Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Ala - a gdzie takie zaroweczki do "ucz" mozna kupic?

Ich nie można kupić ;) Ozzy jest przybyszem z kosmosu ;) Przecież to widać gołym okiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu :loveu:

Posted

[quote name='samograj']

SPORO TEGO NAPISAŁYŚCIE!!! :user:
TOŻ TO TASIEMIEC!!!

tasiemiec ... rybnicki :evil_lol: z pieknym,kochanym , bardzo spokojnym Ozzulkiem w roli głównej :loveu:

dzień doberek sąsiedzi!:multi:

Posted

Witaj Alu ponownie :)
Przyszłam Cię ostrzec przed Magą bo ona jakaś dziwna ostatnio się stała ...:roll: Ściga mnie...:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
A wiesz, Alu, tak mi się przypomniało... Na moim osiedlu mieszka identyczny amstaff. (Dosłownie brat bliźniak Ozzy'ego :lol:). Zanim go poznałam, bałam się psów tej rasy (wiadomo, stereotypy...). Okazało się, że to najłagodniejszy, najmilszy pies na świecie :lol: Nieprawdopodobny pieszczoch, wyjątkowo przyjazny tak wobec ludzi, jak i psów :lol: Kiedyś witając się ze mną, dosłownie włożył mi język do ust :cool3:, a Sonia jako szczeniak jeździła na nim na oklep :evil_lol:

my mamy znajomą suczkę asta,bardzo fajna i grzeczna,moją Inez toleruje i nie zaczepia jej częściej to moja Inezka jest namolna :lol: jak do tej pory nie powiem żadnego złego słowa na asty, ale one muszą mieć normalnych właścicieli :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ale fotkow:loveu: :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:troche sie nazbierało

[quote name='HankaRupczewska']No tak , ja tu przyszłam powiedzieć dobry wieczór - a gospodyni mówi dobranoc ...no widzisz Haniu ..jakoś sie ostatnio rozmijamy

[quote name='Maga100']znaczy się przychodzisz za późno?
czy znaczy się ONA wychodzi ostentacyjnie, jak ty wchodzisz?
:hmmmm::pstanowczo i zdecydowanie to pierwsze stwierdzenie

[quote name='paula_z']
O: Mam pileczke i nie oddam :eviltong:

O: Jestem szybszy od pileczki :razz:

O: Lece, bo che...:cool3:

Pileczka: sssssss.....:evil_lol:

Superasne fotki, Alu :multi::evil_lol::evil_lol:a piłeczka jeszcze nie sssssssssss

[quote name='tygra']:crazyeye: ale paaaaszcza:crazyeye:
:pbuzinka , usteczka;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu :)witaj:multi:

Witajcie wszyscy którzy zdązyliście nas dzis odwiedzić .
Dziś była jakaś taka rodzinna niedziela , no i pojechaliśmy po 13 na bezludzie , Ozzy się wybiegał , teraz padł a ja zrzuciłam już fotki;)

Posted

[quote name='samograj']HEJ!!!
Dzięki za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu:
Ja u ciebie bywałam, milcząco, bo ilość postów i obszerność galerii odbierała mi "mowę"!!!!:shocked!: :huh:
SPORO TEGO NAPISAŁYŚCIE!!! :user:
TOŻ TO TASIEMIEC!!!

A wogóle to trochę się przestraszyłam, że mnie zje!!!

P.S.
jak się robi takie rameczki, czy to trudne, czy PSP mi wystarszy (mam go)

:multi:Witaj Samograjko:loveu:
Ja nie wiem jak to się stało że mi sie tak galeryjka rozrosła i rozgadała:oops:
Rameczki są z programu do zmniejszania fotek Irfan View...to najprostsze ramki pod słońcem :cool3:

[quote name='Agga']

Zastanawiam się kiedy ta piłka wyzionie ducha.Agga melduję posłusznie ze piłka jeszcze żyje , aczkolwiek zmieniła ubarwienie i wygląd:cool3:

[quote name='Tina.Sara']Cześć Alu :D:D:D:D

Alien! :placz:

Ale foty piękne jak zawszeCześć kochaniutka:multi:

[quote name='sota36']Ala - a gdzie takie zaroweczki do "ucz" mozna kupic?:evil_lol:u nas w Rybniku;)

[quote name='Pysia']Ich nie można kupić ;) Ozzy jest przybyszem z kosmosu ;) Przecież to widać gołym okiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Alu :loveu:Pysiu no wiesz ......wyjawiasz publicznie nasze tajemnice:razz:

Posted

[quote name='Alka']tasiemiec ... rybnicki :evil_lol: z pieknym,kochanym , bardzo spokojnym Ozzulkiem w roli głównej :loveu:

dzień doberek sąsiedzi!:multi::multi:cześć sąsiedzi

[quote name='evaxon']czesc Alu czes Ozzy:multi::multi:Witajcie

[quote name='Kate I Luka']Witaj Alu, witaj Ozzy, pzystojniaku :cool3:Cześć i czołem:multi:

[quote name='Agga']Alu czym ty karmisz tego psa? On jest niesamowity. Z Tomkiem nie możemy się na niego napatrzeć:loveu::razz:czy ty mnie o coś z tym karmieniem podejrzewasz ;)a patrzcie sobie dzieci koffane , możecie przyjechać pomiziać

[quote name='Pysia']Witaj Alu ponownie :)
Przyszłam Cię ostrzec przed Magą bo ona jakaś dziwna ostatnio :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany pysiu to ukryj się u Nas , Astman cię obroni:evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Dzien doberek :cool3::multi:cześć

[quote name='barbara.h']my mamy znajomą suczkę asta,bardzo fajna i grzeczna,moją Inez toleruje i nie zaczepia jej częściej to moja Inezka jest namolna :lol: jak do tej pory nie powiem żadnego złego słowa na asty, ale one muszą mieć normalnych właścicieli :loveu:witaj Basiu.Ozzy ma tylko na pieńku z 2 psami które go zaatakowały , z pitoastem którego koniecznie chcą właściciele wychować na agresywnego psa i z dobermanopodobnym psem który ostatnio zaatakował też Chow chowa znajomych ...dlatego na spacery nie ruszam się już bez telfonu , aby w razie czego dzwonić po odpowiednie słuzby..

Posted

Alicja napisała:

Agga melduję posłusznie ze piłka jeszcze żyje , aczkolwiek zmieniła ubarwienie i wygląd:cool3:

No ja widze, że już niedługo ta piłeczka z Ozzim będzie.

Alicja napisała:
czy ty mnie o coś z tym karmieniem podejrzewasz ;-)a patrzcie sobie dzieci koffane , możecie przyjechać pomiziać

Hihihi Alicja no wiesz mozna różne rzeczy podejrzewać:evil_lol:

Posted

Rameczki są z programu do zmniejszania fotek Irfan View

Jak go zdobyć???
plizzzzzz, podajcie mi , bo mnie zazdrość zżera, że ja mam takie nijakie zdjęcia:angryy: :angryy: :angryy: