Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek:multi::pdoberek

[quote name='bonita']Dobry :), choć u nas deszczowo.u nas też deszczowo ...dziwne no nie:razz:

[quote name='paula_z']Czesc Alus :loveu: chyba czas na nowe foteczki :cool3::razz:myślisz ze czas już ....hmmmm czy ja wiem:cool3:

[quote name='Kate I Luka']Hej Ziomale...
Paskudna pogoda, więc czekamy na jakieś domowe focisze Ozzulka :cool3:no pogoda paskudna , samopoczucie też nie najlepsze i wena odeszła ;)

[quote name='malawaszka']hahah Ozzy jest bezbłędny - padł w głodu w drodze do kuchni :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:padł z obżarstwa:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o rany Aguś przecież nie mogę pisać bo mnie zbanują :oops:....no para , dwie:cool3:

ALicjo kochana to ja akurat wiem. Myślałam, że coś lepszego masz do powiedzenia.Tomasz mi to przekopiował on tu pilnie śledzi ten temat i nie tylko ten:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Agga']ALicjo kochana to ja akurat wiem. Myślałam, że coś lepszego masz do powiedzenia.Tomasz mi to przekopiował on tu pilnie śledzi ten temat i nie tylko ten:evil_lol: :diabloti::pno widzisz jaka sprytna jesteś ;)
dało by się jeszcze coś wymyśleć:razz:

Posted

Hej!!!
Nic tu nie będę przekopiowywać z wątku GOGUNI, ale mój post odnosi się do treści zawartej tamże.
NIE MA SPRAWY!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie wiedziałam, że OZZULEK był jedna nogą....., wstrząs anafilaktyczny to poważna sprawa:crazyeye:
POZDRO

Posted

U nas też padało :( Mógłby już być śnieg.... ach te narty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Może ktoś na Żar jeździ albo na Słowacje do skalitego,albo na Skalanke do Zwardonia? :cool3::eviltong: A tak wogóle bardzo lubie tą galerie:) Ja poprosze foteczki z dedykacją :D

Posted

[quote name='LAZY']U nas słonecznie..tzn.było, bo teraz już słonka nie ma:):razz:zazdraszczam pogody

[quote name='samograj']Hej!!!
Nic tu nie będę przekopiowywać z wątku GOGUNI, ale mój post odnosi się do treści zawartej tamże.
NIE MA SPRAWY!!!:evil_lol:
Nie wiedziałam, że OZZULEK był jedna nogą....., wstrząs anafilaktyczny to poważna sprawa:crazyeye:
POZDRO:cool3:no rok temu mieliśmy niezłe przygody z Ozzulkiem ale to już za nami:razz:

[quote name='goldenka245']U nas też padało :( Mógłby już być śnieg.... ach te narty:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Może ktoś na Żar jeździ albo na Słowacje do skalitego,albo na Skalanke do Zwardonia? :cool3::eviltong: A tak wogóle bardzo lubie tą galerie:) Ja poprosze foteczki z dedykacją :Doj nart to ja na nogach nie miałam ....ho ho i jeszcze dłużej wstyd sie przyznać bo to niektórzy ani tylu latek nie mają:evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']A ja pozostawiam uśmiech i pozdrowionka :)

Buziaczki :loveu: :loveu: :loveu:dziękujemy za usmiech buziaczki i pozdrowionka

[quote name='madzia18sosnowiec']wieczór dobry, wpadam szybciutko sie grzecznie przywitac i melduje ze u nas tez pogoda beee :placz:no patrz z tą pogodą to jakiś zbieg okolicznosci;)

[quote name='paula_z']Najwyzszy :evil_lol: Ostatnie zostaly juz omowione ;):cool3:kurcze Paula nie mam fot:oops:

[quote name='tygra']:multi: dobry wieczór:multi:bry wieczór dziecinko

Posted

[quote name='paula_z']No trudno :-( Trzeba nowe zrobic :cool3::cool3:postaram sie jutro;)

[quote name='Pysia']Alu ratuj bo się przejadłam :placz:a nie lepiej było do mnie przywieść troche:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o rany Aguś przecież nie mogę pisać bo mnie zbanują :oops:....no para , dwie:cool3:

Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol::cool1:Gosiu ....a ty naiwna jescze wierzysz w Aggi niewinność;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Para, to po bożemu, ale dwie pary :crazyeye: Czego Ty Alu uczysz Aggę przed ślubem :evil_lol:

Widzisz Gosiu? Tu jest młodzież a Ala z grubej rury....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Widzisz Gosiu? Tu jest młodzież a Ala z grubej rury....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:z jakiej rury ...tosz tylko Waszka tu za lufami się ogląda a ona już nie dziecie :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:z jakiej rury ...tosz tylko Waszka tu za lufami się ogląda a ona już nie dziecie :razz:
Weszka i ja jesteśmy dziewicami :obrazic::obrazic::obrazic: Nie pamiętasz :mad: