Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dobry wieczorek :p wróciłam ...patrz uciekłam ....z Narady o 17.30 :cool3:za zgodą dyrekcji... teraz piję kawę i zaraz pędzę dalej pracować . Dziękuję sasiadko za wstawienie foteczek:p. Wieczorkiem wrzucę jeszcze łóżkowe foty bo myślę ze się stęskniłyscie;) Quote
PIKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześc Ala :multi: Czy Ty dalej piszesz? :roll: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Witam ...wpadłam w przerwie między papierkami ... mus to wszystko w domu robić bo w pracy bąble absorbują bez reszty ;) A na Naradzie szkoleniowej było wesolutko ...nawiałam jak miałysmy ćwiczyć elementy Yogi:evil_lol:....już się widzę z moją sztywną szyją ...:razz: Quote
beria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alka napisał(a): Alu nie przepracowuj się, bo Ozzy się wyprowadzi :razz: Już spakował plecak :roll: Quote
Paula Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dobry Wieczor Alu :multi: Alicjarydzewska napisał(a):A na Naradzie szkoleniowej było wesolutko ...nawiałam jak miałysmy ćwiczyć elementy Yogi:evil_lol: Narada z elementami yogi :-o Fajnie :roll: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 na dobranoc ....foteczki 2 poranne i dla fanek .....Ozzy:evil_lol: Paula bo to była Rada Pedagogiczna szkoleniowa w temacie wychowanie prozdrowotne ...takie sa najlepsze :p Quote
Vectra Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Logo fanklubu Ozzulcowych klejnowtów :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Naprawdę ma zwarte jajka:oops: A wiecie co ja ostatnio zrobiłam przez Patki opowieści o jajcach astów:shake: Kolegi pies ,<koffany aścik:loveu: > zawsze na powitanie obskoczy, obliże, a potem kładzie się na plecach, żeby go po brzuszku drapać:loveu: No to po spotkaniu i powitalnym rytuale, drapie go po brzuszku i wnet przypomniały mi się słowa Patki:roll: Zawiesiłam się i gapię, gapię w te jajka, a wkońcu mówię do Piotrka ,,Zwarte są te jajka, czy nie":oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 madzia i medor napisał(a):Naprawdę ma zwarte jajka:oops: A wiecie co ja ostatnio zrobiłam przez Patki opowieści o jajcach astów:shake: Kolegi pies ,<koffany aścik:loveu: > zawsze na powitanie obskoczy, obliże, a potem kładzie się na plecach, żeby go po brzuszku drapać:loveu: No to po spotkaniu i powitalnym rytuale, drapie go po brzuszku i wnet przypomniały mi się słowa Patki:roll: Zawiesiłam się i gapię, gapię w te jajka, a wkońcu mówię do Piotrka ,,Zwarte są te jajka, czy nie":oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Magda aż się popłakałam ze smiechu ...kurcze kto wie jak w PSie wybielać prześcieradła:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/ Quote
Vectra Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Magda aż się popłakałam ze smiechu ...kurcze kto wie jak w PSie wybielać prześcieradła:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/ cholera :hmmmm: to w PS da się wybielić :crazyeye: ja myślałam że to w jakimś waniszu czy acze się wybiela ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Magda aż się popłakałam ze smiechu ...kurcze kto wie jak w PSie wybielać prześcieradła:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/ No to ja Ci dam taką radę ;) Zamast codziennie prać to zacznij powolutku kupować kolorowe ;) U mnie najlepiej sprawdziły się granatowe :diabloti: Jajca super ;) :evil_lol: Quote
beria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pysia napisał(a):No to ja Ci dam taką radę ;) Zamast codziennie prać to zacznij powolutku kupować kolorowe ;) U mnie najlepiej sprawdziły się granatowe :diabloti: Też już od kilku lat nie mam białych prześcieradeł :evil_lol: Lubię z froty - kolorowe i trudniejsze do rozdarcia :diabloti: Quote
Paula Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Magda aż się popłakałam ze smiechu :oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/ Ja tez :roflt: :roflt: :roflt: Nie przejmuj sie, Alu. Ja nawet nie zauwazylam przescieradla, podziwialam zwarte jajka :evil_lol: I sie zastanawialam, czy Maksiu tez ma zwarte :cool3: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cześć Ala :p sliczności :loveu: przypomniałas mi ze dawno juz nieba nie fociłam ;) Ile masz stopieńków w domu? Ciekawi mnie to zawsze... u mnie w zimie jest .... h,mmmm dla niektórych zimno bo jak do mnie w gości przychodzą to mówią ze marzną :evil_lol: zimą mam w dzień 19-20 stopni a w nocy 17 :cool3: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Vectra napisał(a):cholera :hmmmm: to w PS da się wybielić :crazyeye: ja myślałam że to w jakimś waniszu czy acze się wybiela ;) :evil_lol::evil_lol:myślałam ze sie da ...bo jak w Waniszu to musiałabym spac w wannie Pysia napisał(a):No to ja Ci dam taką radę ;) Zamast codziennie prać to zacznij powolutku kupować kolorowe ;) U mnie najlepiej sprawdziły się granatowe :diabloti: Jajca super ;) :evil_lol::pmam też zielone ale białe też mam na stanie beria napisał(a):Też już od kilku lat nie mam białych prześcieradeł :evil_lol: Lubię z froty - kolorowe i trudniejsze do rozdarcia :diabloti::cool3:potargał jak zakopywał gryzaka paula_z napisał(a):Ja tez :roflt: :roflt: :roflt: Nie przejmuj sie, Alu. Ja nawet nie zauwazylam przescieradla, podziwialam zwarte jajka :evil_lol: I sie zastanawialam, czy Maksiu tez ma zwarte :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakie ma Gosiek napisał(a):cześć Ala :p sliczności :loveu: przypomniałas mi ze dawno juz nieba nie fociłam ;) Ile masz stopieńków w domu? Ciekawi mnie to zawsze... u mnie w zimie jest .... h,mmmm dla niektórych zimno bo jak do mnie w gości przychodzą to mówią ze marzną :evil_lol: zimą mam w dzień 19-20 stopni a w nocy 17 :cool3:oj w domciu mam 24 ...tropik Quote
BeaC Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Haj..... to ma być chyba galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a przeleciałam 8 stron i tylko jedno zdjęcie OZZiowe jak zwykle w temacie kurzym)... gadaciue i gadacie a zdjęcia to gdzie??????:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 o matko, tak z samego rana o jajkach :shake: dziewczeta, jestem zgorszona :evil_lol: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 paula_z napisał(a): Narada z elementami yogi :-o Fajnie :roll: Alu, ja się zastanawiam po co polazłaś na tę naradę.:evil_lol:Trzeba było do mnie zajrzeć, zaprezentowałabym jakieś ćwiczonko , a w razie czego mam płytkę instruktażową .Byłoby bliżej ... Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj Alu :loveu: Dzisiaj piątek :multi: Jutro weekend :multi::multi::multi: I dla tej chwili warto żyć ;) Quote
malawaszka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hahaha zwarte jajka, kolorowe prześcieradła wybielone w PSie :roflt: ale ubaw :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha zwarte jajka, kolorowe prześcieradła wybielone w PSie :roflt: ale ubaw :evil_lol::razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem Ide na psacer:p Quote
Recommended Posts