zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No odswiezyłam sobie zaległosci ;-) a terozki ide sie napic ;-) oczywiscie herbatki i grzecznie do łozeczka ;-) Dobrej nocki kofani ;-) Karaluchy do poduchy i takie tam...... Quote
Paula Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):zasmucasz mnie ....czytać jej sie nie chce:cool3: :oops: Glupio mi sie zrobilo, wiec przeczytalam :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakie ma Tez zwarte :evil_lol: Kung-fu karate Chuck Ozzy the best :multi: :evil_lol: Od jutra jestem bez netu, wiec prosze nie zagadywac galerii :mad:bo nie dam rady nadrobic :eviltong: :evil_lol: Dobranoc Alu :bye: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dziendoberek ;-) Nie no pierwszy raz jestemm na biezaco ;-) he he .... Miłego dzioneczka zyczymy ,mizianko dla Ozulka ;-) Quote
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Alu! Przyszłam się pożegnać na te długie dwa tygodnie. Muszę się pakować, ale jakaś nostalgia mnie chwyciła i zrobiło się smutnawo... Pa pa!!!:bye::bye::bye::placz: Quote
Anja33 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Sorry tak sledze watek Ozzyego i cos uslyszalam o pysznych placuszkach moge prosic przepis [email protected] Quote
LAZY Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ozzy ala Chuck Noris jest rewelacyjny:) Przepis to prosze tutaj wstawic, każdemu się przyda;) Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Wpadłam się przywitać :) Witam :hand: :hand: :hand: Lepiej z nim nie zadzierać on zna karate 4 stopien :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj Alu i cieszę się bardzo że mnie wczoraj niedoczytałaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Bo jest :diabloti: Wielki kanion na bezludziu pełen jadowitych węży i skorpionów :diabloti: A Ozulec pilnuje tam aby te węże i krokodyle zjadały tylko niektórych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:a kogo Pysia napisał(a):To ja uciekam...:scared::evil_lol:dokąd:mad: HankaRupczewska napisał(a):Alu, czy znowu masz przerwę w pisaniu ??? Czy szukasz zagubionego TZ-ta ? Tak czy siak - DOBRANOC :hand:przerwa Haniu..... LAZY napisał(a):Ale mi się fajnie latający Ozzy trafił:):razz:sama sie zdziwiłam ze on od ziemi sie odrywa madzia18sosnowiec napisał(a):to dlatego ala tam z mezem chodzi :evil_lol: zostawia go tak na pare dni, jak jest niegrzeczny :eviltong: jak boga kocham!nie pije juz tydzien :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):nooo to pogratulować - to piękny i niedościgniony dla niektórych wynik :klacz: :evil_lol:ciekawe o kim myślisz .....:evil_lol: Vectra napisał(a):No to DOBRANOC :loveu:cześć córeńko..... zuzolandia napisał(a):No odswiezyłam sobie zaległosci ;-) a terozki ide sie napic ;-) oczywiscie herbatki i grzecznie do łozeczka ;-) Dobrej nocki kofani Karaluchy do poduchy i takie tam......zapomniałaś o pchłach i szczypawkach zuzolandia napisał(a):Dziendoberek ;-) Nie no pierwszy raz jestemm na biezaco he he .... Miłego dzioneczka zyczymy ,mizianko dla Ozulka ;-)bry dzień :multi: paula_z napisał(a)::oops: Glupio mi sie zrobilo, wiec przeczytalam :cool3: Tez zwarte :evil_lol: Kung-fu karate Chuck Ozzy the best :multi: Od jutra jestem bez netu, wiec prosze nie zagadywac galerii :mad:bo nie dam rady nadrobic :eviltong: Dobranoc Alu :bye:moja koffana marudna cioteczka .....a mozna zagladać do galerii:cool3: AlKil napisał(a):Witaj Alu! Przyszłam się pożegnać na te długie dwa tygodnie. Muszę się pakować, ale jakaś nostalgia mnie chwyciła i zrobiło się smutnawo... Pa pa!!!:bye::placz:wracaj szybciutko...papatki evaxon napisał(a):hejjjjj:multi:hey......... Anka12 napisał(a):Sorry tak sledze watek Ozzyego i cos uslyszalam o pysznych placuszkach moge prosic przepis [email protected]niech no ja pomyślę którne to były placuszki...... LAZY napisał(a):Ozzy ala Chuck Noris jest rewelacyjny:) Przepis to prosze tutaj wstawic, każdemu się przyda;)no własnie myslę który to przepisik Cerber napisał(a):Wpadłam się przywitać :) Witam :hand: Lepiej z nim nie zadzierać on zna karate 4 stopien :evil_lol: prawie Bruce Lee Witaj Pysia napisał(a):Witaj Alu i cieszę się bardzo że mnie wczoraj niedoczytałaś :evil_lol: o rany Pysiowata ...a co pisałaś Witam i o zdrówko pytam Witojcie u nos....................... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 czesc Alus :multi: bedą nowe fotki Ozzulka :razz: Quote
Agga Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ALu nie bedzie minie na dogo koło tygodnia. Ja Cię prosze kochana zapanuja nad numi zeby tyle nie pisali. Czy Ty wiesz co to znaczy tydzien nie czytania na dogo???? Aaaaa zapomniałam kochana już możesz zaczać zbierac pieniążki na kiecke i kwiaty.:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Agga napisał(a):ALu nie bedzie minie na dogo koło tygodnia. Ja Cię prosze kochana zapanuja nad numi zeby tyle nie pisali. Czy Ty wiesz co to znaczy tydzien nie czytania na dogo???? Aaaaa zapomniałam kochana już możesz zaczać zbierac pieniążki na kiecke i kwiaty.:evil_lol: :mad:.........dopiero teraz piszasz.....Agguś toć ja kredyt wezmę :evil_lol: myślisz ze jak mnie nie bedzie to mniej napisza:cool3: Quote
Agga Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:.........dopiero teraz piszasz.....Agguś toć ja kredyt wezmę :evil_lol: myślisz ze jak mnie nie bedzie to mniej napisza:cool3: Spokojnie kochana. Ja z wielkim wyprzedzeniem CI to mowie.:lol: No ale wszystko jest na dobrej drodze swatko:loveu: Hmmm ja się obawiam, że oni są tak szaleni, że czy Ty będziesz czy też nie oni nie potrafią nie pisać. To jest nie doopanowania. To trzeba leczyć:evil_lol: No może wpadne na chwilę jak mnie moj przyszły mąż chodż na chwilkę wypuści z objęć.:cool3: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Agga napisał(a):Spokojnie kochana. Ja z wielkim wyprzedzeniem CI to mowie.:lol: No ale wszystko jest na dobrej drodze swatko:loveu: Hmmm ja się obawiam, że oni są tak szaleni, że czy Ty będziesz czy też nie oni nie potrafią nie pisać. To jest nie doopanowania. To trzeba leczyć:evil_lol: No może wpadne na chwilę jak mnie moj przyszły mąż chodż na chwilkę wypuści z objęć.:cool3:;)niech trzyma ...my tu sobie damy radę :evil_lol: pozdrówki dla Was obojga:loveu: Quote
Vectra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj mamciu :loveu::loveu: o widze ,że soę weselicho kroi na dogo :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Vectra napisał(a):Witaj mamciu :loveu::loveu: o widze ,że soę weselicho kroi na dogo :cool3::cool3:;)będziem pić panieńskie:multi: Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 słodka psinka :):):) śliczniutka normalnie :):):) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zamordował następna piłke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc ala:buzi: Quote
aga1215 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):skąd ja to znam :multi: - piłka MUSI tak wygladać :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 aga1215 napisał(a):skąd ja to znam :multi: - piłka MUSI tak wygladać :evil_lol: ;)nareszcie ktoś obeznany w temacie ....witaj Aga:multi: Quote
Vectra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;-)będziem pić panieńskie:multi: off korsss :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kocham widok niszczącego psa :evil_lol::evil_lol: precyzyjnie pracujacego przednimi ząbkami :loveu: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ahhh cudna ta fotka co Vectra zacytowała :loveu: :loveu: :loveu: Agga :laola: nareszcie sie doczekałaś :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts