Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no i mnie znowu impresska ominęła :oops:

Alu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :drinking: i Twoje zdrówko :loveu:
to pewno dlatego że była w poniedziałek ,a nie w piątek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no i mnie znowu impresska ominęła :oops:

Alu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ :drinking: i Twoje zdrówko :loveu::pdziękuję Waszeczko;)

[quote name='Vectra']to pewno dlatego że była w poniedziałek ,a nie w piątek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:córcia;)

[quote name='bigos']Ja jeszcze raz składam życzenia
wszystkiego naj...naj...naj...

P.S. Wczoraj Mod usunął mój post z życzeniami:placz::angryy::loveu:dziękuję ...na szczęście zdążyłam wczoraj przeczytać:multi:

Dzień doberek w ten paskudny poranek ....i pędzę do pracy:cool1:

Posted

Cześć Aluś i u Ciebie już widzę nowve świąteczne dodatki :multi: :multi: :multi: śliczną czapeczkę ma Ozyy na avatarku...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ALicja napisała:

a jak on do mnie ma wejść

Jakoś sobie chopak poradzi.:cool3:

ALicja ta kość, którą wcina Ozzy słyszałam, że miała z niej być zupka.

Posted

Spoznione ale szczere zyczenia urodzinkowe !STO LAT STO LAT!.... Niech zyje Ala nam !!!
:laola::laola:

[SIZE=4]Kochana Alu dla Ciebie i dla Ozzulllka ....z jednodniowym poslizgiem ...MIKOłAJOWE BUZIACZKI !!!!!!!!

Posted

[quote name='Alka']No tak, pogoda dzisiaj grubo przesadziła...:cool3:no nieładna , nieładna

[quote name='samograj']

POWITAĆ PRAGNĘ!!!

:multi::multi::multi:witam

[quote name='bigos']jaki fajny mikołajowy awatarek:cool3::x-mas::x-mas::x-mas::loveu::pzeszłoroczny

[quote name='tygra']dopiero avatarek dojrzaąłm - superaśnyśliczny prawda

[quote name='evaxon']czesc Alu :multi: czesc mikołajowy Ozzulku:loveu:cześć cześć

[quote name='Pysia']Alu gdzie jesteś? Pika ma już 6 maluchów :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już sie wystraszyłam że Nasza PIKA

Posted

[quote name='Vectra']Witaj moja ukochana wirtualna rodzinko :loveu::loveu::loveu::loveu:witaj Córencjo

[quote name='zuzolandia']Spoznione ale szczere zyczenia urodzinkowe !STO LAT STO LAT!.... Niech zyje Ala nam !!!
:laola::laola:

[SIZE=4]Kochana Alu dla Ciebie i dla Ozzulllka ....z jednodniowym poslizgiem ...MIKOłAJOWE BUZIACZKI !!!!!!!!

dziękujemy oboje za życzonka:multi:

[quote name='Agga']ALicja napisała:

Jakoś sobie chopak poradzi.:cool3:

ALicja ta kość, którą wcina Ozzy słyszałam, że miała z niej być zupka.
:shake:nieprawda .....nie jadam zupków na cielaczkach a to byla specjalnie zamówiona kosteczka

[quote name='paula_z']Czesc Ala :multi: :loveu: Jeszcze w pracy? :roll:prace domowe i blokada kompa przez domowego wyrostka nie pozwoliły na wcześniejszy kontakt ze swiatem

[quote name='Cerber']Cześć Aluś i u Ciebie już widzę nowve świąteczne dodatki :multi: :multi: :multi: śliczną czapeczkę ma Ozyy na avatarku...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:muszę nadążyć za Wami wszak twoj baner i avatar sa przeurocze

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tak do wniosku dochodzę, że Ozzulcowi ładnie w czerwonym :roll: :razz::razz:a nie jest za mało męski;)

[quote name='Anka12']Ala jusz jestem prawie na koncowce jeszcze tylko 150 stron:multi: :multi: :multi:brawo ...jestem pełna podziwu

Posted

[quote name='Patka']hej Alęcjo walczę z rzeczywistościa ale zawsze znajdę czas by do Was wpaśc i :buzi:zwalcz już tę rzeczywistość i wracaj na dogo bo tęsknimy:razz:i dziękujemy za wizytę

Posted

WITAJ ALICJO !!!
JUŻ PO RAZ KOLEJNY PRÓBUJĘ ZNANE MI GALERIE ZASUBSKTYBOWAĆ I NICI:angryy: :placz:
GRZEBIĘ JAKBYM SZUKAŁA IGŁY W STOGU SIANA, ŻEBY ODNALEŹĆ MOICH ZNAJOMYCH CZY INTERESUJĄCE MNIE TEMATY:placz: :placz: :placz:
MAM JUŻ DOSYĆ!!!
DOSTAŁAM NIESŁUSZNEGO BANA A TERAZ MAM TAKIE PROBLEMY!!!
PRZY MOIM BRAKU CZASU-KANAŁ:placz: :placz: :placz:
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!:placz: :placz: :placz: