Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina02 napisał(a):
To ja sporobuje go powklejac jeszcze w inne miejsca (uprzednio sprawdze czy go tam juz nie ma)...;)

super :multi:

i jak mozesz Sabina02 :loveu: to podaj te strony na wątku

żeby nie dublować pracy - serdecznie dziekujemy :calus: w imieniu Pepika

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr dziękujemy za przypomnienie tych pięknych zdjęc Pepe (ostatnie bardzo smutne), to Pepe jest już 4 lata w schronisku ??? :shake:
aż trudno uwierzyć...
Sabinko kochana dziękuję w imieniu Pepika za ogłoszenia :)

Posted

mulinka napisał(a):
czy możecie sprawdzić, czy Pepe jest jeszcze w schronisku ?
dobrze by było gdyby ktoś z wolontariuszy pisał tutaj co jakiś czas
co słychać u psiaka

Ciociu Mulinko :loveu: Pepik jest nadal w schronisku ..........

on przebywa w boksie z innymi pieskami , jest zdrowy i wesoły

ale nie przebywamy z nim tak często jak z innymi pieskami /szczególnie szczeniaczkami i pieskami po wypadkach / które chodza swobodnie po schronisku - dlatego i informacje o nim sa dość lakoniczne ......

no bo jak poznac dobrze psa któremu sie rzuca chrupki przez kraty
i tylko raz w miesiacu np.wejdzie sie do jego boksu .........

no mamy tych piesków 200 w porywach i wiecej ....sa tez kociaki , psiaki po wypadkach i szczeniaczki bez matek którym to psom staramy sie poswiecic więcej czasu i wtedy sie z nimi bardziej zżywamy i mozemy duzo wiecej o nich napisać

a Cioteczek piszących na wątkach jest na stałe 2 i jedna Ciocia która tam pracuje i nie zawsze ma dostęp do netu zeby cos napisać ...........:oops:

jednym słowem samo życie - ale postaramy sie cos jednak wiecej o Pepiku sie dowiedzieć i o nim pisać :lol: zeby to tylko pomogło w znalezieniu mu domu !!!!

Posted

dziękuję ewatr :loveu:
dobrze, że Pepe jest nadal radosny mimo 4 lat w schronisku
może to pomoże w znalezieniu domu dla niego
piszcie czekamy :)

Pepe prosi o dom !!!

Posted

Dziękuję za ogłoszenia, jesteście kochane :loveu:

Według mnie każdy pies, który jest w schronisku powinien mieć szansę na dom w całej Polsce a tym bardziej taki, który jest tam dłużej niż rok.
Pepe czeka już długich 4 lat, może jednak dyrektorka schroniska dałaby się ubłagać gdyby ktoś spoza waszego regionu Podkarpacia chciał go zaadoptować ?

Posted

Ciocie a moze któraś potrzebuje nowych zdjęć Pepika :multi:

oto one jeszcze ciepłe :lol:

o na tym ostatnim zdjeciu najlepiej widać ze Pepus nie lubi wycinania dredów :shake:

Posted

mulinka napisał(a):
Dziękuję za ogłoszenia, jesteście kochane :loveu:

Według mnie każdy pies, który jest w schronisku powinien mieć szansę na dom w całej Polsce a tym bardziej taki, który jest tam dłużej niż rok.
Pepe czeka już długich 4 lat, może jednak dyrektorka schroniska dałaby się ubłagać gdyby ktoś spoza waszego regionu Podkarpacia chciał go zaadoptować ?

Mulinko :loveu: szefowa jest jak najbardziej otwarta na propozycje domu w całej Polsce - tylko zawsze prosimy potencjalnego adoptujacego o odbiór osobisty psiaka ze schroniska .

Co do Pepika to dobrze by było zeby ten dom był nie za daleko bo to piesio który moze nie od razu przyzwyczaić sie do warunków domowych , moze nie chcieć dac sie wykąpać , ostrzyc , wyczesać no trzeba mu poswiecic mnóstwo czasu i wykazac ogromna cierpliwośc - a znając ludzi to często pomimo dobrych chęci konczy sie to zwrotem psiaka do schroniska i miedzy innymi dmuchając jak to sie mówi na zimne lepiej by było gdyby ten dom nie był zbyt daleko :oops:

Posted

oto moment decyzji :eviltong: - chce mi sie isć po tego chrupka czy nie :hmmmm:

cały Pepik !!!

no dobra idę .................:lol:

juz zjadłem i czekam na jeszcze :p

Posted

popłakałam się, zdjecia cudne - dziękujemy ewatr :buzi:
jaki on śliczny i taki biedny bo jednak nie jest w domu otoczony miłością
tylko w schronisku :placz:

to dobrze, że można go adoptować w całej Polsce
no to szukamy domu dla pięknego zapomnianego Pepika

może dopiszcie w tytule też nr strony z najnowszymi zdjęciami :)

witaj mause :)