Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześc Ala ! Nadchodzi weekend i pewnie będzie mnóstwo foteczek :multi: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzień dobry - co tam słychać u Was w ten piekny szaro-bury poranek :) Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witaj Alu! Strasznie długo szukasz tych fotek....:p Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='zuzolandia']dobry dobry ..;-) Gadu gadu noca hehe........ jak zwykle najbardziej zabeblano galeria ;-) Buzioczki ...mizianko dla Ozzulka ;-) :razz:Zuzulka nnie godej u ciebie tysz sztyjc klachy :cool3: [quote name='malawaszka']cześć Alu - strasznie długo szukasz tych fotek :shake:bo gdzieś schowałam a nie wiem gdzie [quote name='Patka']ale zapewne będą boskie jak zawsze :razz: całuski :loveu:nio jak zawsze ...:evil_lol: [quote name='Maga100']bo że wciąż szuka wątpliwości nie ma :evil_lol: ano nie ma wątpliwości ....szukam i szukam .....a kto szuka ten ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='evaxon']czesc pracusie:multi::multi:już jestem w domku ...cześć [quote name='Kate I Luka']Hej Alu, cześć Ozulku :multi:cześć [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! :) :cool3::multi:witam [quote name='asiunia']Hej! Halo halo Aluuus:roll::crazyeye:o rany Asiunia cała i żywa ;)dawno cię nie widziałam :lol: [quote name='AlKil']Witaj Alu! Strasznie długo szukasz tych fotek....:phmmmmm czy ja wiem czy to tak długo ....cóż to jest w porównaniu z wiecznoscia [quote name='tygra']Dzień dobry - co tam słychać u Was w ten piekny szaro-bury poranek :)witam :multi:a dzionek faktycznie bury [quote name='Alka']cześc Ala ! Nadchodzi weekend i pewnie będzie mnóstwo foteczek :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś jak u Ciebie [quote name='Vogue']Milego dnia Alu!!:lol:Miłego:multi: [quote name='beria']Alu nie szukaj, zrób nowe :cool3:myślisz ze bardziej się opłaci:razz: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc alusia :buzi:cześć Madziulka Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Vectra napisał(a):Dzieńdoberek :) melduje że jestem :D:loveu::loveu::loveu::loveu:córeńka Quote
tygra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a może tak kilka fotek na uprzyjemnienie tego ponurego dzionka :) Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 no tak parę fotek by się przydało :multi: Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 są foteczki, super :multi: Ozzinek i jego ulubiony fotelik :multi::loveu: Quote
tygra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 tą plamkę nad noskiem ma słodką - tylko całować :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jejuniu cóż za zaspany potworek :loveu: Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :loveu: śliczne :loveu: a to naj naj :loveu: Quote
bonita Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cześć Wam :). Ale słodka minka, strasznie tu jest podobny do mojego Neptuna . Quote
Teklunia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='tygra']tą plamkę nad noskiem ma słodką - tylko całować :) ja też chcę ją calować :multi: podzielisz się, tygra? ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 ;)A całujcie , całujcie cioteczki , Ozzulek to lubi :loveu: Mam prośbę , jeśli ktoś ma wolę to przeczytać to proszę http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2495910#post2495910 idzie o to byNIE tankować na stacjach ORLEN muszą odpokutować za śmierć Kubusia wygnanego 13 letniego psiaczka :-( Quote
Vectra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ja tam nigdy nie tankuje , bo tak złodzieje siedzą. Jak naklejki jakieś wyczarują to se okleje wszystkie samochody Quote
Recommended Posts