PIKA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Matko a co tu tak nie nagadane? :crazyeye::shake: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 PIKA napisał(a):Matko a co tu tak nie nagadane? :crazyeye::shake:bo nie ma Magi , dbsst , córcia gdzieś mi zginęła , Pysia rozjeżdża ludzi w Zagłebiu, Paula zniknęła a ja ciężko pracuję :placz:i nikt mnie nie koocha:placz: Quote
e.v.a Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):bo nie ma Magi , dbsst , córcia gdzieś mi zginęła , Pysia rozjeżdża ludzi w Zagłebiu, Paula zniknęła a ja ciężko pracuję :placz:i nikt mnie nie koocha:placz: :hmmmm: nie płakaj Alu ja te kocham :p :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):bo nie ma Magi , dbsst , córcia gdzieś mi zginęła , Pysia rozjeżdża ludzi w Zagłebiu, Paula zniknęła a ja ciężko pracuję :placz:i nikt mnie nie koocha:placz: no jak nikt nie toffa :placz: a JA :razz: ja Cię toffam moćno bajdzio :loveu: jakoś pusto ostatnio na dogo :shake: nikt nie ce gadać :placz: :placz: :placz: Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 evaxon napisał(a): oooo to kiedy pijemy :D I to jest właściwe pytanie :cool3: Aluś, nie przepracowywuj się :shake: Bo w deprechę popadasz :shake: Ja Cię toffam :loveu: :loveu: :loveu: Myśl pozytywnie, niedługo pijemy :cool3: Czekamy aż Agga da nam sygnał ;) Quote
Alicja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 evaxon napisał(a)::hmmmm: nie płakaj Alu ja te kocham :p :evil_lol: Vectra napisał(a):no jak nikt nie toffa :placz: a JA :razz: ja Cię toffam moćno bajdzio :loveu: jakoś pusto ostatnio na dogo :shake: nikt nie ce gadać :placz: :placz: :placz: beria napisał(a):I to jest właściwe pytanie :cool3: Aluś, nie przepracowywuj się :shake: Bo w deprechę popadasz :shake: Ja Cię toffam :loveu: :loveu: :loveu: Myśl pozytywnie, niedługo pijemy :cool3: Czekamy aż Agga da nam sygnał ;) :loveu::loveu::loveu::loveu:moje Wy kochanieńkie :loveu::loveu::loveu: niech ja tylko skończę tę pisanine to zagadamy Dogo na cacy;) Quote
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 cześc !:multi: jeszcze my jesteśmy i zawsze o was pamiętamy :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tez jestem od czasu do czasu ;-) Dziendoberek wszystkim ;-) Mimo paskudnej brrr pogody mam dobry humorek bo nie musze pracowaccc heeheh bede sie byczyc do konca tygodnia ;-) moze w koncu bede na biezaco z wszystkimi galeriami ktore se odwiedzam ;-) Pozdrowionka ... Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 zuzolandia napisał(a):Tez jestem od czasu do czasu ;-) Dziendoberek wszystkim ;-) Mimo paskudnej brrr pogody mam dobry humorek bo nie musze pracowaccc heeheh bede sie byczyc do konca tygodnia ;-) moze w koncu bede na biezaco z wszystkimi galeriami ktore se odwiedzam ;-) Pozdrowionka ... Dam ci trochę słońca, u nas pięknie świeci i jest cieplutko :lol: dzień dobry Alu:lol: Quote
Teklunia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 słoneczko? gdzie? ja też chce:placz: cześć Alusiu :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 doberek pracusiu na rozgrzewke twoje zdrowie :loveu: żeby ci sie milej pracusiało :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Medorowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Alu Ty moja koffana;) :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:moje Wy kochanieńkie :loveu::loveu::loveu: niech ja tylko skończę tę pisanine to zagadamy Dogo na cacy;) tak , tak kończ już to pisanie :multi::multi: dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ojjjojjjj Ala dalej zapracowana czy kserujesz?? :razz: Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aluuuuu dlugo jeszcze mamy na ciebie czekacccc?????? Quote
Paula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czesc Alu i slodki Ozzulku :loveu: :multi: Quote
Agga Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 beraia napisała: Czekamy aż Agga da nam sygnał ;-) kochana jaki mam dać wam sygnał? Alu kochana masz pozdrowienia od Tomaszka.:cool3: Quote
Alicja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Alka napisał(a):cześc !:multi: jeszcze my jesteśmy i zawsze o was pamiętamy :loveu: zuzolandia napisał(a):Tez jestem od czasu do czasu ;-) Dziendoberek wszystkim ;-) Mimo paskudnej brrr pogody mam dobry humorek bo nie musze pracowaccc heeheh bede sie byczyc do konca tygodnia ;-) moze w koncu bede na biezaco z wszystkimi galeriami ktore se odwiedzam ;-) Pozdrowionka ... leemonca napisał(a):Dam ci trochę słońca, u nas pięknie świeci i jest cieplutko :lol: dzień dobry Alu:lol: Teklunia napisał(a):słoneczko? gdzie? ja też chce:placz: cześć Alusiu :buzi: Tina.Sara napisał(a):witam :) madzia18sosnowiec napisał(a):doberek pracusiu na rozgrzewke twoje zdrowie :loveu: żeby ci sie milej pracusiało :drinking: :drinking: :drinking: madzia i medor napisał(a):Cześć Alu Ty moja koffana;) :lol: :lol: Vectra napisał(a):tak , tak kończ już to pisanie :multi: dzieńdoberek :loveu::loveu::loveu: paula_z napisał(a): Czesc Alu i slodki Ozzulku :loveu: :multi: karolcia7724 napisał(a):[quote name='dbsst']o DZIZYS jaki sliczny no cudny karolcia7724 HankaRupczewska napisał(a):Tu byłam - :p :p :p Witam i dziękuję za odwiedzinki ....smutno mi bez Was:cool3: Quote
Alicja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 malawaszka napisał(a):ojjjojjjj Ala dalej zapracowana czy kserujesz?? :razz:Waszeczko tworzę:angryy:...akurat w tym roku zmienilismy książeczki dzieciom i mus pisać wszystko od nowa:shake:..a takie miałam ładne gotowce:placz: Agga napisał(a):beraia napisała: kochana jaki mam dać wam sygnał? Alu kochana masz pozdrowienia od Tomaszka.:cool3: Agguś ...sygnał kiedy zaczynamy opijać panieńskie:p Całuski dla Tomaszka od cioteczki Alicji:loveu: / mam nadzieje ze przekarzesz;) Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Tu byłam - :p :p :p Tony Halik...Tfu ...Hanka Rupczewska znaczy ;) Quote
malawaszka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Waszeczko tworzę:angryy:...akurat w tym roku zmienilismy książeczki dzieciom i mus pisać wszystko od nowa:shake:..a takie miałam ładne gotowce:placz: uhhh jak pech to na całej linii :shake: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='karolcia7724'] Witam i dziękuję za odwiedzinki ....smutno mi bez Was:cool3: No ale jesteśmy:cool3: Kiedy nowe fotki? Quote
sota36 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 I my tez jestesmy, ale juz uciekamy na Szkielko kontakowe! Quote
Recommended Posts