an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy, ty znowu to samo. Przeceż ja wiem, że natura cię obdarzyła...:lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziś go objazgotał taki mały pseudosznupcio czarny miniaturkopodobny i Ozzy go olał :razz: ...znaczy nie moczem tylko zachowaniem;) Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :lol: Ala, chyba powinnaś zmienić tytuł galerii a przynajmniej jej początek na "jajeczny Ozzulek i ....." albo "jajcarski Ozzy i ....." :roflt: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: Ala, chyba powinnaś zmienić tytuł galerii a przynajmniej jej początek na "jajeczny Ozzulek i ....." albo "jajcarski Ozzy i ....." :roflt: :crazyeye: o rany Gosiu nie.....bo jeszcze mnie kto posądzi o reklamę ;) a on niewinny prawiczek:evil_lol: i jak pańcia się nie zmobilizuje i nie pogoni lenia / czytaj wystawki/to zostanie nim do końca zycia:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: o rany Gosiu nie.....bo jeszcze mnie kto posądzi o reklamę ;) a on niewinny prawiczek:evil_lol: i jak pańcia się nie zmobilizuje i nie pogoni lenia / czytaj wystawki/to zostanie nim do końca zycia:evil_lol: Czyli wszystko w rękach Pańci:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):Czyli wszystko w rękach Pańci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pośrednio Aniu ...pośrednio;) Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pośrednio Aniu ...pośrednio;) ...I dosłownie:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):...I dosłownie:evil_lol: :razz: nio....ta gorsza opcja też wchodzi w rachube jakby się chłopięciu w łebku pomiąchało:cool3: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: nio....ta gorsza opcja też wchodzi w rachube jakby się chłopięciu w łebku pomiąchało:cool3: Oj tam! Nic mu się nie pomiącha:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dobry wieczór, ja zapomniałam o Tobie :oops: :oops: :oops: :oops: wstyd mi :( zrehabilituje to jakoś obiecuję, ale jutro. Dobranoc :) Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Cerber napisał(a):Dobry wieczór, ja zapomniałam o Tobie :oops: :oops: :oops: :oops: wstyd mi :( zrehabilituje to jakoś obiecuję, ale jutro. Dobranoc :) :p miło mi ze wpadłaś ...a u mnie lichutko z fotkami .....:razz: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alu...Właśnie owczarkowi poradziłam aby jadł czosnek..... Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Alu...Właśnie owczarkowi poradziłam aby jadł czosnek.....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rany Pysiu .....dlaczego Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o rany Pysiu .....dlaczego Sama nie wiem...Tak mi się powiedziało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Sama nie wiem...Tak mi się powiedziało :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu ty już nie pij ....kawy:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Mamciu melduje się że jestem , wróciłam ,żyje , mam się dobrze :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 oj oj ciezko nadazyc ;-) duzoooo sie tu dziejeee ;-) i stronki leca i leca ;-) Pozdrawiamy milutko -mizianko dla psiulka ;-) Quote
KaRa_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Obaj panowie jak pozuja:cool3: na tym zdjeciu Ozzy wyglada na malego psiaka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Shetanka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ozzy jet the best!Więcej fotek :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dzień dobry :) emm widzę jakąś fotkę Ozzylca z kims, jet świetna. Tak równo są ustaweieni, mi się nigy nie udało zrobic fotki, żeby pan i mies stali rózno, a bynajmniej Cerber nie ma na to ochoty :/ Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Pysia napisał(a):Nie mogę :evil_lol: Przeczytałam to i już usłyszałam jazgot niesamowity :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I mine Ozulka zobaczyłam jak kuli uszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy potrafi olać to jak Szelma i Zmorka ;) to se załóż stopery :obrazic: a ja jestem pewna, że Ozzy potrafi sobie ze spanikowaną Luną świetnie poradzić :loveu: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witamy!!! Pozdrawiamy!!! Ściskamy!!!! Miziamy!!!!!:lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 :pWitam, jestem po Ozzulkowym psacerku;)małym sprzątanku , po 1 kawie a przed drugą po zakupach i po ciekawej rozmowie .../to do Alki;)/ Mam nadzieje ze dziś podjadę na bezludzie wybiegać Ozzulka ..tutaj trochę kiepsko bo w okolicy nam kilka suczek koleżanek sie rozciekło a Ozzy pewno chetnie by im dotrzymał towarzystwa:angryy:... a co oznacza bezludzie .............oznacza fotki ....monotematyczne:evil_lol: Quote
Recommended Posts