Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczorek :p
wróciłam ...patrz uciekłam ....z Narady o 17.30 :cool3:za zgodą dyrekcji...
teraz piję kawę i zaraz pędzę dalej pracować .
Dziękuję sasiadko za wstawienie foteczek:p.
Wieczorkiem wrzucę jeszcze łóżkowe foty bo myślę ze się stęskniłyscie;)

Posted

Witam ...wpadłam w przerwie między papierkami ... mus to wszystko w domu robić bo w pracy bąble absorbują bez reszty ;)
A na Naradzie szkoleniowej było wesolutko ...nawiałam jak miałysmy ćwiczyć elementy Yogi:evil_lol:....już się widzę z moją sztywną szyją ...:razz:

Posted

Dobry Wieczor Alu :multi:

Alicjarydzewska napisał(a):
A na Naradzie szkoleniowej było wesolutko ...nawiałam jak miałysmy ćwiczyć elementy Yogi:evil_lol:

Narada z elementami yogi :-o Fajnie :roll:

Posted

na dobranoc ....foteczki 2 poranne

i dla fanek .....Ozzy:evil_lol:

Paula bo to była Rada Pedagogiczna szkoleniowa w temacie wychowanie prozdrowotne ...takie sa najlepsze :p

Posted

Naprawdę ma zwarte jajka:oops:

A wiecie co ja ostatnio zrobiłam przez Patki opowieści o jajcach astów:shake:
Kolegi pies ,<koffany aścik:loveu: > zawsze na powitanie obskoczy, obliże, a potem kładzie się na plecach, żeby go po brzuszku drapać:loveu: No to po spotkaniu i powitalnym rytuale, drapie go po brzuszku i wnet przypomniały mi się słowa Patki:roll: Zawiesiłam się i gapię, gapię w te jajka, a wkońcu mówię do Piotrka ,,Zwarte są te jajka, czy nie":oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Naprawdę ma zwarte jajka:oops:

A wiecie co ja ostatnio zrobiłam przez Patki opowieści o jajcach astów:shake:
Kolegi pies ,<koffany aścik:loveu: > zawsze na powitanie obskoczy, obliże, a potem kładzie się na plecach, żeby go po brzuszku drapać:loveu: No to po spotkaniu i powitalnym rytuale, drapie go po brzuszku i wnet przypomniały mi się słowa Patki:roll: Zawiesiłam się i gapię, gapię w te jajka, a wkońcu mówię do Piotrka ,,Zwarte są te jajka, czy nie":oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz Magda aż się popłakałam ze smiechu

...kurcze kto wie jak w PSie wybielać prześcieradła:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/

Posted

...kurcze kto wie jak w PSie wybielać prześcieradła:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/

cholera :hmmmm: to w PS da się wybielić :crazyeye: ja myślałam że to w jakimś waniszu czy acze się wybiela ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

No to ja Ci dam taką radę ;) Zamast codziennie prać to zacznij powolutku kupować kolorowe ;) U mnie najlepiej sprawdziły się granatowe :diabloti:
Jajca super ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No to ja Ci dam taką radę ;) Zamast codziennie prać to zacznij powolutku kupować kolorowe ;) U mnie najlepiej sprawdziły się granatowe :diabloti:

Też już od kilku lat nie mam białych prześcieradeł :evil_lol: Lubię z froty - kolorowe i trudniejsze do rozdarcia :diabloti:

Posted

:oops:matko ja miałam jeszcze we wtorek czyste to prześcieradło bo tyle co położyłam ....jeden nalot Ozzulka / no przecież qrka myję mu łapki:mad:/

Ja tez :roflt: :roflt: :roflt:

Nie przejmuj sie, Alu. Ja nawet nie zauwazylam przescieradla, podziwialam zwarte jajka :evil_lol: I sie zastanawialam, czy Maksiu tez ma zwarte :cool3: :evil_lol:

Posted

cześć Ala :p

sliczności :loveu:
przypomniałas mi ze dawno juz nieba nie fociłam ;)

Ile masz stopieńków w domu? Ciekawi mnie to zawsze... u mnie w zimie jest .... h,mmmm dla niektórych zimno bo jak do mnie w gości przychodzą to mówią ze marzną :evil_lol: zimą mam w dzień 19-20 stopni a w nocy 17 :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
cholera :hmmmm: to w PS da się wybielić :crazyeye: ja myślałam że to w jakimś waniszu czy acze się wybiela ;) :evil_lol::evil_lol:
myślałam ze sie da ...bo jak w Waniszu to musiałabym spac w wannie

Pysia napisał(a):
Jajca super ;) :evil_lol:
:pmam też zielone ale białe też mam na stanie

beria napisał(a):
Też już od kilku lat nie mam białych prześcieradeł :evil_lol: Lubię z froty - kolorowe i trudniejsze do rozdarcia :diabloti:
:cool3:potargał jak zakopywał gryzaka

paula_z napisał(a):
Ja tez :roflt: :roflt: :roflt:

Nie przejmuj sie, Alu. Ja nawet nie zauwazylam przescieradla, podziwialam zwarte jajka :evil_lol: I sie zastanawialam, czy Maksiu tez ma zwarte :cool3: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakie ma

Gosiek napisał(a):
cześć Ala :p

sliczności :loveu:
przypomniałas mi ze dawno juz nieba nie fociłam ;)

Ile masz stopieńków w domu? Ciekawi mnie to zawsze... u mnie w zimie jest .... h,mmmm dla niektórych zimno bo jak do mnie w gości przychodzą to mówią ze marzną :evil_lol: zimą mam w dzień 19-20 stopni a w nocy 17 :cool3:
oj w domciu mam 24 ...tropik

Posted

Haj..... to ma być chyba galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a przeleciałam 8 stron i tylko jedno zdjęcie OZZiowe jak zwykle w temacie kurzym)... gadaciue i gadacie a zdjęcia to gdzie??????:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):

Narada z elementami yogi :-o Fajnie :roll:

Alu,
ja się zastanawiam po co polazłaś na tę naradę.:evil_lol:Trzeba było do mnie zajrzeć, zaprezentowałabym jakieś ćwiczonko , a w razie czego mam płytkę instruktażową .Byłoby bliżej ...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha zwarte jajka, kolorowe prześcieradła wybielone w PSie :roflt: ale ubaw :evil_lol:
:razz:a tobie co tak wesoło .....to myśl lepiej o sesji socjalizacyjnej Luny z Ozzulkiem
Ide na psacer:p