Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Te dwie mnie rozbawiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Drakula i wampir :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Pysia no nie powiem żeby one były rewelacyjne ....ale są bo są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piłeczka zyje ale zrobiła mały striptisik :oops:w niektórych miejscach już nie ma oblyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia no nie powiem żeby one były rewelacyjne ....ale są bo są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piłeczka zyje ale zrobiła mały striptisik :oops:w niektórych miejscach już nie ma oblyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty babo nie patrz na jakość tylko na miny :eviltong: Quote
Behemot Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pies Baskerville'ów jak sie patrzy! :diabloti: Quote
Behemot Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jamochłon! :roflt::roflt::roflt: Jaki on ma rozstaw szczęk? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia no nie powiem żeby one były rewelacyjne ....ale są bo są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piłeczka zyje ale zrobiła mały striptisik :oops:w niektórych miejscach już nie ma oblyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamuśka nie marudzaj tu :mad::mad: foty zajedawabiste :loveu: :loveu: Quote
Vogue Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A tu już u babci w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki cierpliwy!!! Quote
KaRa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 morda mu się uśmiecha na widok takich pysznosci:lol: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj Alu:multi: :multi: :multi: fajne foty porobiłaś :multi: na tej Ozzy przypomina Gezia:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 oo jakie latarki... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ojej jaki słodziak... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt nie zauważył nadgryzionej piłeczki;) Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Behemot'] Jamochłon! :roflt::roflt::roflt: Jaki on ma rozstaw szczęk? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Buahahahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt nie zauważył nadgryzionej piłeczki;) a czyja to galeria- Oziego czy piłeczki? :mad: Oziego oglądam:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A teraz grzecznie powiem aaaaaaa :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Piłeczka z deczka się spsuła :shake: [quote name='Alicjarydzewska'] Jaki prosząco-zachłanny wzrok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Vogue']A tu już u babci w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki cierpliwy!!! on jest mojjjjjjjjjj mojjjj mojjjjj jak tu go zdobyc:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ładne halo....:crazyeye: Ozulca Ci chcą Alu podkraść :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Pysia']Ładne halo....:crazyeye: Ozulca Ci chcą Alu podkraść :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:on bez mamuni nie pójdzie:p Quote
e.v.a Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale fotkow:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pDobranoc .....;) No tak , ja tu przyszłam powiedzieć dobry wieczór - a gospodyni mówi dobranoc ... Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No tak , ja tu przyszłam powiedzieć dobry wieczór - a gospodyni mówi dobranoc ... znaczy się przychodzisz za późno? czy znaczy się ONA wychodzi ostentacyjnie, jak ty wchodzisz? :hmmmm: Quote
Paula Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 O: Mam pileczke i nie oddam :eviltong: O: Jestem szybszy od pileczki :razz: O: Lece, bo che...:cool3: Pileczka: sssssss.....:evil_lol: Superasne fotki, Alu :multi: Quote
samograj Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 HEJ!!! Dzięki za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: Ja u ciebie bywałam, milcząco, bo ilość postów i obszerność galerii odbierała mi "mowę"!!!!:shocked!: :huh: SPORO TEGO NAPISAŁYŚCIE!!! :user: TOŻ TO TASIEMIEC!!! A wogóle to trochę się przestraszyłam, że mnie zje!!! P.S. jak się robi takie rameczki, czy to trudne, czy PSP mi wystarszy (mam go) Quote
Recommended Posts