Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem
Ide na psacer:p
juz po pracy?
szybko dzisiaj ;)

Posted

Chorera nie pogadam z wami na temat psich jajków :evil_lol: bo mój psi samiec takich nie posiada :eviltong:

mamuska prześcieradła da się wybieli w PSie , ba nawet można koror mu zmienić ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
juz po pracy?
szybko dzisiaj ;)

bo mi pani katechetka wisiała 2 godzinki i szłam sobie na 9 do 12 ......zaraz muszę zabrać sie za inne prace:angryy:.
A w pracy było dzis fajnie bo miałam tylko 9 bąbli ....więc podgoniłam sobie materialik z 6 latkami w szt.6 a 5 latki dostały robótki reczne ;)Od poniedziałku poznajemy literki:p

Posted

:razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem

a co tu myśleć - tsza zrobić i już :evil_lol: a co będzie to będzie - akurat o Ozzyego się nie bojam bo widzę że to dobry chłopak jest :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Chorera nie pogadam z wami na temat psich jajków :evil_lol: bo mój psi samiec takich nie posiada :eviltong:

mamuska prześcieradła da się wybieli w PSie , ba nawet można koror mu zmienić ;):evil_lol::evil_lol:
o rany to masz teraz tyły ideologiczne ...naucz mnie córcia te prześcieradła wybielać bo zejde na kompleksy:razz:

malawaszka napisał(a):
a co tu myśleć - tsza zrobić i już :evil_lol: a co będzie to będzie - akurat o Ozzyego się nie bojam bo widzę że to dobry chłopak jest :loveu:
;)nooo obawiałabym się bo własnie dzis dostałam pogróżki ze któś ma namiar na mnie ze mój pies bez kagańca chodzi:razz:tylko ten któś zna przepisy w Rybniku jak koza nuty
psi mają chodzić na smyczy a kaganiec tylko pśi agresywne bądź ras agresywnych tudzież z listy:cool3:
O Lunete sie nie martw najwyzej Ozzy ucieknie .....
podglądaczom na dogo napiszę ze nie chodzi o kontakty sexualne psów tylko socjalizacyjne :evil_lol:

Posted

....podglądaczom na dogo napiszę ze nie chodzi o kontakty sexualne psów tylko socjalizacyjne :evil_lol:

hahahahaha a co? miałaś już jakieś anonimy jak np z Dulką albo Zmorami się spotykałaś z Ozzym?? :evil_lol:

:crazyeye: o rany no własnie ....gdzie:evil_lol:

bhahahah :roflt:

Posted

Vectra napisał(a):

No i znowu temat jajek...Dziewczyny wy nie macie innych tematów:evil_lol:

Posted

[B][I];)nooo obawiałabym się bo własnie dzis dostałam pogróżki ze któś ma namiar na mnie ze mój pies bez kagańca chodzi:razz:tylko ten któś zna przepisy w Rybniku jak koza nuty
psi mają chodzić na smyczy a kaganiec tylko pśi agresywne bądź ras agresywnych tudzież z listy:cool3:

Cześć!!!Alicjo moja droga jek masz gdzieś ten UKAZ to mi go podeślij,bardzo proszę,bo ostatnio pan policyjant mnie się czepił,gdzie Dulka ma kaganiec:roll:

Wcisłam mu że ona jeszcze szczeniak i takowego nie potrzebuje:evil_lol: ,bo nie byłam pewna jak to U NAS jest z tym kagańcem,a jak będę miała ukaz,to se go wydrukuje i się bedę OKAZYWAĆ:evil_lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Cześć!!!Alicjo moja droga jek masz gdzieś ten UKAZ to mi go podeślij,bardzo proszę,bo ostatnio pan policyjant mnie się czepił,gdzie Dulka ma kaganiec:roll:

Wcisłam mu że ona jeszcze szczeniak i takowego nie potrzebuje:evil_lol: ,bo nie byłam pewna jak to U NAS jest z tym kagańcem,a jak będę miała ukaz,to se go wydrukuje i się bedę OKAZYWAĆ:evil_lol:
ukazx jest toże w Gazecie Rybnickiej z lutego i teraz z września , jak nie masz to ci skseruję .
.....cyt... Psy należy prowadzić na smyczy / bez względu na rasę , to mi powiedziala pani w urzędzie:p/,przy czym psy rasy znawanej za agresywna / czyli psy z czarnej listy/lub w inny sposób zagrazające otoczeniu muszą mieć załozony kaganiec.
Zwalnianie psa ze smyczy dozwolone jestw terenachnie zagospodarowanych, poza miejscami wymienionymi w par.24
czylipiaskownice , place zabaw, ulice chodnikiparki , zieleńce...czyli wszędzie tam gdzie u nas biegaja ..nie urażajac kolezanek z dogo ...wypierdki :cool3:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Z może by tak jakieś zdjęcia ? :razz:

evaxon napisał(a):
:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :obrazic:
:crazyeye:no coście sie tak zmówiły ....:cool1:

Posted

Alka napisał(a):
są fotki, są fotki :multi::multi::multi:

a któż to taki mądry:diabloti: interesuje się Ozzulkowym kagańcem :diabloti:
powiem ci jak się spotkamy .....domyśl się ;)te od fasolek

Hugo-Kochaś napisał(a):
: :megagrin: :roflt:
:mad:no jeszcze się smiej...zobaczymy jak się Dulka do pańcia upodobni:evil_lol:

Posted

śmieszniej będzie jak pańcio do Dulki:evil_lol: :evil_lol:

Ps.nie zauważyłam,że Cezar jest w typie 'Pudziana":lol:

ps nr 2:skseruj mi ten ukaz:grins:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
śmieszniej będzie jak pańcio do Dulki:evil_lol: :evil_lol:

Ps.nie zauważyłam,że Cezar jest w typie 'Pudziana":lol:

ps nr 2:skseruj mi ten ukaz:grins:
:razz:jak nie zauwazyłas :mad:no wiesz narazaj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oki ukaz skserujemy;)

Posted

Cześc zajajcona Alu :multi:

Teklunia napisał(a):
o matko, tak z samego rana o jajkach :shake:

jajeczniczka na śniadanie dobra rzecz :evil_lol:

Agga napisał(a):
Alu Ty mi powiedz co Cezary zrobił Ozziemu. On a drugeij fotece uwyglada nie za ciekawie.

Agus z Ozulcem wszystko Ok, on nam tylko pokazuje, ze z jego jajcami takze :evil_lol:

Posted

Ide na psacer:p

Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;)