Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem Ide na psacer:p juz po pracy? szybko dzisiaj ;) Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Chorera nie pogadam z wami na temat psich jajków :evil_lol: bo mój psi samiec takich nie posiada :eviltong: mamuska prześcieradła da się wybieli w PSie , ba nawet można koror mu zmienić ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a):juz po pracy? szybko dzisiaj ;) bo mi pani katechetka wisiała 2 godzinki i szłam sobie na 9 do 12 ......zaraz muszę zabrać sie za inne prace:angryy:. A w pracy było dzis fajnie bo miałam tylko 9 bąbli ....więc podgoniłam sobie materialik z 6 latkami w szt.6 a 5 latki dostały robótki reczne ;)Od poniedziałku poznajemy literki:p Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem a co tu myśleć - tsza zrobić i już :evil_lol: a co będzie to będzie - akurat o Ozzyego się nie bojam bo widzę że to dobry chłopak jest :loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):Chorera nie pogadam z wami na temat psich jajków :evil_lol: bo mój psi samiec takich nie posiada :eviltong: mamuska prześcieradła da się wybieli w PSie , ba nawet można koror mu zmienić ;):evil_lol::evil_lol:o rany to masz teraz tyły ideologiczne ...naucz mnie córcia te prześcieradła wybielać bo zejde na kompleksy:razz: malawaszka napisał(a):a co tu myśleć - tsza zrobić i już :evil_lol: a co będzie to będzie - akurat o Ozzyego się nie bojam bo widzę że to dobry chłopak jest :loveu:;)nooo obawiałabym się bo własnie dzis dostałam pogróżki ze któś ma namiar na mnie ze mój pies bez kagańca chodzi:razz:tylko ten któś zna przepisy w Rybniku jak koza nuty psi mają chodzić na smyczy a kaganiec tylko pśi agresywne bądź ras agresywnych tudzież z listy:cool3: O Lunete sie nie martw najwyzej Ozzy ucieknie .....podglądaczom na dogo napiszę ze nie chodzi o kontakty sexualne psów tylko socjalizacyjne :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 evaxon napisał(a):łeeeee a gdzie zdiecia:(:evil_lol: :crazyeye: o rany no własnie ....gdzie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):....podglądaczom na dogo napiszę ze nie chodzi o kontakty sexualne psów tylko socjalizacyjne :evil_lol: hahahahaha a co? miałaś już jakieś anonimy jak np z Dulką albo Zmorami się spotykałaś z Ozzym?? :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o rany no własnie ....gdzie:evil_lol: bhahahah :roflt: Quote
Agga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):Chorera nie pogadam z wami na temat psich jajków :evil_lol: bo mój psi samiec takich nie posiada :eviltong: No i znowu temat jajek...Dziewczyny wy nie macie innych tematów:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): [B][I];)nooo obawiałabym się bo własnie dzis dostałam pogróżki ze któś ma namiar na mnie ze mój pies bez kagańca chodzi:razz:tylko ten któś zna przepisy w Rybniku jak koza nuty psi mają chodzić na smyczy a kaganiec tylko pśi agresywne bądź ras agresywnych tudzież z listy:cool3: Cześć!!!Alicjo moja droga jek masz gdzieś ten UKAZ to mi go podeślij,bardzo proszę,bo ostatnio pan policyjant mnie się czepił,gdzie Dulka ma kaganiec:roll: Wcisłam mu że ona jeszcze szczeniak i takowego nie potrzebuje:evil_lol: ,bo nie byłam pewna jak to U NAS jest z tym kagańcem,a jak będę miała ukaz,to se go wydrukuje i się bedę OKAZYWAĆ:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć!!!Alicjo moja droga jek masz gdzieś ten UKAZ to mi go podeślij,bardzo proszę,bo ostatnio pan policyjant mnie się czepił,gdzie Dulka ma kaganiec:roll: Wcisłam mu że ona jeszcze szczeniak i takowego nie potrzebuje:evil_lol: ,bo nie byłam pewna jak to U NAS jest z tym kagańcem,a jak będę miała ukaz,to se go wydrukuje i się bedę OKAZYWAĆ:evil_lol:ukazx jest toże w Gazecie Rybnickiej z lutego i teraz z września , jak nie masz to ci skseruję . .....cyt... Psy należy prowadzić na smyczy / bez względu na rasę , to mi powiedziala pani w urzędzie:p/,przy czym psy rasy znawanej za agresywna / czyli psy z czarnej listy/lub w inny sposób zagrazające otoczeniu muszą mieć załozony kaganiec. Zwalnianie psa ze smyczy dozwolone jestw terenachnie zagospodarowanych, poza miejscami wymienionymi w par.24 czylipiaskownice , place zabaw, ulice chodnikiparki , zieleńce...czyli wszędzie tam gdzie u nas biegaja ..nie urażajac kolezanek z dogo ...wypierdki :cool3: Quote
e.v.a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o rany no własnie ....gdzie:evil_lol: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :obrazic: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gabryjella napisał(a):Z może by tak jakieś zdjęcia ? :razz: evaxon napisał(a)::watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :obrazic::crazyeye:no coście sie tak zmówiły ....:cool1: Quote
sota36 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 no, A Juz Myslalm, Ale Sie Nie Rozczarowalam - Tylko 3 Stony Niejajeczne!!!! Ale popatrcie - jacy oni sa do siebie podobni!!!! Ten wzrok,ta klata!!! Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 są fotki, są fotki :multi::multi::multi: a któż to taki mądry:diabloti: interesuje się Ozzulkowym kagańcem :diabloti: Quote
BoJa2 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 sota36 napisał(a): Ale popatrcie - jacy oni sa do siebie podobni!!!! Ten wzrok,ta klata!!! : :megagrin: :roflt: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a):są fotki, są fotki :multi::multi::multi: a któż to taki mądry:diabloti: interesuje się Ozzulkowym kagańcem :diabloti:powiem ci jak się spotkamy .....domyśl się ;)te od fasolek Hugo-Kochaś napisał(a):: :megagrin: :roflt::mad:no jeszcze się smiej...zobaczymy jak się Dulka do pańcia upodobni:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 śmieszniej będzie jak pańcio do Dulki:evil_lol: :evil_lol: Ps.nie zauważyłam,że Cezar jest w typie 'Pudziana":lol: ps nr 2:skseruj mi ten ukaz:grins: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):śmieszniej będzie jak pańcio do Dulki:evil_lol: :evil_lol: Ps.nie zauważyłam,że Cezar jest w typie 'Pudziana":lol: ps nr 2:skseruj mi ten ukaz:grins::razz:jak nie zauwazyłas :mad:no wiesz narazaj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oki ukaz skserujemy;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 menscizny :lol: :lol: :lol: hahahah kon by sie usmiał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc ala:buzi: Quote
Agga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alu Ty mi powiedz co Cezary zrobił Ozziemu. On a drugeij fotece uwyglada nie za ciekawie. Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześc zajajcona Alu :multi: Teklunia napisał(a):o matko, tak z samego rana o jajkach :shake: jajeczniczka na śniadanie dobra rzecz :evil_lol: Agga napisał(a):Alu Ty mi powiedz co Cezary zrobił Ozziemu. On a drugeij fotece uwyglada nie za ciekawie. Agus z Ozulcem wszystko Ok, on nam tylko pokazuje, ze z jego jajcami takze :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem Ide na psacer:p Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;) Quote
Recommended Posts