Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Alu moja kochana :loveu: Nie padaj nam w te papierki bo nam jeszcze cię mole ksiązkowe zjedzą ;) Quote
beria Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:i dziś nie będzie siedzę zakopana w papierzyska ....za 2 tygodnie mamy nalot wizytatorów i jeszcze jakies badziewie z Kuratorium i pisze ...pisze ...pisze.....:angryy: A ja teraz nic nie piszę :eviltong: :bigcool: Bo chwilowo szukam pracy :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 beria napisał(a):A ja teraz nic nie piszę :eviltong: :bigcool: Bo chwilowo szukam pracy :evil_lol: Mnie psychoanalityk potrzebny :) Masz kwalifikacje? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aluś - sie nie daj :lol: a na wizytację weź Ozziego:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzień dobry, a gdzie new fotecki Ozzulca?????? Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 an3czka napisał(a):Aluś witam Ciebie i Twojego ekshibicjonistę:evil_lol: :multi:witam Anię i........ i już;) sota36 napisał(a):ANo nie - ja juz myalalam, ze jajcowaty temat saie skonczyl! an3czka napisał(a):Jajcowaty temat zawsze na topie!:evil_lol: tygra napisał(a):jajcowate tematy nigdy nie odchodzą:evil_lol: - takie życie :evil_lol:NO WŁASNIE HankaRupczewska napisał(a):Alu, dobry wieczór ! :p :p Czy widać Cię jeszcze zza tych papierzysków ??? ( czy może papierzysk ??? ):shake:utonęlam ............ malawaszka napisał(a):uuuu Ala nie zazdroszczę papierów :shake:mam już ich dość a dopiero zaczęłam madzia18sosnowiec napisał(a):oj biedna ala, pewnie teraz przysneła z długopisem w nochalku wsrod sterrty papierków, ala nie daj się!:cool3:prawie........... Pysia napisał(a):Alu moja kochana :loveu: Nie padaj nam w te papierki bo nam jeszcze cię mole ksiązkowe zjedzą ;)muszę........:placz: beria napisał(a):A ja teraz nic nie piszę :eviltong: :bigcool: Bo chwilowo szukam pracy :evil_lol: aga1215 napisał(a):Aluś - sie nie daj :lol: a na wizytację weź Ozziego:evil_lol::razz:dobra myśl Lucy* napisał(a):Cześć Rydzu :cool3: :cool3: pamiętasz jeszcze Marnotrawną Lucy :cool3: :evil_lol: ??:multi:pamintom, pamintom........ paula_z napisał(a):Buuuuuuuu :placz: :placz: :placz:nie płaczaj...... Cerber napisał(a):Dzień dobry, a gdzie new fotecki Ozzulca??????dzień dobry......nie ma.... DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM Teraz piję kawę , jem kanapeczki....zaraz wpadnę do łazienki , potem spacer ze śpiochem i na 11 do pracy do 16 ...a o 16 pędem na Narade szkoleniową do innego przedszkola i nie wiem o której wróce:placz:. Kurde jak mi siebie zal:placz: Quote
agabass Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 dobrze będzie ja dziś na 13 do roboty i do wieczora - nie chce się potfornie ja też już po kawusi ;) Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM Teraz piję kawę , jem kanapeczki....zaraz wpadnę do łazienki , potem spacer ze śpiochem i na 11 do pracy do 16 ...a o 16 pędem na Narade szkoleniową do innego przedszkola i nie wiem o której wróce:placz:. Kurde jak mi siebie zal:placz: Ej Alu :p Dzisiejszy dzionek szybko minie a jutro będzie znowu normalna praca ;) A pojutrze....sobota i niedziela :multi: Jest po co żyć :loveu: Quote
mmbbaj Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześć Alu :p, mnie też ciebie żal :shake: i Ozzulka, bo mamcia taka zapracowana! Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Pysia napisał(a):Ej Alu :p Dzisiejszy dzionek szybko minie a jutro będzie znowu normalna praca ;) A pojutrze....sobota i niedziela :multi: Jest po co żyć :loveu::shake:nooo sobotę i niedziele już mam zaplanowana co do joty ......mus wszystko popisać ...... a potem po wizytacji będzie TOTALNA LABA:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a potem po wizytacji będzie TOTALNA LABA:evil_lol: Sama widzisz że po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój ;) Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pysia napisał(a):Ej Alu :p Dzisiejszy dzionek szybko minie a jutro będzie znowu normalna praca ;) A pojutrze....sobota i niedziela :multi: Jest po co żyć :loveu: Alu, posłuchaj Pysi , ta to ma zdrowe podejście... optymistka :p na poprawę humorku wstawiam ci Ozzulka :p Quote
leemonca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 biedny Ozzulek, pańcia zatonęła w papierkach i zapomniała go zabrać ze spacerku :-( Quote
Patka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 leemonca on sobie napewno poradzi :cool3: Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ło jej jak się ozzulek tarza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 leemonca napisał(a):biedny Ozzulek, pańcia zatonęła w papierkach i zapomniała go zabrać ze spacerku :-( hahahaha no to Ozzy dostał exmisję :evil_lol: Quote
Teklunia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześć Alu :) Jak tam Ci się siedzi pod tymi papierzyskami? :evil_lol: Masz powietrze? ;) Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 i druga foteczka ( nieco niewyrażna );) Ozzulek pilnuje plecaka coby mu przypadkiem Tuffiasty nie wyciągnął znów piłeczki:evil_lol: Quote
leemonca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cytat: Napisał(a) leemonca biedny Ozzulek, pańcia zatonęła w papierkach i zapomniała go zabrać ze spacerku :-( hahahaha no to Ozzy dostał exmisję :evil_lol: no i wykrakałaś :megagrin: !!!!! Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alka napisał(a):i druga foteczka ( nieco niewyrażna );) Ozzulek pilnuje plecaka coby mu przypadkiem Tuffiasty nie wyciągnął znów piłeczki:evil_lol: pilnuje... żeby nikt niczego nie ukradł, a przede wszystkim plecaka :lol: :lol: do tej fotki pasuje hasło: Ja Tutaj pilnuję :D Quote
Vectra Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 cześć mamuś :loveu::loveu: jak narada :razz: też wam wymyślają bzdety :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 czesc ala:buzi: widze opis na gg cały czas ze tyrasz, wyjdz z tych papierzysk juz :placz: Quote
Recommended Posts