tygra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 niech będą monotematyczne ale za to dużo. Quote
Alka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): jestem po Ozzulkowym psacerku;)małym sprzątanku , po 1 kawie a przed drugą po zakupach i po ciekawej rozmowie .../to do Alki;)/ ciekawość mnie zżera :cool3: Musimy się spotkać przy kawce i pogadać :multi: Miłego sobotniego spacerku i mnóstwa foteczek :loveu: Quote
Vectra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dzieńdobry , cześć i czołem :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Vectra napisał(a):dzieńdobry , cześć i czołem :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:spytacie skąd sie wziałem ....jestem wesoły.....no własnie byle nie Romek:evil_lol: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:spytacie skąd sie wziałem ....jestem wesoły.....no własnie byle nie Romek:evil_lol: Mam na przedmieściu domek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Alu :multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dwa dni nieobecności i cała trylogia do przeczytania :cool1:, stanowczo za dużo plotkujecie :shake: nie mogę nadążyć, aaa,,,jakieś zdjęcia miały być wieczorem? już jest wieczór :razz: Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o rany Gosiu nie.....bo jeszcze mnie kto posądzi o reklamę ;) a on niewinny prawiczek:evil_lol: i jak pańcia się nie zmobilizuje i nie pogoni lenia / czytaj wystawki/to zostanie nim do końca zycia:evil_lol: Pańcia, zmobilizuj się :mad: W nagrodę możesz zostać babcią :razz: Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 :pcześć dowcipnisie..... Na Bezludziu...... hmmm kiełbacha nie została:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:trochę ruchu.....wyszły poruszone bo zapomniałam zmienić programik Quote
mmbbaj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):..tutaj trochę kiepsko bo w okolicy nam kilka suczek koleżanek sie rozciekło a Ozzy pewno chetnie by im dotrzymał towarzystwa:angryy:... Oj, chyba jakaś epidemia cieczkowa :evil_lol: U nas jest to samo :diabloti: Tylko, że my bezludzia nie mamy :placz: Witaj Alu :multi: Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ukochana Alicja napisała: cześć dowcipnisie..... Witaj swatko:evil_lol: Alicjo zdjęcia ozzulca boskie. A teraz pytanie: Co się stało z jego ukochaną piłką? WIdze, że z piłki została hmmmm szmata:shake: Quote
Shetanka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ojej jak ja uwielbiam amstaffki!Ozzy jak zwykle słodki. Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Oj, chyba jakaś epidemia cieczkowa :evil_lol: U nas jest to samo :diabloti: Tylko, że my bezludzia nie mamy :placz: Witaj Alu :multi::cool1:no z cieczkami tragedia.... sota36 napisał(a):Kolejna pilka sponiewierana....:razz:nio o już była ostatnia:placz: Agga napisał(a):Ukochana Alicja napisała: Witaj swatko:evil_lol: Alicjo zdjęcia ozzulca boskie. A teraz pytanie: Co się stało z jego ukochaną piłką? WIdze, że z piłki została hmmmm szmata:shake: :razz:Agguś na kiedy mam szukować kwiaty;) no piłka.......nie żyje:shake: Ala-i-Chrupek napisał(a):Ojej jak ja uwielbiam amstaffki!Ozzy jak zwykle słodki.bo Asciki to słodziaki:loveu: Quote
Olynda Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 cześć Alu - pamiętasz mnie :evil_lol: ? to ja Ola od koperty ... :evil_lol::-o świetne fotki - latająca sesja tak ? hihi :lol: świetne:cool1: przez ciebie patke i marte ch chyba polubiłam bulowate :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):cześć Alu - pamiętasz mnie :evil_lol: ? to ja Ola od koperty ... :evil_lol::-o świetne fotki - latająca sesja tak ? hihi :lol: świetne:cool1: przez ciebie patke i marte ch chyba polubiłam bulowate :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń bosz nie mów ile dostałaś w kopercie;) Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nie śpię, czuwam i dotarłam Tutaj. Co ja też widzę, nowe fotki ozuulaaa i co na nich widzę, właśnie tego fafloka, który obcuje z naturą :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodka jest ta fotka :) Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :razz:Agguś na kiedy mam szukować kwiaty;) no piłka.......nie żyje:shake: Alu ciekawe na co ci te kwiaty kochana:cool1: :evil_lol: Nie bój żaby zostaniesz powiadomiona. Powoli możesz kase na kiecke zbierać.:evil_lol: No to chyba trzeba Ozzulkowi nową kupic. Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):cześć Alu - pamiętasz mnie :evil_lol: ? to ja Ola od koperty ... :evil_lol::-o Jezu to juz tu lapowki daja....:mad::mad::mad: Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 O chryste ALe o jakich tu kopertach mowa? Widze, że szykuje sie kolejna afera kopertowa. Pewnie i komisje powołaja.:evil_lol: Quote
Olynda Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kurcze ala wydało sie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sota to nie jest tak jak myslisz to wszsytko wina ali i patki to one piersze mi zaproponowały !!! :-o:diabloti: ala tłumacz sie !!! :shake::oops::eviltong: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):kurcze ala wydało sie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sota to nie jest tak jak myslisz to wszsytko wina ali i patki to one piersze mi zaproponowały !!! :-o:diabloti: ala tłumacz sie !!! :shake::oops::eviltong: - taaa, a swistak w sreberka zawija, ziobro komisje powoluje,, a Ty zostajesz OZI!!!!!! Nie mylic z Ozzy!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A świstak siedzi, bo ... Milka byłą nieletnia :lol: :lol: Cześć Alusiu i Ozzulku, super foty :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts