Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziś go objazgotał taki mały pseudosznupcio czarny miniaturkopodobny i Ozzy go olał :razz: ...znaczy nie moczem tylko zachowaniem;)

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: Ala, chyba powinnaś zmienić tytuł galerii a przynajmniej jej początek na "jajeczny Ozzulek i ....." albo "jajcarski Ozzy i ....." :roflt:

:crazyeye: o rany Gosiu nie.....bo jeszcze mnie kto posądzi o reklamę ;) a on niewinny prawiczek:evil_lol: i jak pańcia się nie zmobilizuje i nie pogoni lenia / czytaj wystawki/to zostanie nim do końca zycia:evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: o rany Gosiu nie.....bo jeszcze mnie kto posądzi o reklamę ;) a on niewinny prawiczek:evil_lol: i jak pańcia się nie zmobilizuje i nie pogoni lenia / czytaj wystawki/to zostanie nim do końca zycia:evil_lol:

Czyli wszystko w rękach Pańci:evil_lol:

Posted

:razz: nio....ta gorsza opcja też wchodzi w rachube jakby się chłopięciu w łebku pomiąchało:cool3:

Oj tam! Nic mu się nie pomiącha:evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
Dobry wieczór, ja zapomniałam o Tobie :oops: :oops: :oops: :oops: wstyd mi :( zrehabilituje to jakoś obiecuję, ale jutro. Dobranoc :)

:p miło mi ze wpadłaś ...a u mnie lichutko z fotkami .....:razz:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rany Pysiu .....dlaczego

Sama nie wiem...Tak mi się powiedziało :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Sama nie wiem...Tak mi się powiedziało :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu ty już nie pij ....kawy:evil_lol:

Posted

Dzień dobry :)
emm widzę jakąś fotkę Ozzylca z kims, jet świetna. Tak równo są ustaweieni, mi się nigy nie udało zrobic fotki, żeby pan i mies stali rózno, a bynajmniej Cerber nie ma na to ochoty :/

Posted

Pysia napisał(a):
Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;)

to se załóż stopery :obrazic: a ja jestem pewna, że Ozzy potrafi sobie ze spanikowaną Luną świetnie poradzić :loveu:

Posted

:pWitam,
jestem po Ozzulkowym psacerku;)małym sprzątanku , po 1 kawie a przed drugą po zakupach i po ciekawej rozmowie .../to do Alki;)/
Mam nadzieje ze dziś podjadę na bezludzie wybiegać Ozzulka ..tutaj trochę kiepsko bo w okolicy nam kilka suczek koleżanek sie rozciekło a Ozzy pewno chetnie by im dotrzymał towarzystwa:angryy:...
a co oznacza bezludzie .............oznacza fotki ....monotematyczne:evil_lol: