mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Jak sobie wyobrażam jak się tu wszyscy do dogo dobijamy to...:roflt: My chyba całkiem :stupid: ,już nic innego do roboty nie mamy? :evil_lol: Ale też się wściekam bo przez cały dzień tylko walczę :comp26: Pozdrawiam cię Alu :buzi: i to cholerne ustrojstwo co się nazywa dogomania :snipersm: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 mmbbaj napisał(a):Jak sobie wyobrażam jak się tu wszyscy do dogo dobijamy to...:roflt: My chyba całkiem :stupid: ,już nic innego do roboty nie mamy? :evil_lol: Ale też się wściekam bo przez cały dzień tylko walczę :comp26: Pozdrawiam cię Alu :buzi: i to cholerne ustrojstwo co się nazywa dogomania :snipersm: oj ciężka choroba.... i nieuleczalna Quote
agbar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj ciężka choroba.... i nieuleczalna ja bym nawet powiedziala ze to nałóg chyba... Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 a mi już całkiem ładnie śmigało ,a teraz znowu mi wywala że busy :( Quote
beria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Witaj Alu na przymulonym dzisiaj dogo :razz: Od godziny próbuję wejść :angryy: Quote
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 posta mi zjadlo:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 dealer napisał(a):ja bym nawet powiedziala ze to nałóg chyba...hmmmmm aż tak to poważnie wyglada :razz: Vectra napisał(a):a mi już całkiem ładnie śmigało ,a teraz znowu mi wywala że busy :(mi też róznie chodzi ....no i emotków brak beria napisał(a):Witaj Alu na przymulonym dzisiaj dogo :razz: Od godziny próbuję wejść :angryy:ważne ze doszłaś;) Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 evaxon napisał(a):posta mi zjadlo:placz: :placz: :placz: :placz:pewnie głodne było;) Quote
e.v.a Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):pewnie głodne było;) :-( i znowu serwer busy i znowu dogo muli i znowu do dupy jest a bylo tak fakjnie :mad: Quote
Patka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ja nie wiem, ale nie jest źle (moze dlatego ze mam mocne łącze) ale naprawde trzeba coś z tym zrobić .... Quote
Pysia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Witaj Alu :loveu: Ja jako bardzo uparta kobieta dotarłam :multi: Dawaj fotasy mojego ulubionego ASTmana natychmiast i do skutku ;) Quote
aga1215 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Alu - gdzie masz avatar:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mnie też zjadło wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. Quote
PIKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 aga1215 napisał(a):Alu - gdzie masz avatar:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mnie też zjadło wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. Ja Twoj widze, ale wieksozści zjadlo Mnie dogo smiga jak malolata Quote
aga1215 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 PIKA napisał(a):Ja Twoj widze, ale wieksozści zjadlo Mnie dogo smiga jak malolata Pika -jak chciałam u Ali coś dopisać to dogo zaczęło śmigać w ponaddźwięku - nie mogłam złapać okna, a żebyś widziała, co robił kursor w oknie adresowym - hi, hi mam jedna emotkę :p Quote
Paula Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Hahaha, ale sie ubawilam czytajac Was marudy ;) Quote
Vectra Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 aga1215 napisał(a):Pika -jak chciałam u Ali coś dopisać to dogo zaczęło śmigać w ponaddźwięku - nie mogłam złapać okna, a żebyś widziała, co robił kursor w oknie adresowym - hi, hi mam jedna emotkę :p skąd masz emotke ? buuuuu ja nie mam wcale emotków a mi dogo śmiga jak dziad o lasce :/ Quote
aga1215 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Vectra napisał(a):skąd masz emotke ? buuuuu ja nie mam wcale emotków a mi dogo śmiga jak dziad o lasce :/ Ano została mi taka sierotka ;) Wiecie, jak to wygladało, jak cała strona "przelewała się" tak, że nie można było nic zrobić, w przyspieszonym tempi8e!!! I ten latający kursor w pasku adresowym!!! Myślałam, że mam wirusa wrrrrrrrrrr....... ... dalej coś jest nie tak, pewnie za chwilę DG zniknie, bo będą naprawiać... Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 :razz:a ja mam 10 emotek , dogo dziwnie rozjechane ....aha i avatarki już widzę :lol: czyli wzrok mi sie poprawił . Dzień doberek wszystkim ....nie wiadomo jak sie to wszystko rozwinie z ta dziwną awarią Dogo:shake: Aga ale miałaś efekta;) Quote
nathaniel Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): 2.Źle sie stało ,że do waszego domu trafił jakikolwiek zwierzak. 3.Masz fatalnie wychowane dzieci , chociaż nie powierzyłabym ASTa 9 latkowi a 15 latek musiałby być zrównoważony i odpowiedzialny ....ale pewne zachowania bierze sie z podgladania dorosłych/ mam syna 17 lat i to jest nasz drugi wspólny pies ....i nikt go w domu nie olewa/ :D Normalnie Ala jesteś moim GURU ;) mi było głupio pisać wprost, bo gwóniara jestem ;) Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witaj Alu :) Moje emotki okrojone nadal. Tych najważniejszych brak co widac...Mam za to menu po polsku .... Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 nathaniel napisał(a)::D Normalnie Ala jesteś moim GURU ;) mi było głupio pisać wprost, bo gwóniara jestem ;);)Nathanielku ...no mi wypada bo mam już swoje latka a facio mnie zdenerwował a musiałam to jakos kulturalnie napisać :razz: Pysia napisał(a):Witaj Alu :) Moje emotki okrojone nadal. Tych najważniejszych brak co widac...Mam za to menu po polsku ....ja też mam po polskiemu ale ogólnie dziwne to dogo takie jak przy remoncie;) Quote
Alka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;):razz: ja też mam po polskiemu ale ogólnie dziwne to dogo takie jak przy remoncie;) dokładnie .... ciekawe kiedy wróci do normalności cześc !:p (jedyna emotka jaką mam ) Quote
Teklunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dzien dobry :) A ja przespałam wszystkie problemy - i brak emotek, i avatarów - i wstałam jak już naprawili :p Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Alka napisał(a):dokładnie .... ciekawe kiedy wróci do normalności cześc !:p (jedyna emotka jaką mam ) Teklunia napisał(a):Dzien dobry :) A ja przespałam wszystkie problemy - i brak emotek, i avatarów - i wstałam jak już naprawili :p;)witam i czesć .....dobrze ze wogóle jest cokolwiek ...ale ciekawe czy tak juz na zawsze taka prowizorka :razz: Quote
constancja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Teklunia napisał(a):Dzien dobry :) A ja przespałam wszystkie problemy - i brak emotek, i avatarów - i wstałam jak już naprawili :p Gdzie naprawili? Co naprawili? Ja dalej nic nie mam:angryy: A może my wszyscy już tak zmęczeni jesteśmy, że nic nie widzimy? Teklunia się wyspała to i widzi! Quote
Recommended Posts