Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjo nie wiedziałam, że cos takiego istnieje:evil_lol: Są jeszcze jakies inne pozycje relaksacyjne? Może i ja sprubuje. Tylko ze ja nie mam no ten tego:evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Alicjo nie wiedziałam, że cos takiego istnieje:evil_lol: Są jeszcze jakies inne pozycje relaksacyjne? Może i ja sprubuje. Tylko ze ja nie mam no ten tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz jakieś zastępcze zastosować;)

Posted

LAZY napisał(a):
ALe dogo muli! Wrrr...ledwo co udało mi się śpiącego Ozzulka obejrzeć w pełnej krasie.

eee,teraz chyba już lepiej i dało mi się Ozulkowe jajeczka obejrzeć:multi::multi::multi:

:loveu:

Posted

Im tylko w głowie to zdjęcie "z palnikiem" do nieba ;-) Ozzulek jest kochaniutki a to zdjęcie naprawde fajne :P Mój pies też często tak leży :D I też ma takie zdjęcia w galerii:evil_lol: Mojego psa nazywają ekshibicjonistą:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: (nie wiem jak sie to pisze :D )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz jakieś zastępcze zastosować;)

CO zastępcze??? Jak Ty sobie wyobrażasz mnie w takiej technice ? Ja nie mam jajek:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Ja swoje futra wytrzebałam ale nie wietrzę bo one nie maja co :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to nie ma co :crazyeye:one tam mają dwurzędówkę do wietrzenia:evil_lol:

[quote name='anetta']Looo, jaka poza, takiej jeszcze u Ozulca nie widzialam :cool3: relaks na pleckach :cool1::evil_lol:o rany jak ty mało widziałaś;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Co za zdjęcie:lol: :lol: :lol: Widac,ze dobrze mu sie spi:lol:Ozzy to ogólnie jest śpioch:p

[quote name='goldenka245']Im tylko w głowie to zdjęcie "z palnikiem" do nieba ;-) Ozzulek jest kochaniutki a to zdjęcie naprawde fajne :P Mój pies też często tak leży :D I też ma takie zdjęcia w galerii:evil_lol: Mojego psa nazywają ekshibicjonistą:p:evil_lol: (nie wiem jak sie to pisze :D )no ja nie wiem dlaczego wszystkie czepiają się takich fajnych zdjątek;)

[quote name='Agga']CO zastępcze??? Jak Ty sobie wyobrażasz mnie w takiej technice ? Ja nie mam jajek:evil_lol:Agguś inwencja własna :pmile widziana;)

[quote name='Cerber']

Cześć Aluś :)

ale głowa wielka, jemy nawet na czubku obią się fałdki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:ma nadwyżki skórki;)
Witaj Luizko :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Cóż za kochana mordeczka :loveu:

[quote name='Pysia']A jak potrafi dokładnie wymyć twarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Z autopsji wiesz? :cool3:

[quote name='Pysia']Tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To już wierzę Ci na słowo :cool3: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochana Mordeczka niejedną dogomaniaczkę, i nie tylko ,pozbawiła makijazu:evil_lol:
No i faktycznie Pysia odczuła to na .....własnej twarzy:p
....no a z Bielska to też niedaleko na Ozzulkową Myjnię;)

Posted

[quote name='Agga']ALicja Rydzewska napisała:

No jakoś mi nie idzie. Może mała podpowiedź.
o rany Aguś przecież nie mogę pisać bo mnie zbanują :oops:....no para , dwie:cool3: