Paula Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czesc Alus :loveu: chyba czas na nowe foteczki :cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej Ziomale... Paskudna pogoda, więc czekamy na jakieś domowe focisze Ozzulka :cool3: Quote
malawaszka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 hahah Ozzy jest bezbłędny - padł w głodu w drodze do kuchni :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek:multi::pdoberek [quote name='bonita']Dobry :), choć u nas deszczowo.u nas też deszczowo ...dziwne no nie:razz: [quote name='paula_z']Czesc Alus :loveu: chyba czas na nowe foteczki :cool3::razz:myślisz ze czas już ....hmmmm czy ja wiem:cool3: [quote name='Kate I Luka']Hej Ziomale... Paskudna pogoda, więc czekamy na jakieś domowe focisze Ozzulka :cool3:no pogoda paskudna , samopoczucie też nie najlepsze i wena odeszła ;) [quote name='malawaszka']hahah Ozzy jest bezbłędny - padł w głodu w drodze do kuchni :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:padł z obżarstwa:eviltong: Quote
Agga Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany Aguś przecież nie mogę pisać bo mnie zbanują :oops:....no para , dwie:cool3: ALicjo kochana to ja akurat wiem. Myślałam, że coś lepszego masz do powiedzenia.Tomasz mi to przekopiował on tu pilnie śledzi ten temat i nie tylko ten:evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Agga']ALicjo kochana to ja akurat wiem. Myślałam, że coś lepszego masz do powiedzenia.Tomasz mi to przekopiował on tu pilnie śledzi ten temat i nie tylko ten:evil_lol: :diabloti::pno widzisz jaka sprytna jesteś ;) dało by się jeszcze coś wymyśleć:razz: Quote
LAZY Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 U nas słonecznie..tzn.było, bo teraz już słonka nie ma:) Quote
samograj Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej!!! Nic tu nie będę przekopiowywać z wątku GOGUNI, ale mój post odnosi się do treści zawartej tamże. NIE MA SPRAWY!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiedziałam, że OZZULEK był jedna nogą....., wstrząs anafilaktyczny to poważna sprawa:crazyeye: POZDRO Quote
goldenka245 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 U nas też padało :( Mógłby już być śnieg.... ach te narty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Może ktoś na Żar jeździ albo na Słowacje do skalitego,albo na Skalanke do Zwardonia? :cool3::eviltong: A tak wogóle bardzo lubie tą galerie:) Ja poprosze foteczki z dedykacją :D Quote
sylwiaskalska Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A ja pozostawiam uśmiech i pozdrowionka :) Buziaczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 wieczór dobry, wpadam szybciutko sie grzecznie przywitac i melduje ze u nas tez pogoda beee :placz: Quote
Paula Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:myślisz ze czas już ....hmmmm czy ja wiem:cool3: Najwyzszy :evil_lol: Ostatnie zostaly juz omowione ;) Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='LAZY']U nas słonecznie..tzn.było, bo teraz już słonka nie ma:):razz:zazdraszczam pogody [quote name='samograj']Hej!!! Nic tu nie będę przekopiowywać z wątku GOGUNI, ale mój post odnosi się do treści zawartej tamże. NIE MA SPRAWY!!!:evil_lol: Nie wiedziałam, że OZZULEK był jedna nogą....., wstrząs anafilaktyczny to poważna sprawa:crazyeye: POZDRO:cool3:no rok temu mieliśmy niezłe przygody z Ozzulkiem ale to już za nami:razz: [quote name='goldenka245']U nas też padało :( Mógłby już być śnieg.... ach te narty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Może ktoś na Żar jeździ albo na Słowacje do skalitego,albo na Skalanke do Zwardonia? :cool3::eviltong: A tak wogóle bardzo lubie tą galerie:) Ja poprosze foteczki z dedykacją :Doj nart to ja na nogach nie miałam ....ho ho i jeszcze dłużej wstyd sie przyznać bo to niektórzy ani tylu latek nie mają:evil_lol: [quote name='sylwiaskalska']A ja pozostawiam uśmiech i pozdrowionka :) Buziaczki :loveu: :loveu: :loveu:dziękujemy za usmiech buziaczki i pozdrowionka [quote name='madzia18sosnowiec']wieczór dobry, wpadam szybciutko sie grzecznie przywitac i melduje ze u nas tez pogoda beee :placz:no patrz z tą pogodą to jakiś zbieg okolicznosci;) [quote name='paula_z']Najwyzszy :evil_lol: Ostatnie zostaly juz omowione ;):cool3:kurcze Paula nie mam fot:oops: [quote name='tygra']:multi: dobry wieczór:multi:bry wieczór dziecinko Quote
Paula Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze Paula nie mam fot:oops: No trudno :-( Trzeba nowe zrobic :cool3: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='paula_z']No trudno :-( Trzeba nowe zrobic :cool3::cool3:postaram sie jutro;) [quote name='Pysia']Alu ratuj bo się przejadłam :placz:a nie lepiej było do mnie przywieść troche:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no patrz z tą pogodą to jakiś zbieg okolicznosci;) hahahaha no pewnie tak chociaz ponoc w wawie dzisiaj było 11 st. :-o Quote
beria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany Aguś przecież nie mogę pisać bo mnie zbanują :oops:....no para , dwie:cool3: Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='beria']Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol::cool1:Gosiu ....a ty naiwna jescze wierzysz w Aggi niewinność;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 beria napisał(a):Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol: Widzisz Gosiu? Tu jest młodzież a Ala z grubej rury....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Pysia']Widzisz Gosiu? Tu jest młodzież a Ala z grubej rury....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:z jakiej rury ...tosz tylko Waszka tu za lufami się ogląda a ona już nie dziecie :razz: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:z jakiej rury ...tosz tylko Waszka tu za lufami się ogląda a ona już nie dziecie :razz: Weszka i ja jesteśmy dziewicami :obrazic::obrazic::obrazic: Nie pamiętasz :mad: Quote
Recommended Posts