno 5-6 lat od 4 lat przebywa w schronisku ,

psiak nie jest w żadnym razie agresywny ale nie mozna go np.wziąść za boki na ręce bo może chapnąć za ręke ......musi to wynikać z jego wcześniejszych przeżyć o których nic nie wiemy :shake:
dlatego tez odpada dom z małymi dziećmi ..........mimo arystokratycznego wyglądu nie lubi wyczesywania i wykonywanych zabiegów pielegnacyjnych przy jego sierści

a poza tym Pepe jest przesliczny , pogodny , towarzyski i do ludzi i do innych psów / w boksie zgadzaja sie w trzy psy /
wymaga odpowiedzialnej adopcji a wszystko będzie się układało dobrze :lol:

jeżeli chodzi o adopcje to wiadomo wszem i wobec ;-) ,że szefowa Kundelka preferuje oddawanie psiaka bezposrednio potencjalnemu właścicielowi dlatego jakby sie coś miało na " rzeczy " to trzeba wczesniej z Nia ustalić czy zaakceptuje możliwość wyjazdu psiaka na zamiejscowe czy zagraniczne wojaże , aby nie potrzebnie nie wzbudzać nadzieji u ludzi którzy by chcieli Pepika wziążć do siebie :p

jakby trzeba sie coś wiecej dowiedziec to postaramy sie dopytać w schronisku

Posted

Zupełnie nie rozumiem, to gdyby znalazł sie dom dla Pepika gdzies poza Rzeszowem, a przyszły właściciel nie mógł osobiście przyjechać, to psiak nie ma szans?:crazyeye:
To lepiej,zeby całe życie spędził w schronisku?:cool3:

Posted

erka napisał(a):
Zupełnie nie rozumiem, to gdyby znalazł sie dom dla Pepika gdzies poza Rzeszowem, a przyszły właściciel nie mógł osobiście przyjechać, to psiak nie ma szans?:crazyeye:
To lepiej,zeby całe życie spędził w schronisku?:cool3:

ma szanse :lol: tylko to juz zależy nie od nas

ale od umowy ze schroniskiem i potencjalnym adoptującym

napisałam preferuje sie odbiór osobisty co nie wyklucza innych możliwości :lol:

/ aczkolwiek moje osobiste zdanie jest takie , że nie wzięłabym odpowiedzialnie psa na wiele lat nawet go wcześniej nie widząc :shake:
bo albo człowiek i pies sobie przypadna do gustu albo nie , wiele razy widziałam jak ludzie przyjeżdzali do schroniska po psa wypatrzonego w necie a wychodzili z całkiem innym :oops: /

Posted

Wiem, na to nie ma reguły .Przedwczoraj zawiozłyśmy pani szczeniaczka , którego widziała tylko na zdjęciu i stwierdziła,że w rzeczywistości o wiele ładniejszy. Czyli może być różnie...

Posted

ewatr napisał(a):
Gonia jakbys wiedziała coś o innych stronach
na których jest wystawiany Pepis to prosze napisz :lol:

To ja sporobuje go powklejac jeszcze w inne miejsca (uprzednio sprawdze czy go tam juz nie ma)...;)