Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 To ja się zapisuje do tej kasy :diabloti: mam bardzo sużo potrzeb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ogonki 2 i troche :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cóż za wspaniały widok:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a):Co Wy? :shake: a kto tam bedzie pieniądze wpłacał? :evil_lol: chyba musimy poszukać sponosra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='olcha'] :turn-l: :turn-l: :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bliźniacy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']chyba musimy poszukać sponosra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:znów sponsor pilnie poszukiwany Quote
Pysia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bliźniacy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:znów sponsor pilnie poszukiwany Witaj Alu :loveu: Udało mi się po 100 busy serverach dostać do Ciebie i z wrażenia zapomniałam co Ci miałam napisać :placz: Acha - informuję Cię ze zyję ;) Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='olcha'] :turn-l: :turn-l: :turn-l: trojaczki :evil_lol: Quote
Shetanka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Kocham amstaffy!Chrupek jest mieszancem amstaffa. Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Widzę, ze Ozzy wspaniale z kumplami się bawi...Jęzorki pierwsza klasa! :klaszcze: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Ala-i-Chrupek']Kocham amstaffy!Chrupek jest mieszancem amstaffa.witam moją imienniczkę w naszych skromnych progach ;) [quote name='LAZY']Widzę, ze Ozzy wspaniale z kumplami się bawi...Jęzorki pierwsza klasa! :klaszcze:Ozzy bardzo lubi towarzystwo [quote name='Patka']no jęzorki jak sie patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jakaś cecha wspólna dogomaniackich beestyjek [quote name='malawaszka'] trojaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wiesz ja myślę ze te jęzorki to mają zwiazek z fotami:cool3: I Pysia u mnie była :p Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ja też mamciu jestem ja też :multi::multi::multi: tylko ten pokopany serwer ciągle busy :placz::placz::placz: powiedz mu coś zeby on niebył zbusowany bo mnie szlag trafi :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra']ja też mamciu jestem ja też :multi::multi::multi: tylko ten pokopany serwer ciągle busy :placz::placz::placz: powiedz mu coś zeby on niebył zbusowany bo mnie szlag trafi :angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysie już trafił ...bo mi z GG zniknęła :razz: U mnie busy też i fotek juz dzis nie dam bo mi znowu zje :angryy: Ciieszkam córcia ze jesteś :loveu: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='malawaszka'] :turn-l: :turn-l: :turn-l: trojaczki :evil_lol: te psy siakieś niewychowane :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='PIKA']te psy siakieś niewychowane :shake: :evil_lol: :cool3:tak myslisz......damy do Saby na nauki;) Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:tak myslisz......damy do Saby na nauki;) hahahahahaha ta była wychowywana przez Sabe i co :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Vectra']hahahahahaha ta była wychowywana przez Sabe i co :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no comments Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 hahahahaha to już czworaczki :evil_lol: Quote
Paula Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :turn-l: Czworaczki ozorkowe :roflt: "Kobieta mnie bije :placz: Poddaje sie...:placz: " :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To może konkurs rozpiszemy na dogo na najbardziej idiotycznie wyglądającego psa :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie martwcie się dam wam fory i niebęde nominowac panny Sz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dzień dobry :) Jaki ogier :loveu: :loveu: :loveu: A te wszystkie psiaki z tymi wytkniętymi ozorkami są boskie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 :pDzień doberek wszystkim kto będzie miał ochotę tu zajrzeć . Jak wróce z pracy to postaram sie dać kilka foteczek ....jak busy serwer pozwoli:angryy:.....Papapapapa Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 musi pozwolić :cool3: Cześć ! miłej pracy ...:p Quote
mmbbaj Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pDzień doberek wszystkim kto będzie miał ochotę tu zajrzeć . Jak wróce z pracy to postaram sie dać kilka foteczek ....jak busy serwer pozwoli:angryy:.....Papapapapa Alu, ochota to na dogo ostatnio za mało :angryy: Zanim wejdę do którejś galerii, to chyba powinnam relanium łyknąć bo tak się ślimaczy :angryy: A jak już w końcu uda mi się wejść i chcę coś napisać to mam busy serwer :mad: Swoją drogą to ciekawe, czy mają zamiar coś z tym zrobić :roll: Miłego dnia ci życzę! :lol: Quote
agabass Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ciekawe komu oni tak te ozorki pokazują :evil_lol: Quote
Recommended Posts