Alicja Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='samograj']WITAJ ALICJO !!! JUŻ PO RAZ KOLEJNY PRÓBUJĘ ZNANE MI GALERIE ZASUBSKTYBOWAĆ I NICI:angryy: :placz: GRZEBIĘ JAKBYM SZUKAŁA IGŁY W STOGU SIANA, ŻEBY ODNALEŹĆ MOICH ZNAJOMYCH CZY INTERESUJĄCE MNIE TEMATY:placz: :placz: :placz: MAM JUŻ DOSYĆ!!! DOSTAŁAM NIESŁUSZNEGO BANA A TERAZ MAM TAKIE PROBLEMY!!! PRZY MOIM BRAKU CZASU-KANAŁ:placz: :placz: :placz: NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!:placz: :placz: :placz: Ja wiem ,życie niesprawiedliwe jest :shake: Ja Cię przytulkam:calus: a mi dogo muli ...a dostałam tylko 15 minut:placz: [quote name='Patka']oj chciałabym ale żeby to było takie proste ... Patuś ....zaczynam się o Ciebie martwić:shake: Quote
mmbbaj Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Aluś, przegapiłam twoje urodziny, ale ty wiesz, że życzę ci wszystkiego najlepszego, z całego serca :buzi: Quote
malawaszka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześć ALu :loveu: jak Ozzulkowa łapka? Quote
Pysia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='samograj']WITAJ ALICJO !!! JUŻ PO RAZ KOLEJNY PRÓBUJĘ ZNANE MI GALERIE ZASUBSKTYBOWAĆ I NICI:angryy: :placz: GRZEBIĘ JAKBYM SZUKAŁA IGŁY W STOGU SIANA, ŻEBY ODNALEŹĆ MOICH ZNAJOMYCH CZY INTERESUJĄCE MNIE TEMATY:placz: :placz: :placz: MAM JUŻ DOSYĆ!!! DOSTAŁAM NIESŁUSZNEGO BANA A TERAZ MAM TAKIE PROBLEMY!!! PRZY MOIM BRAKU CZASU-KANAŁ:placz: :placz: :placz: NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!:placz: :placz: :placz: Matko :crazyeye: Zaczynam się bać :-o Ja też Cię przytulam :calus::calus::calus: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :pzeszłoroczny W zeszłym roku o tej porze mnie na dogo NIET, więc dla mnie to on nowiuśki:loveu::loveu::loveu::p:p:p Quote
tygra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dzień dobry z rana, u mnie słonko i zaraz idę spacerkować z suczydłami :) Quote
Alka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a my na porannym spacerku spotkaliśmy Ozzulka :multi: Quote
AlKil Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzień dobry Alu!!! Najpierw najmocniej przepraszam za przegapienie urodzinek...:oops: Przyjmij najserdeczniejsze spóźnione życzonka trochę mnie przestraszyło to bannowanie za spam...:crazyeye: Muszę teraz uważać czy nie witam się w każdej galerii tak samo...bo mi mod przyłoi...:mad: Quote
Kate I Luka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Witaj Alu... Ozzulku, jaki Ty piękny w tym nowym avatarku jestes :loveu: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hej dogociółko:loveu: Mam nadzieje że dzisiaj dopchasz się do kompa na dłużej :p Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Spóźnione wprawdzie :oops: [SIZE="5"]Wszystkiego Najlepszego i samych pogodnych dni Alu !!! Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Aluś, przegapiłam twoje urodziny, ale ty wiesz, że życzę ci wszystkiego najlepszego, z całego serca :buzi: dziękuję Małgosiu [quote name='malawaszka']cześć ALu :loveu: jak Ozzulkowa łapka?łapka się goi , ale jak Ozzy leży to potem na rozruch biega na 3 [quote name='Pysia']Matko :crazyeye: Zaczynam się bać :-o Ja też Cię przytulam :calus::calus::calus:nie bój zaby .... [quote name='bigos']W zeszłym roku o tej porze mnie na dogo NIET, więc dla mnie to on nowiuśki:loveu::loveu::loveu::p:p:phurra czyli mam wreszcie coś nowego na dogo [quote name='tygra']dzień dobry z rana, u mnie słonko i zaraz idę spacerkować z suczydłami :)u mnie też słoneczko ...pogoda w sam raz na mycie okien:diabloti: [quote name='Alka']a my na porannym spacerku spotkaliśmy Ozzulka :multi:ooo to albo Ozzy był dziś wcześniej albo wy tak późno [quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!! Najpierw najmocniej przepraszam za przegapienie urodzinek...:oops: Przyjmij najserdeczniejsze spóźnione życzonka trochę mnie przestraszyło to bannowanie za spam...:crazyeye: Muszę teraz uważać czy nie witam się w każdej galerii tak samo...bo mi mod przyłoi...:mad:dziękuję .......ja już też zaczynam się bać ...gdzie i ile pisze [quote name='Kate I Luka']Witaj Alu... Ozzulku, jaki Ty piękny w tym nowym avatarku jestes :loveu:oj gdyby jeszcze uroda szła w parze z mądrością [quote name='Pysia']Hej dogociółko:loveu: Mam nadzieje że dzisiaj dopchasz się do kompa na dłużej :pdo kompa to ja się wczoraj dopchałam ale dogo tak muliło że nie dałam rady wejść wszędzie tam gdzie chciałam [quote name='beria']Spóźnione wprawdzie :oops: Wszystkiego Najlepszego i samych pogodnych dni Alu !!! Gosiu , serdeczne dzięki [quote name='evaxon']dziendoberek[/quote]doberek Ewciu Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja napisałam dzisiaj kilka postów w różnych galeriach i znikły :crazyeye: Czy jest ktoś kto mnie potrafi oświecić dlaczego :razz: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Pysia napisał(a):Ja napisałam dzisiaj kilka postów w różnych galeriach i znikły :crazyeye: Czy jest ktoś kto mnie potrafi oświecić dlaczego :razz::crazyeye:żartujesz ......masakra , ja czekam po 10 minut aż mi się galeriw pootwierają .....a czasu mam mało bo ide myć okna:roll: Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a ja myślałam, że to u mnie tak dogo powoli chodzi :roll:, bo wczoraj czyściłam dyski i wszystkie kukis musiałam wyrzucić a Ozzulek ma fajową czapencję :evil_lol: ładnie mu w mikołajkowych kolorkach :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 mnie też dogo przymula :( kurcze ,a ja już wieszałam no te no .... na moim prowiderze , a to nie net mula ino dogo :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 "The server is too busy at the moment. Please try again later." - ja ciągle widzę ten komunikat :angryy: i skasowało mi stąd posta z życzeniami :angryy: Więc Aluś jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ :* :* :* Quote
Anja33 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Alussssssssssss Skonczylam nadrabanie juz jestem na biezaco:multi: :multi: :multi: :multi: Ale tylko do dzis. Bo w poniedzialek jak sie pojawie to bedzie nagadane:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale spoko nadrobie:cool3: :cool3: Buziaki dla Ciebie mizianko dla Ozzulca Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='leemonca']a ja myślałam, że to u mnie tak dogo powoli chodzi :roll:, bo wczoraj czyściłam dyski i wszystkie kukis musiałam wyrzucić a Ozzulek ma fajową czapencję :evil_lol: ładnie mu w mikołajkowych kolorkach :evil_lol::shake:nie tylko tobie .......chciałam w przerwie sprzątania powłazić w galerie ale nici chyba z tego [quote name='Vectra']mnie też dogo przymula :( kurcze ,a ja już wieszałam no te no .... na moim prowiderze , a to nie net mula ino dogo :(nio my tysz prowincja [quote name='pinczerka_i_Gizmo']"The server is too busy at the moment. Please try again later." - ja ciągle widzę ten komunikat :angryy: i skasowało mi stąd posta z życzeniami :angryy: Więc Aluś jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ :* :* :*:loveu:dziękuję....mnie tysz on prześladuje [quote name='Anka12']Alussssssssssss Skonczylam nadrabanie juz jestem na biezaco:multi: :multi: :multi: :multi: Ale tylko do dzis. Bo w poniedzialek jak sie pojawie to bedzie nagadane:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale spoko nadrobie:cool3: :cool3: Buziaki dla Ciebie mizianko dla Ozzulca:razz:wow jestem pełna podziwu .....ale raczej się martw bo mam tyle pracu na weekend że na dogo mi zostanie go bardzo mało więc przyrost stron będzie niewielki;) Quote
Paula Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czesc Alu :razz: Tragedia z tym naszym dogo :placz: Akurat wtedy, jak mam czas :placz: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Alu :razz: Tragedia z tym naszym dogo :placz: Akurat wtedy, jak mam czas :placz::shake:dziś to już załamka ...w wielu galeriach pozjadało mi posty bo sie zbusił serwer ...masakra :angryy: Ja dziś jeszcze chwilke miałam czasu ale weekend mam zawalony robotą:-( Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 I jeszcze bo nie wywaliło nas:multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']I jeszcze bo nie wywaliło nas:multi::multi::multi: :loveu: rozbrajający:loveu: Witaj Alicjo R.! Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pozycja, że tak powiem charakterystyczna :cool3: Ozzy robi boskie miny :loveu: Quote
Recommended Posts