aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witejcie klachule i insze ;)ludzieńki Mam dziś w planie wypad na Bezldzie więc liczę na nowe fotki :multi: my tysz:multi: :multi: :multi: miłego wypadu:p [quote name='malawaszka']to pewnie fotomontaż :evil_lol: myślisz?:cool3: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj Alu :loveu: Super że jedziecie na bezludzie :multi:Będą fotki :multi: Trzeba zabierać inne pieski tam to będzie ciekawiej ;) Quote
Paula Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj Alu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Mam dziś w planie wypad na Bezldzie więc liczę na nowe fotki :multi: Super :multi: Ja licze na duzo fotek, bo jakis taki niedosyt Ozzulka odczuwam :razz: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mamuśka upiekłam te Twoje sławne rogale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kurna jakie to pyszne jest :diabloti::diabloti::diabloti: obawiam się teraz jednego będzie marudenie - no upiecz rogaliki no upiecz :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hmmmmm tylko jedna do tyłu ...sukces ;-) O ktorej foty ???o ktorej ??...... Quote
Alka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Vectra']Mamuśka upiekłam te Twoje sławne rogale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kurna jakie to pyszne jest :diabloti::diabloti::diabloti: obawiam się teraz jednego będzie marudenie - no upiecz rogaliki no upiecz :diabloti: Vectra, masz rację ,wystarczy raz upiec i ciągle będzie się ich chciało... rogaliczki są pyszniutkie :sabber: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No to ja poproszę o przepis :p Teściowa mi upiecze :multi::multi::multi: I przywiezie do domku :multi: Ona jest kochana :loveu::loveu: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wstawiłam u siebie fotki rudej ulubienicy Karola :evil_lol: Dla Ciebie Alu ;) Quote
sota36 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pysia napisał(a):No to ja poproszę o przepis :p Teściowa mi upiecze :multi::multi::multi: I przywiezie do domku :multi: Ona jest kochana :loveu::loveu: tesciowa - kochana? NIe moze byc! Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Już jesteśmy w domku . Fot nie za dużo bo jak pojechalismy to zaczęło sie ściemniać , ale są;)a potem byliśmy u Ozzulkowej Babci :p. Jak się uwinę z ostatkami porządków / odgruzowywałam mieszkanie :cool3:/to wrzucę fotaski. Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 sota36 napisał(a):tesciowa - kochana? NIe moze byc! A jednak ;) Alu czeczamy na fotki z niecierpliwością :) Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pysiu , przepis znajdziesz w galerii smaków :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Fajowe fotki się zapowiadają, łi ar łejting (ta angielszczyzna od galerii Wiq jest zaraźliwa :evil_lol:)! Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 :pUsz jestem..... dla czekających fotki .......wprawdzie niespecjalne , bo już nam słoneczko poszło spać za lasek ale są:razz: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pUsz jestem..... dla czekających fotki .......wprawdzie niespecjalne , bo już nam słoneczko poszło spać za lasek ale są:razz: Jakie babo niespecjalne? :mad: Sa fantastyczne :multi::multi::multi: Ozzy prawie jak Drakula na ostatniej focie i to w skrzyżowaniu ze smokiem :evil_lol: Fota przedostatnia - bowska poprostu :multi: A Ty babo twierdzisz ze niespecjalne :mad::mad::mad: Quote
KaRa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie ma to jak pyszna pileczka:evil_lol: A pilka fajna bo ja nawet po ciemku dobrze widac pewnie:lol: Quote
Vogue Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Myslalam o tej z plonacymi oczmi:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Latarki obowiązkowo włączone :evil_lol: A ta piłka jeszcze żyje? :cool3: Quote
Recommended Posts